Şimdi Ara

Mass Effect (ÇIKTI) (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
3
Favori
86.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar patch dosyasınıda kurdum yıne serıal istıyor ve kabul etmıyor
  • 1.01 yaması ya da bring down the sky eklenti paketini oynayabilmek için orjinal serial istemektedir. Eğer orjinal cd key yoksa şu an için oynanmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodpilot

1.01 yaması ya da bring down the sky eklenti paketini oynayabilmek için orjinal serial istemektedir. Eğer orjinal cd key yoksa şu an için oynanmıyor.

Evet daha ilacı yok piyasada.
  • oyun iyimiş
  • Arkadaslar Mass Effect türkce dialog secenekleri olan bir yama varmı bilenleriniz varmı. ing olarakt anlıyorum ama bazı yerlerde zorlanıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elshorath

Arkadaslar Mass Effect türkce dialog secenekleri olan bir yama varmı bilenleriniz varmı. ing olarakt anlıyorum ama bazı yerlerde zorlanıyorum..

Bu oyuna Türkçe yama biraz zor gelir. O kadar diyalog varki kitap olur çevirmeye kalksalar..
  • o kadar codec' i kim çevirecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 23 Ağustos 2008; 18:52:22 >
  • arkadaslar bri bna pmden en iyi ilacı atablr mi acil lazm
  • pff bri cvplasn ya çok acil lazm kafayı yicem pmden atn nolr
  • Özek mesajına bak gtzila.
  • Arkadaslar bana da ilaç yollayabilirmisiniz:)? birde 1.01 yamasını nasıl geri alabilirim pratik yolunu bilen varmı?
  • arkadaşlar oyun orjinal olmadıgı için midir nedir galaxy map ı aç deyince görüntü gidiyo sadece sag tuşa basınca haritadan uzaklaştıgımı ve 3.bastıgımda haritadan çıkıyo geri gemiye..gidemiyorum bi yere nedir sorun=?
  • Orjinal cd key girmediğinizden kaynaklanıyor. Crack değiştirip sorunu düzeltebilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

arkadaşlar oyun orjinal olmadıgı için midir nedir galaxy map ı aç deyince görüntü gidiyo sadece sag tuşa basınca haritadan uzaklaştıgımı ve 3.bastıgımda haritadan çıkıyo geri gemiye..gidemiyorum bi yere nedir sorun=?
  • evet hocam şimdi hallettim saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: evcii

ark. Ilos gezegenine nasıl gideceğim hakkında yardım yok mu_?
    oyunu bitiren arkadaşlara sesleniyorum

ILOS kümeside var zaten, galaxy haritasinda yukarlara dogru ilosu görebilirsin. sistemin içindede ilos gezenegi var.

bu kısım spoiler içerir

eğer liara ile karakteriniz arasında aşk varsa ilosa tıkladiğiniz zaman aralarında üreme belgeseli çekeceklerdir
  • uzun zamandır oynadığım en iyi oyundu
    grafikler mükemmel atmosfer mükemmel
    özellikle karakterler mükemmel yapılmış
    senaryo çok iyi ve siz nereye çekerseniz oraya gidiyor en sevdiğim yanı bu ve haritaların yapısı oldu

son yıllarda parasını vereek orjinal alınacak 1-2 oyundan birisi bu kesinlikle
  • Oyunu oynayabilmek için ingilizce bilmek gerekiyor galiba. Bende pek anlamıyorum. Altyazılar için Türkçe yama var mı acaba?
  • Bildiğim kadarıyla Türkçe yama yok. Zaten bu oyuna Türkçe yama yapmak için 20-30 kişilik bir ekip lazım Çünkü 2.5 milyon kelimelik bir arşivi var içinde

quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

Oyunu oynayabilmek için ingilizce bilmek gerekiyor galiba. Bende pek anlamıyorum. Altyazılar için Türkçe yama var mı acaba?
  • Oyunu az bişey oynadım çok güzel zevkli bir oyun ama format attım diye gitti
  • acil yardım.....

ya ben mass effecte geri döndüm ama şu koca robotlu yerde kalmıştım. Trainer bir sürü var ama
    benim klavyede numpad yok .. bir tane numpadsiz bulduysam da o da oyundan
    atıyo

numpad işini nasıl halladerim?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.