Şimdi Ara

Mass Effect (ÇIKTI) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
3
Favori
86.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

link
    http://files.bioware.com/masseffect/updates/MassEffect_EFIGS_1.01.exe

Update 1.01

* added some infrastructure support for additional downloadable content
    * updated the image of the Batarian race in the codex
    * fixed an issue where the center channel for hardware audio wouldn't play correctly sometimes
    * fixed an issue where the hardware mouse pointer would disappear when first selected
    * fixed an issue where Shepard did not auto-crouch when entering cover in some places
    * fixed a tool-tip indicating a game restart is needed before enabling hardware or software audio if the option was changed
    * fixed an issue where ambient conversation would not be heard from rear speakers sometimes
    * fixed a text string to make it clearer on how to exit a vehicle
    * fixed a text string so the tool top for dragging the map is clearer in French languages builds

Mass Effect Configuration Utility

* fixed a crash running on certain multi-core AMD systems
    * fixed an issue where video RAM was not being reported properly on certain cards

• allah aşkına overheat sorununu çözmemişler mi??? ya oyunun intel işlemcide de arada sırada crash yemesi??? en az 15 tane daha bug sayabilirim bir tanesinin bile yüzüne bakmamışlar. allahından bul bioware.

en azından sesleri düzeltmişler, zamanında onunla da kafayı bozmuştum.

traumaniac;

ben de mass effect-reloaded-proper-new mod crack versiyon kullandım, öyle bir sorunum olmadı. bence seninki donanımsal bir sorun, sisteminde bir sorun olmadığına ya da sisteminin kaldırdığına emin misin? benim aklıma ancak bunlar geliyor başkaları da yardımcı olmaya çalışır herhalde. daha önce hiç böyle bir sorun yaşayanı da duymamıştım.
  • overheat sorunun yaşayanların frictionless metariels kullanmalarını tavsiye ederim, yaklaşık bir dakika kadar aralıksız ateş edebiliyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

overheat sorunun yaşayanların frictionless metariels kullanmalarını tavsiye ederim, yaklaşık bir dakika kadar aralıksız ateş edebiliyorsunuz

öneri için sağol, tekrar oynadığımda denerim. ben sorundan kurtulmak için profile dosyasını sildim, öyle olunca da karakterini mass effect 2 de kullanamamayı göze almış oluyorsun, sinir oldum.
  • 1.01 yamasının ilacı çıkmamıştır şimdi.İndirilez.
  • Arkadaşlar bende bir heves başladım ama ilk gemiyi veriyolarya görev için sonra içindeki galaksi haritası açılmıyor simsiyah kalıyor daha ileri gitmiyor, o haritadan çıkıyor sonra sade ortada dolanıon galaksi haritası simsiyah ? Bu hata cracktenmi kaynaklanıyor acaba çözümü varmıdır
  • Evet cracktan kaynaklanıyor. çok kullanılan ilaçlama sitesinde sorunu çözen ilaç mevcut.

quote:

Orjinalden alıntı: fallout69

Arkadaşlar bende bir heves başladım ama ilk gemiyi veriyolarya görev için sonra içindeki galaksi haritası açılmıyor simsiyah kalıyor daha ileri gitmiyor, o haritadan çıkıyor sonra sade ortada dolanıon galaksi haritası simsiyah ? Bu hata cracktenmi kaynaklanıyor acaba çözümü varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodpilot

Evet cracktan kaynaklanıyor. çok kullanılan ilaçlama sitesinde sorunu çözen ilaç mevcut.

quote:

Orjinalden alıntı: fallout69

Arkadaşlar bende bir heves başladım ama ilk gemiyi veriyolarya görev için sonra içindeki galaksi haritası açılmıyor simsiyah kalıyor daha ileri gitmiyor, o haritadan çıkıyor sonra sade ortada dolanıon galaksi haritası simsiyah ? Bu hata cracktenmi kaynaklanıyor acaba çözümü varmıdır

