Bildirim
MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
En çok beklediğim oyun, efsane olacağına şüphem yok. _____________________________ -
Şimdi gamermd83 ün reaction videosunu bekle bekleyebilirsen
https://www.youtube.com/user/gamermd83/videos_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Borgess/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 7 Kasım 2016; 20:20:41 >_____________________________
I'm Commander Shepard and this is my favorite Steam account on the Citadel
Uplay/Origin/Epic/Social Club: TheHumanSpectre
İzlediğim diziler için TV Time profilim
-
Şoku bir atlatayım, fragmanda trilyon detay var SS alıp konuşacaz. _____________________________ -
Spring 2017 diyor, bildiğin 5-6 ay sonra çıkıyor oyun, büyük sürpriz oldu. _____________________________ Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa -
Oyun olmuş az gameplay vardı videoda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-andromeda/standard-edition
Ön siparişe açılmış . Ve Türkçe yok :(
quote:
Orijinalden alıntı: Borgess
Şoku bir atlatayım, fragmanda trilyon detay var SS alıp konuşacaz.
Baya bilgi verilmiş de artık yarın anca bakarım_____________________________
I'm Commander Shepard and this is my favorite Steam account on the Citadel
Uplay/Origin/Epic/Social Club: TheHumanSpectre
İzlediğim diziler için TV Time profilim -
Yeni gördüm paylaşayım dedim ama üstteki videonun aynısıymış galiba .Bu oyunu bende sabırzılıkla bekleyenlerdenim.Muazzam kalitede yılların acısını çıkaracak bir Mass Effect geliyor diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 8 Kasım 2016; 19:46:15 >_____________________________ -
Olması zordu zaten hiç şaşırmadım
Türkçe olmadıktan sonra almanında anlamı yok. _____________________________ -
_____________________________ Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
-
quote:
Bu oyun pro'da nasıl olacak, 60 fps olayı olacak mı acaba?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
quote:
Bu oyun pro'da nasıl olacak, 60 fps olayı olacak mı acaba?
Pro'nun lansmanında oyunu tanıtırken 30 a kilitli olacak dediler. Heriflere baya bir mail yağmuru gelmiş, geçen hafta kreatif direktör frame rate olayı karar aşamasında dedi, yukarı ittirmeye çalışıyoruz vs diyor. Tam metni aşağı ekledim.
FrostBite saat gibi çalışıyor makinede. BF1'i oynuyorum makineyi aldığımdan beri. O grafiğin, efektin üstüne 60 frame'den düştüğü yerler çok az. Andromeda'nın ölçeği yüzünden 60 zor olur ama yüksek kalite visual, efektler vs uçar başkan. Oyunun ölçeği de baya genişletildi, büyük farklar görünür.
quote:
Mass Effect: Andromeda PS4 Pro Frame Rate Still Undecided
Following the PS4 Pro announcement presentation in September, it was confirmed that Mass Effect: Andromeda would have the same frame rate on PS4 and PS4 Pro (3o FPS). The confirmation from the game’s producer, Fabrice Condominas, came as a surprise to many gamers who had hoped that Andromeda would make the most of the Pro’s improved hardware specs and push for 60 frames per second. The game was in pre-alpha when Condominas said this, however, and so some held out hope for more optimization.
Those who remained optimistic were right to do so, it seems. In an interview with Game Informer the game’s creative director Mac Walters clarified that the Mass Effect: Andromeda PS4 Pro frame rate is “to be decided.” Walters also revealed that the game would run at 30 FPS “on some platforms,” pointing to high-end PCs with higher capabilities when asked to clarify._____________________________
-
Ben RPG türüne çok geç dahil oldum ön yargılardan dolayı. Dragon Age: Inqusition'la Witcher 3'ü önceki serilerini oynamadan bitirdim ama sağlam araştırma yapmıştım re-cap videoları yazılar vs şimdi aynı şeyi Andromeda için yapabilirmiyim veya ME3'ü oynasam ne kadar faydası olur yine önceki oyunlara dair araştırma yapacağım tabiki nasıl yol izlemeli önerisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Ben RPG türüne çok geç dahil oldum ön yargılardan dolayı.Dragon Age: Inqusition'la Witcher 3'ü önceki serilerini oynamadan bitirdim ama sağlam araştırma yapmıştım re-cap videoları yazılar vs şimdi aynı şeyi Andromeda için yapabilirmiyim veya ME3'ü oynasam ne kadar faydası olur yine önceki oyunlara dair araştırma yapacağım tabiki nasıl yol izlemeli önerisi olan var mı?
Şansına Andromeda saga'dan ayrı bir varyasyonda geçiyor. Katalizör, Dünyadaki dağınıklık gibi eski bazı olayların yansımaları olacaktır ama Wiçır gibi ölümcül ayrıntılar değil. Belki universe ve ırklar arasındaki durumlar eskiye bağlı kalırlar. Hep söylediğim gibi kendine oyuncuyum diyen Mass Effect oynamalı, ayarlayabiliyorsan seriye başla derim. ReCap giderim diyorsan karakterleri, ırkları, genel hikayeyi okusan yeter. Özellikle üçüncü oyunu ve katalizörü anlasan Andromeda da sıkıntı yaşamazsın. He şöyle bir problem var; 100 defa bitirenin daha açıklayamadığı yerler var.
Lore konusunda ikisi de yardımcı olacaktır,
http://www.masseffectlore.com/mass-effect-guide/
https://www.youtube.com/playlist?list=PLrgeWaXmqI3B6V-ieIpv1G54soY7LIeKz_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X