Şimdi Ara

Mass Effect (ÇIKTI) (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
3
Favori
86.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peak 15 deki Rachni Queen i serbest bıraktıktan sonra gemiye döndügümde elemanın eski arkadasları hakkında konusunca soledi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 14 Ağustos 2008; 1:36:37 >
  • Mesajlarının içeriğinde spoiler içeren şeyler yazanlar, mesajınının başına biraz büyük ve kalın şekilde spoiler yazarsa güzel olur
  • +1, Spoiler yuvasına çevirmeyin başlığı, oynamayanlarda var
  • overheat'le basım dertte butun silahlarım overheat yuzunden ates edemez durumda bu olması gereken bir durum mu oyunda bug mı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: turexx

overheat'le basım dertte butun silahlarım overheat yuzunden ates edemez durumda bu olması gereken bir durum mu oyunda bug mı var

Bende de oldu o olay. Oyunu kaydet, çık, tekrar gir, kayıtı yükle. O zaman düzelir.

Bu arada oyunda ekstra bir görevi yapınca özel skiller seçime sunuluyormuş(Level'da okudum). O görevi yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 14 Ağustos 2008; 16:04:57 >
  • @turexx:
    overheat sorunu cracktan dolayı olan bir sorun. Başka bir crackle oynadığında overheat sorunu yaşamazsın ama diğer cracklarda da galaksi haritası açılmıyor.

@tarikay93:
    Oyunu 2. defa bitirmek için başladım eğer denk gelirsem o göreve yazarım burdan.
  • mu rlay'i kullan ve iros'a git gorevim bu kaptan andersonla flux barda konustuktan sonra bana bazı bilgisayarları haclememi soyledi ama mu rlay nedir onu bilmiyorum ve gemim normandi'ye nasıl gidecegim onuda bilmiyorum bu dunya baya bir buyuk nereye park ettim gemiyi yardım lutfen (Noveria gezegenindeyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 15 Ağustos 2008; 10:45:51 >
  • quote:

mu rlay'i kullan ve iros'a git gorevim bu kaptan andersonla flux barda konustuktan sonra bana bazı bilgisayarları haclememi soyledi ama mu rlay nedir onu bilmiyorum ve gemim normandi'ye nasıl gidecegim onuda bilmiyorum bu dunya baya bir buyuk nereye park ettim gemiyi yardım lutfen (Noveria gezegenindeyim)

noveria da ilk başlarında uzun boylu pembe havada uçan bir yaratık vardı esnaflık yapan onun yanındaki asansör gidiyor normandye yada başka bir tarif ile hani geçiş belgesi almak için suçunu ortaya çıkardığın politikacı var ya noveriayada bir oda önündede kırmızı elbiseli sekreteri duran o odanın ucunun çıktığı meydanda hedefin meydanın en üst köşesine çıkmak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 15 Ağustos 2008; 11:10:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

quote:

mu rlay'i kullan ve iros'a git gorevim bu kaptan andersonla flux barda konustuktan sonra bana bazı bilgisayarları haclememi soyledi ama mu rlay nedir onu bilmiyorum ve gemim normandi'ye nasıl gidecegim onuda bilmiyorum bu dunya baya bir buyuk nereye park ettim gemiyi yardım lutfen (Noveria gezegenindeyim)

noveria da ilk başlarında uzun boylu pembe havada uçan bir yaratık vardı esnaflık yapan onun yanındaki asansör gidiyor normandye yada başka bir tarif ile hani geçiş belgesi almak için suçunu ortaya çıkardığın politikacı var ya noveriayada bir oda önündede kırmızı elbiseli sekreteri duran o odanın ucunun çıktığı meydanda hedefin meydanın en üst köşesine çıkmak olsun

ok sagolasın buldum kavustum gemime

• ya masaüstünde oyunun ikonuna tıklayıp PLAY GAME diyince orda takılıp kalıyo...böyle bi sorun yaşayan var mı yoksa bana mı oluyo???sırf bu yüzden sildim oyunu,bi dahada yüklemek gelmiyo içimden...halbuki çok sevmiştim
  • Teşekkürler güzel bir oyuna benziyor Denenmeli bence
  • yorumlara bakınca acaba bendemi hata var diye düşünmeye başladım
    oyunu büyük hevesle pcye kurdum ama ilk karakter seçimi o kadar uzun sürdükü resmen sıkıldım.
    üstüne bide oyunu açınca oda ne! dogru düzgün bi hedef bile yok alaveresiye sıkıyoruz güya sniper silahı var ama dürbünü yok kayaların ardına saklanma olayıda aklıma GoW u getirdi ama bundaki olay tam bi rezalet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66

yorumlara bakınca acaba bendemi hata var diye düşünmeye başladım
    oyunu büyük hevesle pcye kurdum ama ilk karakter seçimi o kadar uzun sürdükü resmen sıkıldım.
    üstüne bide oyunu açınca oda ne! dogru düzgün bi hedef bile yok alaveresiye sıkıyoruz güya sniper silahı var ama dürbünü yok kayaların ardına saklanma olayıda aklıma GoW u getirdi ama bundaki olay tam bi rezalet

+1 Bende pek begenmedim ilerlemedimde ilerleme heveside bulamadım valla.
  • ark.mass effect te bir sorunum var.sesler de.özellikle silahla atış yaptığımda ilk atıştan sonra çok gıcık ve boğuk sesler geliyo.çatışmalar da silah sesleri ve çevre sesleri birbirine giriyo sanki .oyunu kapattım oynamıyorum sırf bu yüzden. aynı sorun yaşayan var mı?ses sisteminde sorun vardır diye kulaklıkla denedim ama yine aynı.çok gıcık oldum bana yardımcı olun lütfen?
  • ark.oyuna play dediğiniz de siyah ekran geliyorsa oyunu kurduktan sonra üstüne 1.01 yamasını kurun.ben öyle yaptım oyun açıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

quote:

+1 Bende pek begenmedim ilerlemedimde ilerleme heveside bulamadım valla.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama haksızlık yapıyorsunuz gibi geliyor...

• ark noveria bölümünde bi görev var.lorik quin diye biriyle konuşmam gerktiğini söylüyor.adamın yanına gidiyrm.adam otel bar da buluşuruz gibi bişey sayıklıyor. ama görevli bar a almıyor beni.bana yardımcı olursanız sewinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evcii

ark noveria bölümünde bi görev var.lorik quin diye biriyle konuşmam gerktiğini söylüyor.adamın yanına gidiyrm.adam otel bar da buluşuruz gibi bişey sayıklıyor. ama görevli bar a almıyor beni.bana yardımcı olursanız sewinirim.

Sen büyük ihtimalle garaj kısmına gitmeye calısıosun o yüzden görevli geçmene izin vermio..Otelin barına baska bi yerden asansorle ulasıosun.
  • quote:

karakter yaratma bölümü oyun rpg olduğu için bu kadar sıkıcı olmasın sakın ?, kaldı ki mass effect in karakter yaratma ekranı o kadar da detaylı değil. hedef olayı seçtiğiniz sınıfa göre değişmekte, her karakter her silahı kullanamaz, ayrıca sniper ın dürbünü var hatta assasin skili ile milim şaşmıyor hedefinden.

• Mükemmel bir oyuna benziyor denemekte fayfa var !!!
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.