Cam filmi ve kırmızı logo konusunda katılıyorum onun dışında çok dikkat çekici ve güzel olmuş Kazasız belasız sürüşler..
beyaz zaten güzeldi şimdi daha da güzel olmuş..kazasız belasız nazardan uzak kullanmanız dileğiyle..
sorması ayıp ne kadar maloldu ve işçilikten memnun kaldınız mı? sahibinden.com'da 1500-2000 TL arası değişiyor uygulama fiyatları da onun için merak ettim..
teşekkürler öncelikle
kırmızı logo yada karbon olanlardan düşünüyorum daha elim degmedi bu aralar yogunum biraz.
kapı içlerini yapmadılar kapıyı açınca büyü bozuluyor yani :D
fiyat olarakda 1600 den açtılar 1400 e bagladık 90tl de 500 liralık fatura aldım ruhsat işlemleri için 1500 e mal olmuş oldu yani kısacası. İşçilik açısından şimdilik gözüme bir şey takılmadı genel olarak memnunum yani ztn bi verirken bide alırken 2 tane ferrari vardı yapılan adam ferrarisini güvenip bırakıyorsa bişi olmaz dedim onlara yaptırdım zaten direk :D
benim aracım beyaz ya, ben mat beyaz kaplatsam ruhsatı değiştiriyormuyum?
ayrıca bu mat boyalı araçların yıkama işlemi nasıl oluyor? fırça veya tazyikli suya karşı dayanıklılığı nedir?
Hocam çok güzel olmuş, hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme