"Marvel: Ultimate Alliance" listelerin en iyi oyunlarından biri olmayı başaramamıştı belki fakat Marvel fanları için oyun yeterince tatmin ediciydi. Fanları oyunun devamının 2008 içinde piyasada olacağını umarken, gelen açıklamayla, "Marvel: Ultimate Alliance 2�nin" 2008 yılı içinde piyasada olamayacağı bildirildi. Haftanın bitişinde, NYC Comic oyunun devamının 2009�dan önce çıkamayacağını açıkladı. Oyunun, şu anki yoğun çalışmalardan dolayı ancak 2008�den sonra çıkabileceği fakat bu oyunun her şeye rağmen bildiğimiz Marvel oyunlarının en iyisi olacağı not edildi.
MK
[Kunye=279-4]
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu oyundan çok ümitliyim bütüm marvel karakterleri olacak süper ötesi tam benlik
bu oyunun bana göre tek eksik yanı grafikler.grafikleri süper yapsalar oyun eğlencesi 2 ye katlanacak
ilkini sm3 desteği yüzünden oynayamadım. umarım bu sm4 olmaz.
OYUNLARIN HANGİ PLATFORMLAR İÇİN ÇIKACAĞI DUYRULDU:XBox360,PS3, PS2, Wii, PSP ve DS için 2009 yılında çıkcak Kaynak
benim favorim x-men'den pyro ama ultimate aliance'de pyro olmayacağına göre beni o kadar tatmin etmez ama ilk oyunu çok güzeldi.bu da inş çok güzel olur.
"Marvel: Ultimate Alliance" listelerin en iyi oyunlarından biri olmayı başaramamıştı belki fakat Marvel fanları için oyun yeterince tatmin ediciydi. Fanları oyunun devamının 2008 içinde piyasada olacağını umarken, gelen açıklamayla, "Marvel: Ultimate Alliance 2�nin" 2008 yılı içinde piyasada olamayacağı bildirildi. Haftanın bitişinde, NYC Comic oyunun devamının 2009�dan önce çıkamayacağını açıkladı. Oyunun, şu anki yoğun çalışmalardan dolayı ancak 2008�den sonra çıkabileceği fakat bu oyunun her şeye rağmen bildiğimiz Marvel oyunlarının en iyisi olacağı not edildi.
MK
thing'e bakın allahın artisti ya
Ps2 de çıkar mı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Vayyyy
Ps2 de çıkar mı acaba
4 üstteki mesaja bak laf olsun die yazıon
magneto yoksa foss!!methalic mayhemmm
lanet olsun yaa pcye ndn çıkarmıolar güzelim oyunu işmi yaptıkları bu adamların :@ pcyede çıksın yaff :S
PC'ye çıkarmamaları büyük hata.
Pc ye çıkmaması saçmalık.Gerçi niye çıkarsınlar orjinalinden fazla kopya satıyor
bir sitede oyun firmaları normalde her oyunu anında pc ye çıkarabilir fakat kopya oyun sorunu yüzünden çıkarmak istemiyorlarmış *Deniz* in dediği gibi orjinalden fazla kopya satıyor genellikle pc oyunlarının kopyası çok satar xbox 360 da daha az ps3 te sıfır marvel ultimate alliance da diğer oyunlar gibi beğenilmesine rağmen nedense firma pek para alamamıştı (kopya yüzünden) ama madem orjinal satılmasını istiyorsunuz oyunlarınızın o zaman 90-60 ytl yerine 35 40 civarı satın
arkadaşlar saat 01:47 tarih 16/07/2008 merlininkazani.com'da okuduğum bi haberi sizlerle paylaşmak istiorum:D marvel ultimate alliance 2 Fusion pcyede çıkıormuş 2009'un 1.çeyreğinde biran önce gelsede oynasak sitede oyunun videosuda var isteyen arklar girip bakabilirler
bazı arkadaşlar tek bi kamerada 2 kişi oyunda ilerlemek istio işte tam onlara göre bi oyun olcak hatta 3 veya 4 kişiyle bile tek bir kamerada ilerleyebiliyordun 1.sinde inş bozmazlar
Brzilya dizisi gibi, ama bi türlü arcade versiyonları hariç hiçbir firma adam gibi bi oyununu yapamadı, inşallah bu kadar bekletmelerine değecek bi oyun çıkar
marvel ultimate alliance 2'de pyro olur mu?Veya hangi karaterler olucak?bunu bilen var mı?