Şimdi Ara

kaza yapma korkusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba kullanmayi seven birisiyin fakat gecen yil ufak bi kaza atlattim. Suc karsi taraftaydi ve kaza da o kadar buyuk degildi yan yana gecerken arkadan siyirdi ama o gunden sonra araba surme konusunda asiri bi isteksizlik var. Yola ciktigim zaman gozum surekli aynalarda bi arabanin yanindan gecerken kokrkarak geciyorum. Araba surerken surekli bi arabaya vuracakmisim gibi hissediyorum. Bunu atlatmam icin ne yapmam lazim sizden oneri bekliyorum.

Yazim hatalari icin ozur dilerim mobilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahitay Prensi -- 31 Ocak 2016; 23:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir süre araba sürme özle geçer aynı durumdaydım aştım şükür.

• Bunu yapmam biraz zor gibi ister istemez araba kullanmak zorunda kaliyorum

• Ehliyeli alalı 2 ay oldu benim de. Parkederken arkada kolon varmış görmedim yavaşça çarptım ama o korkuyu bilirim. Arabayı öne attı çarpmanın etkisiyle ama hiç hasar olmadığından söylemedim anneme. Zaman sıkıntım yoksa, gideceğim yer uzak değilse hep yürüyorum. En güzeli yürümek geliyor. Yaşıtlarım son ses müzikle okullarına hız yapıyorlar ama nedense hiç öyle hevesim yok :) Bence korkmadan biraz hızlı gidin hiçbir sıkıntı olmayınca kendinize güveniniz gelmeye başlar. Kazayı siz önleyeceksiniz zaten kırmızı ışıkta arkamdan gelen aracın duramayacağını anlayınca hızla emniyet şeridine girip, kurtarmıştım, benim öndeki arabaya girmişti.
  • Hızlı sürmemeye özen gösterin aynı korku bende de var

Annem bana hamileyken kaza yaptıktan sonra arabada ön kltuğa dahi zor oturjr oldu

Ehlieti var ve şuan araba kullanmayı bilmiyo .. Çünkü senelrce kullanamdı ve unuttu

Yani arabadan korkmauın yavaş yavaş kullanın soğursanız çünkü annem gibi büyük fobileriniz olsbilir

• birader ben 18 yaşımda ehliyet aldım, kardeşimi okula götürüp getiriyordum. okulun orda durdum kardeşim indi. durduğum yerde tam köşe önümde çöp kutusu var. soldan çıkıcam. tabi daha yeniyim ya. çöpe çarpmiyim diye dikkat ederken sol aynadan da bakmıştım gelen yok ama önüme de dikkat ederken arabanın burnu çıkarmamla geri girmem bir oldu. tam köşedeyim tabi bir anda göremedim. benim arabanın sol ön tekerin üst kısmı ezildi, adamın arabanın sağ kısmı boydan boya çizildi. neyse yapıldı edildi ben bir daha binmedim o zamandan beri. pederinde malı kıymetlidir biraz. o zaman biraz fırçalamıştı. hevesimde kursağımda kaldı zaten. ama şu anki binmeme nedenim kendime güven değil de başkalarına güvenememekten. peder sürerken rahatım ama görüyorum çok kötü sürenler var, bir anda caddeye dalanlar, gereksiz önüne atlayanlar falan. ben dikkat etsem de başkası gelir çarpar diye korkuyorum.ama peder kullanırken de bu olabilir tabi fakat nedense o kullanırken daha güvenli hissediyorum.ben açıkçası başımı belaya sokmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choqo -- 4 Şubat 2016; 0:40:46 >

• Bende sağ arka çamurluğu göçerttim bidaha çıkmam dedim üstüne. Bi süre kullanmadım. Şimdi geçti birde araçta tek iken daha rahat kullanıyorum biraz seri kullan otobanda falan hevesin yerine gelsin çok yavaş kullanmakda güzel değil herkes önüne geçiyo ezik gibi kalma yane pro gibi sür :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olacak bu deprem korkusu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unal turan izle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.