Şimdi Ara

Marmarayda ölüm tehlikesi atlattik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1:30 da Ayrilik cesmesinden kalkan marmaraya bindik, bir yerde bir tasa takildi tren. Allahtan hizli degildi. Sonra bi yanik kokusu vs geldi. Daha sonra da sonraki durakta bizi indirdiler. O tasa hizli gelirken carpsaydik ne olacakti? Nasil bir denetimsizlik boyle? Bir de beles yapmamislar 4,40 lira bayildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 5 Haziran 2019; 14:47:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marmaray TCDD'ye baglı. O nedenle beleş değil.
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    Babam da fren balatası koptu dedi o gün, ya öyle ya böyle sorunlu bir durumdu olmaması gerekirdi.

• Taşa takıldığını nerden anladın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    fren balatası olduğunu nasıl anladınız?
  • marmaray olduğunu nasıl anladınız

• Neden beleş olmadığı kanısına nasıl vardınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaza yapma korkusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir daha Türkçe derslerini atlama
  • galiba tak-tuk sesler geldi, arkadaş da taşa takıldı sandı

o sesler, tren nötr bölgeden geçince pantografı kapatıp açarken çıkar. normal yani

balata malata hiç değil
  • Balatalar baldan tatlı mıydı diyecem yahu cevaplara bak şaka gibi geçmiş olsun iyi ki bir şey olmadı bu cevapların böyle olma sebebi her şeyde ihmalkar bir zihniyette olduğumuzdan insan hayatı çok ucuz bizim ülkemizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Balatalar baldan tatlı mıydı diyecem yahu cevaplara bak şaka gibi geçmiş olsun iyi ki bir şey olmadı bu cevapların böyle olma sebebi her şeyde ihmalkar bir zihniyette olduğumuzdan insan hayatı çok ucuz bizim ülkemizde.
    türkiyede insan hayatı önemli mi sen kimsin ki?
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    Dimi normal bir adet Türk genciyim ne önemimiz var ki şu ülkede bir mülteci kadar değerimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Dimi normal bir adet Türk genciyim ne önemimiz var ki şu ülkede bir mülteci kadar değerimiz yok.
    aynen öyle bir suriyeli sınavsız universiteye alınıyor işyerinde vergi vermiyor devletten maaş alıyor hastaneden bedava muayene ve ilaçlarını alıyor sokaklar plajlar suriyeli dolu mehmetçiğimiz suriyede şehit düşüyor
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ türk vatandaşlarına mülteci muamelesi yapıyor türk vatandaşları olarak eziyet her türlü baskıya boyun eğdiriliyoruz bunun sorumlusu kim?
    hala savunanlara şaşıyorum hepsinin ağızlarına kürekle vurasım geliyor

• dephyr kullanıcısına yanıt
    “Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.” Atatürk'ümüzün şu sözü aklıma geliyor hep.Üniversiteyi falan geçtim sigortası yok diye hastaneden kovulan bir arkadaşım oldu bana en çok koyan oydu temel ihtiyaç sağlık yahu askerlerimizi söylemiyorum bile zaten Türk ırkına düşman bazıları sadece suriyeli değil bu kadar çok mültecinin altında daha büyük bir proje var muhtemelen.
  • Taşa takılsa düşerdi, balata olabilir, yanık kokusu varmış!

• Kedidir kedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.