Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
739
Cevap
10
Favori
38.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Ben RPG türüne çok geç dahil oldum ön yargılardan dolayı.Dragon Age: Inqusition'la Witcher 3'ü önceki serilerini oynamadan bitirdim ama sağlam araştırma yapmıştım re-cap videoları yazılar vs şimdi aynı şeyi Andromeda için yapabilirmiyim veya ME3'ü oynasam ne kadar faydası olur yine önceki oyunlara dair araştırma yapacağım tabiki nasıl yol izlemeli önerisi olan var mı?

1 ve 2 oynamadan 3 oynama. İnternetten araştırırım diyorsan komple üçlemeyi araştır çünkü Mass Effect ortasından dalınacak bir oyun değil. Diziye 3.sezondan başlamak gibi olur. Baştan başlayıp karakterleri sevmek lazım.

RPG oyunlar genelde fantastik olduğundan pek ilgimi çekmiyor, bilim-kurgu olarak da bir Mass Effect'i biliyorum

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ilk oyundan başlamalısınız, save'ler bir sonraki oyuna taşınıyor. Yaptığınız seçimler diğer oyunları da etkiliyor. Bir de bence oynamakta yetmiyor bu oyunu, codec'lere kadar okumak lazım.

2 Witcher 3 ek paketi ve bir sürü dönem oyunu olmasa vakit ayırırdım ancak şu araya 3 tane Mass Effect yerleştirmek mümkün değil gibi.

@Merc With a Mouth @d3vstator @Borgess

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Andromeda anladığım kadarıyla serideki ilk open-world oyun olacak ve hikayesi nispeten yeni direk 3'e başlamaktansa direk Andromeda'ya başlayıp üçlemeyi sonra oynamak mantıklı gibi.

2 Witcher 3 ek paketi ve bir sürü dönem oyunu olmasa vakit ayırırdım ancak şu araya 3 tane Mass Effect yerleştirmek mümkün değil gibi.

@Merc With a Mouth @d3vstator @Borgess

Aslında 1-2-Andromeda-3 de yapılabilir zaman çizgisi olarak 2 ile 3 arasında geçecek gibi duruyor

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

• Yeni oynanış videosu geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 2 Aralık 2016; 7:50:30 >
  • Ya kafama takıldı kadın karakter bir dayatma değil, öyle değil mi? Orijinal üçlemedeki gibi karakterin cinsiyetini biz seçebilecek miyiz? Kadın karakterle oynamayı zorlarlarsa açıkcası ben oynamam bile. bu oyunlarda bilmiyorum, kadın karakterle gözüme sakil geliyor.

Son video ile gördük ki; kaynak toplama işini bayağı değiştirmişler. Oyunun oynanışını etkileyecek öğelerden birisi de bu toplanan kaynaklar olur. Keşfetme olayı daha üst düzeye çıkacağından, daha uzun süreli bir oynanış bizi bekliyor gibi. Ama nedense hala ilk üçlemedeki senaryonun yanından dahi geçemeyeceklerini düşünüyorum, bu tip öğelerin ön plana çıkartılmasının bir sebebi de bu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 2 Aralık 2016; 15:25:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış videosu dejavu yaşatıyor adeta, ilk oyunda da keşfedilmeyi bekleyen onlarca gezegen var deyip, 5,10dk'lık çoğunlukla birbirinin aynısı sıkıcı görevler yaptırmışlardı. Şimdi de her gezegenin kendi hikayesi var demişler, hadi bakalım öyle umuyoruz.

Orijinalden alıntı: d3vstator

Önceki oyunlarda olduğu gibi istediğiniz cinsiyette karakter yaratmanıza izin verirler.

Son video ile gördük ki; kaynak toplama işini bayağı değiştirmişler. Oyunun oynanışını etkileyecek öğelerden birisi de bu toplanan kaynaklar olur. Keşfetme olayı daha üst düzeye çıkacağından, daha uzun süreli bir oynanış bizi bekliyor gibi. Ama nedense hala ilk üçlemedeki senaryonun yanından dahi geçemeyeceklerini düşünüyorum, bu tip öğelerin ön plana çıkartılmasının bir sebebi de bu olabilir.

