Şimdi Ara

Mass Effect (ÇIKTI) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.323
Cevap
3
Favori
86.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66

yorumlara bakınca acaba bendemi hata var diye düşünmeye başladım
    oyunu büyük hevesle pcye kurdum ama ilk karakter seçimi o kadar uzun sürdükü resmen sıkıldım.
    üstüne bide oyunu açınca oda ne! dogru düzgün bi hedef bile yok alaveresiye sıkıyoruz güya sniper silahı var ama dürbünü yok kayaların ardına saklanma olayıda aklıma GoW u getirdi ama bundaki olay tam bi rezalet

karakter yaratma bölümü oyun rpg olduğu için bu kadar sıkıcı olmasın sakın ?, kaldı ki mass effect in karakter yaratma ekranı o kadar da detaylı değil. hedef olayı seçtiğiniz sınıfa göre değişmekte, her karakter her silahı kullanamaz, ayrıca sniper ın dürbünü var hatta assasin skili ile milim şaşmıyor hedefinden.

assassin skili hedef şaşıyor ama şaşarken başkasını öldürüyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66

yorumlara bakınca acaba bendemi hata var diye düşünmeye başladım
    oyunu büyük hevesle pcye kurdum ama ilk karakter seçimi o kadar uzun sürdükü resmen sıkıldım.
    üstüne bide oyunu açınca oda ne! dogru düzgün bi hedef bile yok alaveresiye sıkıyoruz güya sniper silahı var ama dürbünü yok kayaların ardına saklanma olayıda aklıma GoW u getirdi ama bundaki olay tam bi rezalet

karakter yaratma bölümü oyun rpg olduğu için bu kadar sıkıcı olmasın sakın ?, kaldı ki mass effect in karakter yaratma ekranı o kadar da detaylı değil. hedef olayı seçtiğiniz sınıfa göre değişmekte, her karakter her silahı kullanamaz, ayrıca sniper ın dürbünü var hatta assasin skili ile milim şaşmıyor hedefinden.

yok benimkisi epey uzun sürdü ama hata bendeydi detaylı seçim gibi bişiler seçdim. sonra özel güçlerden ikisinide kullanmabilmeyi falan seçdim epey bişi seçdim yani
    birde bu sniper dürbünü nasıl açılıyormuş yada diger silahlar nasıl hedef alıyormuş sölede ilerde bi ihtimal oyunsuz kalırda tekrar yüklersem biliyim

• o zaman sana soldier+comando ikilisini öneririm bütün oyunu sadece assault rifle kullanarak bitirebilirsin. sniper ın dürbününüde farenin sağ tuşuna tıklatarak açabilirsin. auto skill up seçeneğini de kapat ki puanların boşa gitmesin
  • sag tuşla açılıyor ama nişangah dairesi ekranın tamamını kaplıyor. sadece tabancada makul ölcülerde oluyordu.
    sonra kırmızı üçgenler çıkdıgında hedefe kitlenmesimi lazım falan diye düşündüm aklıma gelen herşeyi denedim ama olmadı belki benim oyunda bi hata vardır
  • dürbünü açtığında böyle birşey görmen gerekiyor belkide senin seçtiğin sınıf sniper kullanamıyordur. sadece soldier ile oynadığım için diğer sınıflar hakkında pek bilgim yok.

.
  • quote:

dürbünü açtığında böyle birşey görmen gerekiyor belkide senin seçtiğin sınıf sniper kullanamıyordur. sadece soldier ile oynadığım için diğer sınıflar hakkında pek bilgim yok.

.

hayır bende hiç bi silahda öle net bi naşangah çıkmadı(tabanca hariç) o ekranı kaplayan büyük daire vardı ancak geri kalan işaretler yokdu. düşmanlarda o kırmızı üçgen çıkıyordu oyunuda tam bilmedigim için başda otomatik hedefe kitlendigini falan sanmışdım

http://rapid-share.com/files/138565323/BioWare.rar.html

buda save dosyalarım oyunu kaldırdıgım için ss koyamıyorum ama belki denemek isteyen olurda çekdigim eziyeti anlarlar diye koydum :)

• sentinel sınıfını seçtiğin için tabanca hariç hiç bir silahta uzmanlaşamıyorsun, gel soldier yapalım seni istediğin silahı kullan
  • oyunun orjinalini arayanlar dükkanıma bakabilir
  • Arkadaşlar şu an sinirlerim tepemde. Oyunda zırh düşmüyor!!!!

