Şimdi Ara

Maskelerin tavan fiyatı açıklandı: 1 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
2
Favori
23.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oturduğum yerdeki bakkalda hala 2.5 TL'ye satılıyor. Bir de bu adam çok dindar biri. Annem maske alırken 1 TL olması gerektiğini söyleyince beni ilgilendirmez tarzı konuşmuş.
    Dini bütünler böyle yapıyorsa normal esnafı düşünemiyorum. Sonumuz hayrola.
    Intel Core i5 14600KF, Palit RTX 4070 Ti GamingPro, MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI, Phanteks NV7, MSI MPG A850G PCIE5 850W, DeepCool Mystique 360mm AIO, GSKILL TRIDENT Z5 6400 MHz CL32, Western Digital SN850 1 TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Seagate Barracuda 4TB HDD, LG 27GP83B-B 165hz,
    Logitech G Pro 7.1, Logitech G502 X, Logitech G815
  • Paketi KDV dahil en çok 40TLden eczaneye gelecek ki satılsın 50TLye. Yoksa marketler uğraşsın. Bir de işin içine para girerse, kalite kontrolü lazım. Parayla satılan malın kalitesi devletin gönderdiği maskelerden daha iyi olmak durumunda, yoksa alan iade eder "bu ne çakma mal" diye.

Dün bütün gün gelen bedava maskeleri 5er 5er poşetledim. Yüzüme ambalaj lastiği ve tuvalet kağıdından maske yapıp takarım daha iyi...
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    kimse günde 2 tane kullanmaz hocam, pinti toplumuz günde 1 tane kullanırız.

• PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    abisi tv izleyince cahil mi oluyorsun?
    bana göre de çok. martta euro 6,80 şimdi 7.80
    alabiliyormuyum şimdi 6,80 den euro?
    bak devletin okulunun sitesinin adresini veriyorum. kaç liradan satıyorlar! ben tv çok izliyorum yaaa

• bu işin tek çözümü var ; yakalanmamak

• Bir tanesi 1 liracık mı? aaaa ne kadar da ucuz. Bedava resmen. 5 kuruşa üret 1 liraya sat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

Neden bulamasınlar? üretim yapan yerden 14 kuruşa çıkıyor. Pahalı bile bu fiyata.

Alıntıları Göster
    Sağlık Bakanlığı'nın izin verdiği standartlara uygun (3 katlı cerrahi, CE belgeli vs.) maskeden 14 kuruşa 100.000 adet alıp satışını yapabilirim, kaynak verebilir misiniz?

Şu piyasada görebildiğim en ucuzu 1.8TL ki telsiz ve 250.000 adet sipariş gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 7 Mayıs 2020; 13:39:46 >
  • Sevinelim mi yani şimdi buna! Salgından evvel kutusunu toptanda 9 liraya alıyorduk, sürekli kullandığımız şey. Hadi perakende de 13 lira olsun. Tanesi 25 kuruştan dahi kar edilerek satılan bir mala devlet 1 lira fiyat biçiyor şimdi. Yalaka tayfa gelir der şimdi 15 gün önce 5 liraya alıyordun daha ne istiyorsun! Hayır kardeşim 1 adet maskeye 5 lira para verecek kadar salak değilim, parayı da o kadar kolay kazanmıyorum. Gidip bezden paçavradan dondan atletten kesip ağzıma sararım gene o bi halta yaramayan maske bozuntusuna ne 5 lira veririm ne de 1 lira veririm...

80 kişi çalışıyor fabrikada, geçen hafta zar zor bulduk tanesi 2,80 TL + KDV'den. 125 kutu maskeye 18-20 bin lira para verdik, sırf işçi "patronum beni mağdur ediyor, maske vermiyor" demesin diye... Şimdi kalkmış diyorlar tanesi KDV dahil 1 lira! Benim zararımı kim karşılayacak, aptalız biz demekki işçimizin sağlığını düşündüğümüz için... bırak slip don taksın ağzına, geçmişini s.kerim virüsünün de maskesinin de!

• Bazı kişilerin gözü o kadar kör olmuş ki haberi bile düzgün okumadan çamur atmaya başlamışlar.

Haberde diyor ki "TAVAN FİYAT" , büyük yazdım ki rahat okuyun.

Gelelim ne anlama geliyor bu. ( haberde var açıklaması ama yine açıklayalım)

En fazla bu fiyattan satabilir satıcılar. Bu fiyatın üstüne satılırsa fahiş fiyat olarak değerlendirilecek.

Dileyen maskeyi 75 kuruşada satabilir, 50 kuruşa da, 25 kuruşada ( o fiyatlara satan da olmaz zaten )

Dileyende 1 tl çok ucuz, ben pahalıya aldım o fiyata satamam der ve satış yapmaz, salgın geçince 50 kuruşa paşa paşa satar.

Haberi iyi okuyun önce.

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

14 kuruş!
    kaynak?
    Meslek lisesinde döner sermayeden bile vergiler hariç 50 kuruştan fazla maliyeti olan ürünün 14 kuruş dayanağı nedir?
    O fiyata lastiğini belki temin edersin.
    daha 28 şubatta 12,5 TL ye almıştık bizim işyerine perakende satıcıdan. telli + 3 katlı cerrahi maske

ki bu fiyata perakendeci de kar ederek satıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enizam

Adam mesela tanesini 2 TLden aldığı malı niye 1 TLye satsın? Dindar olabilir o ayrı, ama salak olması lazım zararına satması için...
    olum senin okuma yazman mi yok?
    kural boyle kural anladin? isterse tanesine 1 milyon lira versin, bakan cikip diyosa ki '1 liradan fazla fiyata satamazsin' satamaz

konu sahibi arkadasin yapacagi basit.. ses kaydi video ile marketten 2.5 liraya maske alsin 20 adet, versin zabitaya

cidden bu ulke cok sacma insanlar barindirmaya basladi ve tuhaftir ki su teknoloji yuzunden hepsi gun yuzune cikabiliyor
    nufussuz, haber iletisiminin olmadigi yerde 200 liralik tlfnla internete girebiliyor diye toplulugun duzenini bozuyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fazla şiddetlenmeye gerek yok sakin okuyun yazılanları

Sıvamanın yeni yöntemi bu 1 tl. Çok meraklılarsa stand açıp devlet satsın tanzim satışı yaptıkları gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Bırak hocam anlamazlar. Tv izleye izleye bu hale gelmişler. Evet kumaş ihtiyacı artmıştır dünya çapında. Evet arz talep meselesi anladık. Uçak dolusu maskeler elin gavuruna bedavadan gidince iyi de senin müslüman kardeşine tanesi 1 TL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.