Şimdi Ara

MARŞTA TIK YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce arabayla markete gittim. dönüşte ya bismillah kontağı çevirdim.
    Marş motorunda tık bile yok. Arabayı vurdurup eve geldim. KApı önünde de denedim ama nafile.

Sigortası atmış olabilir diye düşünüyorum ama marş motorunun sigortası sanırım motor kısmındaki yerde.
    gece gece pek ilgilenmedim. Sorun sizce ne olabilir?

• Akü bitmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kömür de bitmiş olabilir
  • Kontağı açınca herhangi bir elektrikli aksam çalışıyor mu? Çalışıyorsa marş motorunda problem var, yok araçta elektrik namına bir şey yoksa kontak açıldığında akü bitmiştir.

Vurdurup çalıştırdın, gezdin bir süre, durdurdun aracı tekrar çalışmıyorsa ya akü ölmüştür ya da akü şarj tertibatında bir şey vardır ya da kısa devre vardır, aküden akım çekiliyordur.
  • Arkadaşlar arabanın aküde sıkıntı yok. Bizim arabalar pedala basınca marş alıyor. ama onda da sıkıntı yok. çünkü pedala basıp çekince role sesini duyuyorum.
    Büyük ihtimal marş motorunda yada sigorta atık olabilir diye düşündüm ama,

kömürü v.s biterse o zamanda marş hiç dönmez mi onu bilmiyorum.
  • marş motoru sorunu olabilir.
  • evet bencede marş motoru..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç ne (accent era) ? Tüplü mü ?

Büyük ihtimal marş motorunun selenoid gitmiştir.Marşa basınca tık diye bir ses gelip gerisi yoksa veya hiç ses yoksa %90 selenoid.

Tahmini şu,bu,işçilik... derken 100 tl araya sıkışmış.Clio-1 in geçen sene orjinal parça herşey dahil 120 tl ye değiştirmiştim.
  • Araç hyundai excel 92 model. araba 92' den beri bizde. daha önce böyle bir sorunla karşılaştığımızı hatırlamıyorum.
  • Tık yoksa taşaklara baktıracaksın kardeşim

Şaka yapmıyorum, gerçekten adı bu. Sanayide marş otomatiğini kimse bilmez, herkes marş taşağı olarak bilir
  • Akü kaynaklı olabilir ,

Marş dinamosu kömürü bitmiş olabilir ,

Sorun kontaktan olabilir

Hocam büyük ihtimal kömürlerden herhalde
    .

• akü , marş kömürleri , marş otomatiği ,sigortası veya marş kablosu bile oynamış olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Arkadaşlar arabanın aküde sıkıntı yok. Bizim arabalar pedala basınca marş alıyor. ama onda da sıkıntı yok. çünkü pedala basıp çekince role sesini duyuyorum.
    Büyük ihtimal marş motorunda yada sigorta atık olabilir diye düşündüm ama,

kömürü v.s biterse o zamanda marş hiç dönmez mi onu bilmiyorum.

Kömür biterse hiç bir tık sesi çıkmaz. Göstergelerde ışık yanarsa akü sağlam ama kömür bitmiş anlamına gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Tık yoksa taşaklara baktıracaksın kardeşim

Şaka yapmıyorum, gerçekten adı bu. Sanayide marş otomatiğini kimse bilmez, herkes marş taşağı olarak bilir

iyiymiş, ilginç tabirler öğreniyorum.

• kutup başlarında bi gevşeklik olup olmadığını kontrol edin
  • Yorumlarınız için Teşekkür ederim arkadaşlar. Marş Kömürleri Bitmiş. Şuan eskisinden iyi durumda

70 liraya sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.