Hocam ekibimiz mass effect teki ekibe göre daha gençmiş.O yüzden hikaye daha hafif olacakmış.

https://www.youtube.com/watch?v=mGyqvnosyDA

35. saniyeden sonra söylüyor.Kullandığı kaynağın bu olduğunu belirtmişhttp://www.gameinformer.com/p/andromeda.aspx

• Zaten ilk üçlemenin senaryosu belkide oyun tarihindeki en iyi senaryodur. Oyunun temelinde beyin yıkama işi vardı ve senaryo bizzat oyuncunun beynini yıkıyordu. Böyle bir hikayenin değil gelmesini, buna yakın bir şey dahi beklemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 7 Aralık 2016; 15:34:50 >

Orijinalden alıntı: d3vstator

Zaten ilk üçlemenin senaryosu belkide oyun tarihindeki en iyi senaryodur. Oyunun temelinde beyin yıkama işi vardı ve senaryo bizzat oyuncunun beynini yıkıyordu. Böyle bir hikayenin değil gelmesini, buna yakın bir şey dahi beklemiyorum.

Aynen aynen oyuncuların beynini yıkadılar resmen seride.İnanılmazdı..

quote:

1.Halo (Nefret ederim Vadaaaa jelibon pigme düşman)
    Bonusu : Destiny (Çok büyük harita varmış gibi alakası yok oda jelibonun normal düşman versiyonu yine saçma saman oyun)
    2.Mass effect (Çok boş)
    3.Crysis (Saman tadında pardon tatlızlığında ayrıca aşırı ruhsuz sıkıcı)
    4.Titanfall (2. de betasını oynadım beğenmedim baydı dar alanda kısa paslaşmalar geçiniz)

Bu saydıklarımı yaşca büyüklerde oynayabilir ama %90 Teenage hitap etmekte.Birde dikkatimi çeken hepsi XBOX JENERASYON OYUNLARI boşuna PLAYSTATION sevmemişim. Bu oyunlar hitap etse zaten Xbox alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4Vr -- 7 Aralık 2016; 17:40:26 >

• Arkadaşlar oyunun Türkçe olması için mail atın şimdiden ben hem EA hem de Bioware'ya attım sizlerde destek çıkarsanız belki adamlar sesimizi duyar. 2017 yılında en çok beklediğim oyunlardan biri Türkçe altyazı çıkmazsa baya bi sıkıntı olucak şimdiden.

Oynanmalı mı diye sorsam taşlar mısınız?

Amerika: 21 Mart
    Avrupa 23 Mart

Çıkışında önce üçlemenin kısa bir hikayesini hazırlamayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Ps4Vr

Bu tarz oyunları hiç sevemedim hatta nefret ettiklerim var

quote:

1.Halo (Nefret ederim Vadaaaa jelibon pigme düşman)
    Bonusu : Destiny (Çok büyük harita varmış gibi alakası yok oda jelibonun normal düşman versiyonu yine saçma saman oyun)
    2.Mass effect (Çok boş)
    3.Crysis (Saman tadında pardon tatlızlığında ayrıca aşırı ruhsuz sıkıcı)
    4.Titanfall (2. de betasını oynadım beğenmedim baydı dar alanda kısa paslaşmalar geçiniz)

Bu saydıklarımı yaşca büyüklerde oynayabilir ama %90 Teenage hitap etmekte.Birde dikkatimi çeken hepsi XBOX JENERASYON OYUNLARI boşuna PLAYSTATION sevmemişim. Bu oyunlar hitap etse zaten Xbox alırdım.

Mass Effect çok boş mu ?

Kafan güzelmiş kardeş hayırlı olsun, ME ilk ps'ye özel olsaydı yazıp dururdun burada.

• Şöyle uzaylı, bilim kurgulu oyunlara ben de ısınamadım valla. Grafikler çok hoş. Ancak gameplay dediğim gibi bi türlü alışamadığım cinsten

Orijinalden alıntı: Spawn2

Şöyle uzaylı, bilim kurgulu oyunlara ben de ısınamadım valla. Grafikler çok hoş. Ancak gameplay dediğim gibi bi türlü alışamadığım cinsten

Mass Effect'e shooter olarak yaklaşırsanız ısınamamanız gayet normal. Ben RPG sevdiğimden seri favorimdir. RPG oyun fazla ancak bilim kurgu olanı en fazla bir kaç tanedir ve Mass Effect de bunların başında yer alır.

Herkes RPG veya bilim kurgu sevecek diye bir şart yok ilk oyunu biraz oynamanızı tavsiye ederim beğenmezseniz de zorlamaya gerek yok.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.