< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 22 Nisan 2022; 15:24:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MARVEL'S WOLVERINE °EXCLUSIVE° [PlayStation 5 ANA KONU]

-
-
2024-2025'den evvel gelmez gibi ama çıldırmamak elde değil.
-
Gecenin sürprizi oldu yerimizi alalım önlerden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıktığı gün oynarım ah birde Türkçe desteği ile geliyormuş.
-
Eski zamanlardan beri temennim çok kaliteli bir Wolverine oyunu oynamaktı hocam. İstek parçacıkları yerine oturuyor sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle hocam ama daha çok beklyicez gibi en erken 2023 olur çıkış.
insomniac games olmasıyla birlikte gecenin en iyi haberi , bekle bekle gelmez şimdi bunun çıkış tarihi :)
-
Görseller :
-
Çıkış tarihi 2025 olur herhalde. Keşke Spider Man yerine önce bunu ele alsalardı.
-
Hocam belki önceliği WOLVERINE'a da verebilirler. Spider-man nasıl olsa bilindik marka.. Ama WOLVERINE tamamen yeni IP olduğu için uğraşı bir tık daha fazla olduğu için onu geliştirmekte biraz pervalı olabilirler
NOT:/ Bu arada ben nedense konuyu güncelleyemiyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir? Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim
hjj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 10 Eylül 2021; 12:33:4 >
Insomniac'ın üzerine çok yük biniyor, umarım altından kalkabilirler. Bu oyun ve Spiderman 2 ile birlikte 4 yılda 4 tane AAA oyun geliştirmiş olacaklar ki bu durum onları işin kolayına kaçıp birbirinin kopyası olan içeriğe yöneltmez umarım. İnşallah 2018'de çıkan ilk Spiderman oyunu kadar yaratıcı ve zevkli oynanışı olan, sürükleyici bir hikayeye sahip Wolverine adının hakkını veren oyunla karşılaşırız 2024 yılında (daha geç olmamasını temenni ediyorum).
-
Oyun daha geliştirmenin başlarındaymış. Çıkış tarihi rahat 2024-2025’i bulur.
Umarım öyle olur hocam ve önce çıkar Gow dan sonra en çok heyecanlandıran bu oldu.. Henüz çok yeni hocam fazla bir bilgi de yok zamanla gerekli güncellemeyi yaparsınız.
Wolverine'nin iyi kötü orta karar bir oyununu oynamıştık. Keşke Daredevil yapsalarmış.
Yalnız o şapka ve gömleğin bordo oluşu, sonrasında pençelerde işin içine girince bana Elm Sokağında Kâbus serisindeki Freddy Krueger dayıyı direk anımsattı. Hey gidi yıllar... XD
Hocam iyi oyunlar tanıtılıyor tanıtılmasına ama bunları nasıl pazarlayacaklar, çıkışları nasıl ve ne zaman olacak merak ediyorum.. O kadar geç olmaz umarım
Wolverineden sonra başka bir süper kahraman oyunu daha yapmak isterlerse muhtemelen daredevil gelicek hocam.
-
İlk mesajda 'Insomniac' markasını belirtmemişsin. Bu detay atlanmaz. :) Hatta konu başlığını ''Marvel's Wolverine"" yapabilirsin zira resmi adı o şekilde oyunun. ''Marvel's Spider-Man'' ile eş değerde.
Oyuna gelirsek dün akşamın bende heyecan yaratan 3 oyunundan biri oldu. Diğerleri KOTOR remake ve GoW Ragnorok.
Deadpool'da yer alsın bol bol doğrayalım onu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar, oyunun sızan fotoğraflarını ve videolarını spoiler içerisine alır mısınız. Çıkmamış bir oyunun sızan görüntülerini açıktan paylaşmak hoş değil. Spoiler butonu boşa yapılmadı sonuçta. |
Çıktığında muhtemelen bizde fiyatı 2100 TL falan olur .
|
Bütün bunlar oyunları sır gibi saklamaktan kaynaklanıyor. Adam duyuruyor Marvel Wolverine, kıçı kırık bir fragman yayınlayıp yıllarca kayıplara karışıyor. En az 5 sene bekliyoruz bizde mal gibi. Kimse oyunların yapım aşamaları uzadı, maliyetleri arttı hebele hübele martavalları atmasın. Koca bir nesile 1 oyun çıkartıp üzerine yatıyorlar. Biz EA, Ubisoft şöyle böyle derdik. Şimdi Sony, R* gibi firmalar da bunu yapıyorlar ki, bu sızıntılar biraz kendilerine gelmelerini sağlar diye umuyorum. 2 senede bir Gta oynarken şimdi 12 sene yeni bir oyun çıksın diye bekliyoruz.
|
Kan olsun, vahşet olsun hocam. Spider-man gibi tatlış olmasın. |
Marvel oyunlarında ülkemizi desteklemedikleri ve hiçbir oyunlarına Türkçe dil desteği vermedikleri için bu sızma olaylarına hiç üzülmedim. İstedikleri kadar emek versinler benim güzel ülkemi görmezden geleni bende bu tür olaylarda görmezden gelirim.
|
Pc timed exclusive oldu artık
|
Insomniac ile alakası yok Türkçe gelmemesinin, öyle olsa Ratchet and Clank te Türkçe olmazdı, adamlar dublaj bile yaptı. Marvel izin vermiyor. |
Benzer içerikler
- uncharted 4 kaç bölüm
- detroit become human türkçe yama
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- gta 5 araba çekme tuşu ps4
- gta 5 lester görevi
- marvel rivals sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X