Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
63.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bluetooth ile bağlanabilirsiniz youtube videolar mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu 30 dk kadar oynadım kule açmadım daha Türkçe yama ıle kesın. Atıyor mu oyundan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

ben türkçe yama ile oynuyorum, kule açtım ve hiç atma vs olmadı.

• Kaane_61 kullanıcısına yanıt

FLT sürümü indirip denedim, ekran kartım 1650 Super, Ryzen 5 3600 ile birlikte 1080p'de very high ayarlarda 60 FPS çok rahat alıyorum. Arada nadir de olsa droplar olabiliyor ancak o kadar rahatsız olmadım. Orijinal olarak satın almayı düşünüyorum şahsen. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nocilisss -- 13 Ağustos 2022; 16:12:59 >
  • playşationcular yallah konunuza burada konsol gamepad muhabbeti döndürüp pc cilere coluk cocuk toxic deyip komik duruma düşmeyin ağlatırlar sizi

• Bu remastered ta dlcler dahil mi ayrı mı satılıyor menüde goremedım

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Dlcler dahil hocam ayrı satılmıyor. Tab a bas orada olması lazım

• Sedat_60 kullanıcısına yanıt

i7 7500U nvıdıa 940mx ve 16 gb ram var bende de. en düşük ayarlarda oynama ihtimalim varsa bi joystick alıp oynamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wınchester -- 13 Ağustos 2022; 17:59:2 >
  • Nocilisss kullanıcısına yanıt

Torrent i nasıl hızlandırabiliriz ? Dünden beri %50 oldu anca, 35 mbit internetim var oysaki.

• Nocilisss kullanıcısına yanıt

1080p'de aynı kart ve işlemci ile FSR2.0 açmaya gerek olur mu sizce stabil framerate için?

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Pc’ye çıkmaz denilen ne varsa geldi. O yüzden konuyu basmaları normal. O kadar emin konuşuyorlardı gelmez de gelmez diye.

• Bi gran turismo yu duyurmadılar PC ye bi de onun duyurusu gelse mükemmel olurdu.

• Gtx 1070 fsr'a ihtiyaç duymadan very highda 60 fps üstü veriyor kapalı alanlarda 75+ optimizasyon çok iyi olmuş. Oyun müthiş ilk defa bir oyunda görevlere giderken sıkılmıyorum şehirde dolaşmak çok keyifli.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

övünecekleri ego kasıp hava atacakları hiç bir şey kalmadı hocam. pcciler daha yüksek grafiklerde eze eze oynuyor kuduruyorlar.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 13 Ağustos 2022; 18:36:57 >
  • Wınchester kullanıcısına yanıt

Geçen gün redditte biri 950m ile 720p en lowda oynayabildiğinden bahsetmişti.

• DeVKit kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyorum 5600x + 3060ti ile 1440p de oynarken sabit ekranda 100 fps civarı alırken ağ atıp şehirde gezince fps 50-60 arasına düşüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu durumu birtek ben yaşıyorum sanırım afterburner capframex hatta hwinfo bile oyunun çekirdek kullanımını yanlış gösteriyor birtek görev yöneticisi doğru.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Optimizasyonu baya övüyorlar. Denemek lazım bakalım oynatır gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.