Level 23'üm medium armorda sürünüyorum. Zırh düşüyor, ya medium ya da kroganlar için oluyor. Bıktım zaten şu silah upgradlerinden. Sürekli silah upgrade'i geliyor ama zırh yok! Para da az, adam gibi bir zırh için para gerekiyor, herşeyimi sattım yine parası çıkmadı. Valla şimdi yan görevlere dalacam, bakalım adam gibi para gelecek mi.

Oyun içerisinde adam gibi zırh bulunan bir kasa biliyormusunuz?
  • quote:

sentinel sınıfını seçtiğin için tabanca hariç hiç bir silahta uzmanlaşamıyorsun, gel soldier yapalım seni istediğin silahı kullan

saol hocam ama zaten oyunun grafiklerini falanda pek begenmemişdim çok yapay geldi bana zaten ortam, konu desen uçuyo
    hani hepsini geçdim oyunuda tekrar yüklerim sorun degilde anladıgım kadarıyla oyunda upgrade olayları falan var yada eldekini satıp başka bişi alıyosun
    zaten ingce kıt bide onları anlamak için ugraşamam hangisi ne işe yarıyo ben ögrenene kadar ohoo
    ya bu arada merak ettim benim seçdigim bu sınıfın hiçmi avantajı yok en kazık ırkımı seçdim

• Arkadaşlar oyunda türünü unuttum ama ağır silahlar kullanmayan karakterler çok iyi teknolojik saldırı yapabilir. Ama oyunda bir denge gelmemiş, eğer siz soldier iseniz, yanınızdaki teknolojik saldırı yapıyorsa(ki bu tercihim her zaman khaidan'dır) sizin o skillerinize gerek kalmıyor. Eğer siz öyle olursanız yanınıza merburi bir Ashley veya Wrex almak zorundasınız, onlarda çıt diye düşebilme ihtimalleri var.

En iyisi soldier olup bol aksiyon olacak kısımlara giderken yanınıza mutlaka Khaidan'ı almanızdır.
  • sınıflar gerçekten dengesiz. ben soldier dan başka karakter açmadım, son seviyeye ulaşana kadar da açmayı düşünmüyrum çünkü soldier ile oyun çok kolay oluyor, yanınızda yaratıkları kaldıracak (lift sanırsam) biri olduğu sürece neredeye hiç zorlanmıyorsunuz oyunda.
  • ya arkadaslar oyunu sorunsuz ca kurdum ama play yaptıgım zaman devamlı kod soruyo ve oyunu acamıyıorum ..yardım lütfen oynamam lazım bu oyunu sorun ne?
  • arkadaşlar flux ta captanla konuştktan sonra Ilos gezegenine gitmemi istiyor ama gemime bir türlü ulaşamıyrm.bana yardımcı olun lütfen?bu gemiye nereden gidecem?
  • karakan ark. oyunu kurduktan sonra patch yap.yoksa oyun açılmıyor.ben de açılmamıştı.patch yaptıktan sonra oyuna girebildim...
  • patch nasıl yapılıyor crack mi?
  • Eş dost, Virmire'dayım. Ana görevler daha var değil mi? Eğer kıtlıkta ise ben yan görevlere saracam biraz.

Ver elini Level 60.
  • ark. Ilos gezegenine nasıl gideceğim hakkında yardım yok mu_?
    oyunu bitiren arkadaşlara sesleniyorum
  • Ilos tam olarak hangi sistemde hatırlamıyorum ancak ana görevlerde gitmen gereken yerler galaksi haritasında görünüyor zaten.görünmüyorsa tek tek bak bütün sistemlere.
  • SÜPER
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.