Bluetooth ile bağlanabilirsiniz youtube videolar mevcut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (32. sayfa)
-
-
Arkadaşlar oyunu 30 dk kadar oynadım kule açmadım daha Türkçe yama ıle kesın. Atıyor mu oyundan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben türkçe yama ile oynuyorum, kule açtım ve hiç atma vs olmadı.
-
FLT sürümü indirip denedim, ekran kartım 1650 Super, Ryzen 5 3600 ile birlikte 1080p'de very high ayarlarda 60 FPS çok rahat alıyorum. Arada nadir de olsa droplar olabiliyor ancak o kadar rahatsız olmadım. Orijinal olarak satın almayı düşünüyorum şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nocilisss -- 13 Ağustos 2022; 16:12:59 > -
playşationcular yallah konunuza burada konsol gamepad muhabbeti döndürüp pc cilere coluk cocuk toxic deyip komik duruma düşmeyin ağlatırlar sizi
-
Bu remastered ta dlcler dahil mi ayrı mı satılıyor menüde goremedım
Dlcler dahil hocam ayrı satılmıyor. Tab a bas orada olması lazım
i7 7500U nvıdıa 940mx ve 16 gb ram var bende de. en düşük ayarlarda oynama ihtimalim varsa bi joystick alıp oynamayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wınchester -- 13 Ağustos 2022; 17:59:2 > -
Torrent i nasıl hızlandırabiliriz ? Dünden beri %50 oldu anca, 35 mbit internetim var oysaki.
-
1080p'de aynı kart ve işlemci ile FSR2.0 açmaya gerek olur mu sizce stabil framerate için?
-
Pc’ye çıkmaz denilen ne varsa geldi. O yüzden konuyu basmaları normal. O kadar emin konuşuyorlardı gelmez de gelmez diye.
Bi gran turismo yu duyurmadılar PC ye bi de onun duyurusu gelse mükemmel olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gtx 1070 fsr'a ihtiyaç duymadan very highda 60 fps üstü veriyor kapalı alanlarda 75+ optimizasyon çok iyi olmuş. Oyun müthiş ilk defa bir oyunda görevlere giderken sıkılmıyorum şehirde dolaşmak çok keyifli.
-
övünecekleri ego kasıp hava atacakları hiç bir şey kalmadı hocam. pcciler daha yüksek grafiklerde eze eze oynuyor kuduruyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 13 Ağustos 2022; 18:36:57 > -
Geçen gün redditte biri 950m ile 720p en lowda oynayabildiğinden bahsetmişti.
-
Aynı sorunu yaşıyorum 5600x + 3060ti ile 1440p de oynarken sabit ekranda 100 fps civarı alırken ağ atıp şehirde gezince fps 50-60 arasına düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu durumu birtek ben yaşıyorum sanırım afterburner capframex hatta hwinfo bile oyunun çekirdek kullanımını yanlış gösteriyor birtek görev yöneticisi doğru.
-
Optimizasyonu baya övüyorlar. Denemek lazım bakalım oynatır gibi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X