Şimdi Ara

Maske dağıtmak bu kadar mı zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün öğleden sonra eczaneye gittim maske almaya, eczacının dediğine göre maske kalmamış. Telefonuma mesaj gelmediğini de ilettim, eczacının dediği "normalde şifre olmadan maske veremiyoruz ama yarın sabah saatlerinde kimliğinizle gelin, sistemden bakıp yardımcı olmaya çalışırız" Eczacı sağolsun elinden geldiğince yardımcı oluyor ama nasıl maske kalmıyor onu da anlayabilmiş değilim!

Eve geldiğimden bu yana televizyon izliyorum. Yok çalışanların maskesi işyerlerine gelecek, yok şu yaş altı şu yaş üstü alamayacak, yok edevletten şöyle şöyle başvuru olacak. Arkadaş gerçekten insanlara maske dağıtmak bu kadar mı zor? Meclis bile oturmuş maske dağıtımını tartışıyor. Lan maske bu maske, nasıl devlet meselesi haline geliyor arkadaş!

Çözüm önerim: Maskeler ilçe belediyelerine verilsin, ilçe belediyeleri de muhtarların yardımıyla insanların evlerine kadar maskeleri teslim etsin olsun bitsin. Hatta gönüllü dağıtım yapacak kişiler ararlarsa inanıyorum ki bir çok insanda gönüllü dağıtır -ki şahsen böyle bir şey olsa ben gönüllü olurum- Ne maskeymiş arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 29 Nisan 2020; 18:17:10 >

• Önce epttavm sitesinden başvuran herkese ücretsiz gönderilecek dediler, olmadı.
    Sonra e-devlet üzerinden başvuran herkese ücretsiz gönderilecek dediler, olmadı.
    Sonra SMS kodu gelecek, eczanelerden ücretsiz alınacak dediler, olmadı.
    Şimdi sigortalı çalışanlar iş yerlerinden alacak dediler, pek tabi ki bu da olmayacak.

Korona virüs ile mücadelede açık net en kötü ülkeyiz. Hiç bir işimiz doğru değil, virüs en son Türkiye'ye geldi, buna rağmen hiç bir önlem alınmadı. Halkın fakirliğinden, özel sağlık sistemi gelişmemesi tek avantajımız olmuş, bununla övünüyoruz. Vaka sayısı olmuş 120 bin, millet AVM'ler ne zaman açılacağını konuşuyor.
  • Belediyeler dağıtmasın diye yaşıyoruz bu rezaleti ya zaten. Tamamen siyasi basiretsizlik.
  • Eğer belediye maske dağıtmasaydı şimdiye kadar dağıtılanlar bile gelmezdi.Dğıtılan maskeler bedava falan dağıtılmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl dağıtmıyorlar, algı yaratmayın. ingiltere ve amerikaya bir günde yüzbinlerce maske dağıttı büyük hükümetimiz elhamdülillah amin.
  • Öncelik ümmet olan abd ingiliz italyan ispanyol rum ermeni barzani pkk lı ve yahudilerde bunlarda kalırsa ümmetin ve dünyanın lideri sana da göndericek
  • Yurtdışına dağıtıyorlar ya işte?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yemin ediyorum sinirlerim bozuldu. Millet iki ayda uzaya roket gönderiyor biz hala maskeyi nasıl dağıtıcaz onu tartışıyoruz.

Bu gidişle maske dağıtım işini referanduma götürecekler diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 29 Nisan 2020; 19:21:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maskeler birarada daha güçlü galiba :)

Uzun zamandır posta sisteminin berbat bir hale geldiği görüyorduk da işte, ufacık evraklar için bile kargo firmaları kullanıldığından göze batmıyordu.
  • Adamlar herşeyi biz yaptık demek için çalışıyorlar.Normalde dediğin gibi maske işi belediyelere kalmalı,gerektiğinde devlet destek sağlamalı ama inatla tek elden dağıtmaya çalışıyorlar.
  • Bu hükümet için Türk en son geliyor 17 senedir bunu göremediniz mi?Sıralama arap, yahudi, hristiyan olarak gidiyor.
  • Asıl sorun ne biliyor musunuz ? Hükümet ,yandaşları ve şak şak şak yapanları (daha cuk oturan bir kelime var ama gerek yok anlarsınız) maske dağıtıldı, maske var diye görüyor.Artık nasıl görüyorlarsa bilemem artık buraya gelip yazıp çizenler var ya onlar işte maske herkesin var olmayanlar ise kendi tembelliklerinden almıyorlar diyor.Evet aynen böyle.Peki neden ? Çünkü hükümet biz maske verdik yardım verdik oldu bitti, bunun dışında yazılanlar bize zarar vermek için yazılıyor (bu bize iktidarın gözünde malum Türkiye oluyor) diyor.Ee bazıları ise koşulsuz biat anlayışında olduğu için evet var diyor.Yani reis çıksa Mehmet ya senin adın aslında Ahmet dese , o adam evet benim adım Ahmet diyecek durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 29 Nisan 2020; 19:54:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son ABD'ye 500 bin adet gitti, kim diyor zor diye.

• Kasaba minnet edecegine ne demisler?
    Israilli ve amarigali musluman gardaslarimizin sagligindan dahami onemli sagliginiz arkadasim.

• Günler oldu maskek yok yazıklar olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki kere e devlete başvurdum ne sms ne başka bir şey geldi..

Millet artık kolayını bulmuş siyah kumaş maskelerden kullanıyor.. O maskeler devamlı değişmiyor yıkana biliyor ama koruyuculuğu da yok.. Sadece dostlar alışverişte görsün..

Motorsiklet sürenler bilir 50tl lik aslında hiç bir koruyuculuğu olmıyan çin malı adi kasklar vardır motor camia sında polis savar denir o kasklara yani polis ceza kesmeyin diye hiç bir koruması olmıyan takılan kasklardır... Bu kumaş maskeler de aynı hikaye..

Şimdi maske olmassa artık marketlere eczaneye hiç bir yere girmek yasak..

Yolunu bağlantısını bulanda kutu kutu alıyor maske oda ayrı..

• Yoo acayip kolay.

Muratpaşa Türkiye'nin en büyük ilçelerinden belediye 6 günde her eve dağıttı.

İbb ile ortak çalışsalar tüm İstanbul'da 7 günde dağıtır.
    Sadece istemiyorlar, kendileri de malum beceriksiz.

• Önce epttavm sitesinden başvuran herkese ücretsiz gönderilecek dediler, olmadı.
    Sonra e-devlet üzerinden başvuran herkese ücretsiz gönderilecek dediler, olmadı.
    Sonra SMS kodu gelecek, eczanelerden ücretsiz alınacak dediler, olmadı.
    Şimdi sigortalı çalışanlar iş yerlerinden alacak dediler, pek tabi ki bu da olmayacak.

Korona virüs ile mücadelede açık net en kötü ülkeyiz. Hiç bir işimiz doğru değil, virüs en son Türkiye'ye geldi, buna rağmen hiç bir önlem alınmadı. Halkın fakirliğinden, özel sağlık sistemi gelişmemesi tek avantajımız olmuş, bununla övünüyoruz. Vaka sayısı olmuş 120 bin, millet AVM'ler ne zaman açılacağını konuşuyor.
  • Maske kodu gelmedi bana başvurdum.Kod gelmeden gidebilir miyiz?
  • Ben ilk ptt dağıtırken ilk günü sonra e-devlet dağıtırken ilk günü başvurmuştum.

Bugün kod geldi ona göre hesaplayın artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.