Şimdi Ara

Market yüzünden nefret ediyorum htc one dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz bir sürü kalitesiz uygulama yorumlar küfür içinde bilgilendiren kimse yok.
    ipad ve htc one kullanıyorum, telefon kaliteli olmasına rağmen sıkılıyorum.appstore ile arasında resmen uçurum var
    Siz ne düşünüyorsunuz
     Market yüzünden nefret ediyorum htc one dan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Haklisin

Bunlarıda kafayı takarsan psikolojin bozulur...Ya hiç kullanma nefret etme.

Zaten yakında bu teknoloji yüzünden aile kavramı denen bişey kalmıyacak..

Çözüm yolu yok bunun.
    Çözümüde mağzayı kim yönetiyorsa o düşünecek o kişilerinde umrunda değil zaten.

• Android markette hicbirsey kontrol edilmiyor. Duzen falan sifir. Sadece yorumlar degil uygulamalar bile kontrol edilmiyor. Onun icin de tam bir copluk

• Apple Store'u kullanan telefonlar/tabletler 10-15le sınırlı ama Google Playi kullanan telefonlar/tabletler sınırı yok denecek kadar fazla. Birinin telefonuna uysa diğerininkine uymuyor, bir de bizim bilinçsiz halkımızın beklentileri çok fazla olunca sizin dediğiniz olay ortaya çıkıyor, maalesef bu kişileri eğitmek veya bu yazıları düzeltmek imkansız gibi, günlük belki de 100.000 tane yorum yapılıyor(sadece ülkemizden bahsediyorum)

Geçenlerde bi yorum denk gelmişti şu an bulamıyorum ama aklımda kalanıyla yazayım, adamın telefonu Galaxy Y, arkadaşının telefonu da Galaxy S3. Arkadaşının telefonundan yazmış Galaxy Y telefonum var desteklemiyor bunda açıyorsa onda niye açmıyor diye 1 yıldız vermiş. Tam bir bilinçsizlik, Play Store ile Apple Store da ortak olan uygulamalara da bakacak olursak, örneğin Gameloft'un oyunları Apple Store'da 4.5-5 puan; Play Store'da ise küfürlü 1 yıldızlı yorumları silerek puanlamayı zar zor 4-4.3e çıkarıyorlar. Birçok uygulama gereksiz haklısınız ama buna yapılacak fazla bir şey yok maalesef, uygulama şikayet etme diye bir şey saçma olur herhalde sonuçta ortada beğenmesek de bir emek var :)

• Siz yine iyisiniz, windows phone kullanıyorum, burada küfür edecek uygulama bile yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Siz yine iyisiniz, windows phone kullanıyorum, burada küfür edecek uygulama bile yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Siz yine iyisiniz, windows phone kullanıyorum, burada küfür edecek uygulama bile yok

• quote:

• quote:

• quote:

• App storeda o kaliteye hemen ulasmadi. Zamaninda wow armory uygulamasina ( karakterleri gostermek icin yaratilmis bir uygulama) app store da oyun oynanmiyor diye az kufur etmiyorlardi. Zamanla google da kaliteyi artirir birazda bizim millette aramak lazim sucu tabi 10 yasindakk cocuk bile kufur ediyor.

• ben sırf bizim kullanıcıların yorumlarını görmemek için telefonu ingilizce kullanıyorum

• Market değil stadyum sanki. Katılıyorum. Ben beceremedim bir türlü kapatmayı türkçe yorumları. Ayrıca önerdiği uygulamalarda hep küfür edenlerin kurduğu uygulamalar. Dünya çapında kullanılan uygulamaları görebilmek için ülke ayarını değiştim hesaptan ama gene farketmedi.

İyi ki türkçe yazıyorlar. Adamlar anlasa yazılanları ne düşünürler kimbilir. Programlarda türkçe desteği olunca böyle olacağı aklıma gelmezdi hiç eskiden..
  • İngilizce kullanın hocam.
  • O küfürler Google'ın değil bizzat bizim milletimizin ayıbı bence. İngilizce kullanarak o yorumları görmeyebilirsiniz. 9 yaşındaki çocukların eline 200tl'lik tablet verirlerse olacağı o.
  • Maalesef nedense Türkçe yorumlarin çoğu küfürlü ben okurken utanıyorum millet nasıl utanmıyor hayret doğrusu

• Ücretsiz olunca seviye düşüyor galiba. Bakıyorsun uygulama milyon kere indirilmiş. Bizim vatandaş döşemiş şöyle kötü böyle kötü. Küfür çoksa iyi mi kötü mü karar vermek zor uygulama için. Küfür yazmak için uğraştıklarına göre iyi demek herhalde :)

Küfür edilecek olsa Apple'da ücretsiz olup yükledikten sonra ücret isteyen uygulamalar hakedebilir belki. Ama herkesin sadece küfür yazması ilginç. Belki de normal insan evlatları yorum yazmaya başlasa denge kurulur. Meydan çor çocuğa kalmış gibi
  • Ben Google market kullanmıyorum blackmark alphadan indiriyorum süper.

• quote:

Çok iyi ahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.