Çok sağol dostum sorunu çözdüm

• arkadaşlar benim bir sorum var oyunu oynuyorum geliştiriyorum fakat mako aracımın canı baya düştü, baska gezegene inince yine aynı canla devam ediyo. bu mako aracı nasıl tamir edecem, canını nasıl doldurcam? birde sizce en etkili silah ve cephaneler hangisi? sniper nisan almak zor. uzaylılar benim işimi cabucak bitiriyo, nasıl silahları varsa, makinalı tüfek gibi bir silah var fakat mermiler hiç hedefi tutmuyo, napmalıyım? lütfen yardım
  • omni-gel ile f tuşuydu yanlış hatırlamıyorsam tamir edebilirsin. Seçtiğin karakterine göre silah değişiyor. Mühendissen tabanca askersen taramalı gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: mdacar

arkadaşlar benim bir sorum var oyunu oynuyorum geliştiriyorum fakat mako aracımın canı baya düştü, baska gezegene inince yine aynı canla devam ediyo. bu mako aracı nasıl tamir edecem, canını nasıl doldurcam? birde sizce en etkili silah ve cephaneler hangisi? sniper nisan almak zor. uzaylılar benim işimi cabucak bitiriyo, nasıl silahları varsa, makinalı tüfek gibi bir silah var fakat mermiler hiç hedefi tutmuyo, napmalıyım? lütfen yardım
  • Omnigel gerekiyor tamir için f tuşuna basıcan omni gel varsa bisüre sen hiç bişi yapamıcan ve tamir edicek.
  • ya arkadaslar oyunu yenı oynadıgım ıcın bu sorunla yenı karsılastım..galaksı map acılmıo ne yapmam gerekıyo lutfen yardım edebılırmısınız?? nerden bulabılırım sayfalarda yasmıo..lutfen acıl pm atın nolursunuz yarım kaldı oyunn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt_35 -- 4 Ağustos 2008; 18:33:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt_35

ya arkadaslar oyunu yenı oynadıgım ıcın bu sorunla yenı karsılastım..galaksı map acılmıo ne yapmam gerekıyo lutfen yardım edebılırmısınız?? nerden bulabılırım sayfalarda yasmıo..

İlaçla alakalı bir sorun.Onu çözen ilaçlar var.
  • bulamıyorumm bi turlu onun ıcın yardım ıstıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt_35

bulamıyorumm bi turlu onun ıcın yardım ıstıyorum..

pm attım ama galiba pm almayı engellemişsin. açıktan link veremem, ya msn ver ya da pm özelliğini aç ki istediğin ilacı atayım sana.
  • arkadaşlar benim eleman yarı mühendis yarı asker bu cisimleri havaya kaldırma yada daha baska özellikleri varmı bilmiyorum varsa nasıl kullancam? acilll
  • buldum kardesım tesekkurler genedee..pm olayına bı bakıyım genedee..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdacar

arkadaşlar benim eleman yarı mühendis yarı asker bu cisimleri havaya kaldırma yada daha baska özellikleri varmı bilmiyorum varsa nasıl kullancam? acilll

hayır havaya kaldırma gücün yok, onun için biotic'ten de anlaman gerekirdi. mühendis oynamadım ama tali'den bildiğim sabotage ve hacking gibi özellikler vardı, onları kullanabilirsin. bunun için savaş sırasında space'e basılı tut, tactics ekranı gelecek. kenardakiler yanındakilerin, alt ortadakler senin yeteneğin. istediğini seçip sonra da hedef belirlemen gerekiyor. space'i bıraktığın zaman dediğini yapacaktır. ayrıca buradan silahını da değiştirebilirsin.

mrt_35;
    önemli değil, keşke daha önce verebilseydim de daha çok yardımım olsaydı. pm atmaya çalıştığımda "bu kişiye pm gönderemeziniz ya da bu kişi pm kabul etmiyor" gibi bir yazı çıktı, sen bir bak ayarların değişmiş herhalde.

• Alustriel dostum cok tesekkür ederim, space tusunu biliyodum ve adamlarıma ordan komut verşiyodum hep fakat o küçük simgelerin öle özel emirler verdigini bilmiyodum, adamlarımada özel emirler falan verebiliyom benim oyundaki yardımcı hatun nesneleri ucurabiliyo :D.. hiç özel güc kullanmadan yüzde 25 inin tammalamısım oyunun, ama deli gibi inatla aynı bölümüm 10 kere tekrarlıyodum, megerse özel yeteneklerle cok basitmis. tesekkürler
  • evet arkadaslar oyun manyak zor secimler sunuyor, bir görevde bana yanımdaki kız yada erkek personelden birinin uzaylı elemanlarla gitmesi gerektigi, hangisinin gidecegi soruldur, erkeği postaladım ama sehit oldu garibim, gemide bir hüzün var, onu geri alamazmıyım? bende üzüldüm valla
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.