Şimdi Ara

Marvel Ultimate Alliance 2 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen oyundada deadpool vardı acaba blade neden yok ben gecen oyu nda vardı diye hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

bu oyunun bana göre tek eksik yanı grafikler.grafikleri süper yapsalar oyun eğlencesi 2 ye katlanacak

Kesinlikle katılıyorum fakat o grafiklere ragmen birincisini 4 arkadaş oynadık ve bitirdik hatta bitirdik ve yine başladık eğlenceli bence ...
  • allahım playable karakterlere bakın ya.

daredevil
    green goblin
    songbird
    venom
    deadpool
    luke cage
    mr.fantastic
    the thing
    human torch
    invisble girl
    hulk
    wolverine
    storm
    thor
    iron fist
    spider man
    juggernaut
    iron man
    cap.america.Oyunda toplam 24 karakter gözüküyo playable olarak,geriye kalan 5 karakter kim olucak çok merak ediyorum.Umarım sağlam karakterler olur kalan karakterler.Sizin düşündüğnüz top5 karakter adlarını öğrenebilirmiyim civil war hikayesindeki karakterlerden tabikide.

• Civil War un kilit karakterleri rahmetli Captain America, arkadaslarini koltuk icin satan Iron Man, Iron Man tarafindan keklenen Spiderman arkadaslar. Ayrica Thor Civil War zamani olu idi onu nasil ekleyecekler bilmiyorum. Civil War okumak isteyenler malum sitelere Civil War yazip comic ibaresi ile aratip Cbr programi sayesinde okuyabilirler. `Whose side are you on?`diyerek sozlerimi noktaliyorum.
  • Oyunun Kutu Tasarımı yayınlandı

Marvel Ultimate Alliance 2
  • Malum yerlere düştü.

NTSC/RF.
  •  Marvel Ultimate Alliance 2
  • çöp kamyonu
  • Xbox'ımın değerli zamanını böyle kıytırık bi oyunla öldüremem. PC için çıkıyorsa,PC'de oynarım.
  • Hiç fena durmuyo bence, Marvel karakterlerinin hepsi bi arada aksiyon had safhada, combolar havalarda uçuyor e verbatim feda olsun diyorum ve abanıyorum

SDCC 09: Official Trailer
    http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-marvel-ultimate/53449

Gameplay
    http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-marvel-ultimate/53235

• CO-OP olarak oynayarak iyi vakit geçirebilrsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.marvel -- 11 Eylül 2009; 9:39:20 >
  • Sırf DeadPool var diye 1.sini PS2 de oynayıp bitirdim..PS2 için alınabilecek en iyi Marvel oyunuydu..X360 için grafikler ümitsiz gibi..Hayal kırıklığına uğradım Activision...
  • co op varsa oynanır
  • arkadaşlarla oynarken saıor böyle oyunlar .. rekabet ortamı falan
  • Oyunu bir saat kadar oynadım.

Artı ve eksileri şöyle;

+ Çok sayıda oynanabilir karakter
    + RPG öğeleri
    + Seslendirmeler kaliteli
    + Marvel kahramanları...

- Çok vasat grafikler
    - Senaryo iyi işlenememiş
    - Yapay zeka yok
    - Dövüşler çok basit

Ortalama bir oyun olmuş. Live da denemedim henüz malum sebeplerden fakat multisi daha zevkli olur gibi...
    İlk oyunu oynayıp sevenler bundan da hoşlanacaktır. İlkini sevmeyenler bunu da sevmeyecektir. Birinci oyunun üzerine çok fazla bir şey eklemeden çıkarmışlar. Genel olarak notum : 7
  • benden de oyun 7.5 alır. Aslında bence de ilk oyunu sevmeyen oynamasın fazla bir artısı yok ama çok fazla oynanabilir karakter var ve upgrade olayı çok iyi. Ayrıca karakterlerin kostümleri değiştirilebiliyor. tabi belli özellikleri tamamlayınca açılıyor kıyafetler. Özellikle storm un ikinci kıyafeti görülmeye değer
  • Güzel oyun aslında.

İlk oyuna göre biraz gelişmisse sorun yok.
  • evet iyi oyun
  • Bende oynadim begendim. 2 heronun guclerini beraber birlestirmesi guzel olmus.
  • Marvel olsun camurdan olsun. Grafik falan onemli degil. X-Men legends ile tutturduklari cizgiyi aynen devam ettiriyorlar ve ben bu oyun turunu cok begeniyorum. Acikcasi Marvel hastasi oldugum icin Marvel Kart yapsalar yine oynarim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.