Şimdi Ara

##Masa içi Kasa (SS EKLENDİ)########GÜNCELLEME########24.04.2014 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
10
Favori
14.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Penanggalan

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam r9 270x yerine 7870 alıp 100tl kar edebilirsiniz.

Hocam almışken iyisini almak daha mantıklı değil mi

Fark yokki hocam.
    Gpu filan herşeyi aynı :)
    Tek farkı yeni isimi olması :)
    Hee fark varmı var.
    3 FPS FARKLARI VAR :)
    BEN 3 FPSYE 100TL VERİRSEN AL :)
    ZATEN MANTLE FİLAN 7000 SERİSİNE GELİYOR.
    YANİ KAYBIN OLMAZ.

3FPS FARK DEMEK
    1FPS=33,33 TL.

Hocam yanlız biri DX11.2 biri DX11 bunun farkı olmaz mı?

• Dx10 ile dx11 farkı bile yokken 11.2 saçma geliyor.Hee dx11 dx12 olsa haklısınız derdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler hocam her haliyle güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YavuzCan61

Çok güzel nazar değmesin :)

Çok sağolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

Tebrikler hocam her haliyle güzel.

Sağolun hocam bazı sorunlardan dolayı devam edemiyorum ama yakın zamanda inşallah yeni güncellemeler gelecek.
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum doğrusu
  • Fikir : 10
    Malzeme : 6
    İşçilik : 2

Kolay Gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Fikir : 10
    Malzeme : 6
    İşçilik : 2

Kolay Gelsin

Sağolun hocam

Edit: işlikteki düşük vermenizin nedeni söylerseniz dahada iyi yapmaya çalışırım belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 10 Şubat 2014; 2:15:31 >

• Bazı sorunlardan dolayı projeye biraz ara vermek zorundayım herkesten çok özür dilerim yakın zamanda devam edeceğim
  • Hocam başarılı gidiyor gibi,bi sorun çıkmadan sağ salim halledersin inşallah. Takipteyim.
  • Hocam çok başarılı yalnız bu sistemde cam kullanmayarak istide ahşap ile kapatsaydınız kasaya aithiçbir şey gözükmese idi daha güzel olmazmıydı öyle bir proje görmiştim bir ara bulursam link atarım.

Not: Çok güzel olmuş her şekilde göze hitap ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Hocam çok başarılı yalnız bu sistemde cam kullanmayarak istide ahşap ile kapatsaydınız kasaya aithiçbir şey gözükmese idi daha güzel olmazmıydı öyle bir proje görmiştim bir ara bulursam link atarım.

Hocam çok sağolun fakat kasayı görmek hoşuma gidiyor sizin dediğiniz proje l3p d3sk olabilir zaten birazda ondan esinlenerek yaptım bu masayı iç tarafı biraz daha dizayn ederek daha göze hitap etmesini sağlayacağım
  • quote:

quote:

Hocam çok başarılı yalnız bu sistemde cam kullanmayarak istide ahşap ile kapatsaydınız kasaya aithiçbir şey gözükmese idi daha güzel olmazmıydı öyle bir proje görmiştim bir ara bulursam link atarım.

Hocam çok sağolun fakat kasayı görmek hoşuma gidiyor sizin dediğiniz proje l3p d3sk olabilir zaten birazda ondan esinlenerek yaptım bu masayı iç tarafı biraz daha dizayn ederek daha göze hitap etmesini sağlayacağım

Bir arkadaşımında böyle bir düşüncesi vardı hocam oda kasayı görmek istiyormuş herhalde bilgisayar severlerin bir kısmında var bu olay kasayı görmek güzel bir zevk gibi
    Ayrıca bilgilendirme için sağolun o projeye biraz bakayım ben

• quote:

quote:

quote:

Bir arkadaşımında böyle bir düşüncesi vardı hocam oda kasayı görmek istiyormuş herhalde bilgisayar severlerin bir kısmında var bu olay kasayı görmek güzel bir zevk gibi
    Ayrıca bilgilendirme için sağolun o projeye biraz bakayım ben

Rica ederim hocam beğendiğinize sevindim

• Sağlam olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Sağlam olmuş

Teşekkür ederim
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş, yalnız tetikleme tuşu biraz estetiği kaçırmış. Ona da bir çözüm üretirseniz daha da iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

Güzel olmuş, yalnız tetikleme tuşu biraz estetiği kaçırmış. Ona da bir çözüm üretirseniz daha da iyi olur

Evet farkındayım hocam fakat burada bulduğumun en iyisi buydu çin'den sipariş ettim gelsin onu takacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fds14

Evet farkındayım hocam fakat burada bulduğumun en iyisi buydu çin'den sipariş ettim gelsin onu takacağım

hangi siteden sipariş verdiniz, benim de yurtdışından getirtmek istediğim birkaç şey varda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fds14 -- 16 Mart 2014; 2:30:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ne kadar tuttu ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.