|
Bildirim
Apple Samsung'dan bir şey alınca ilham aldı, Samsung Apple'dan alınca hırsız Samsung çaldı çırptı |
Hatta "çaldı" yerine "ilham" aldı demeye devam ederler. Ben böyle tarafçılık görmedim. iPhone konularında ürün kötüleyenleri hemen uzaklaştırıyorlar, Samsung konularında "engelleyin, biz birşey yapamayız" diyorlar :) Aynı işleyiş habercilikte de devam ediyor...
|
İphone 20 de gelir 10 adet haber 1 saatlik anlatım yaparlar
![]() |
15 serisinin her özelliğini haber yapıyorlar maşallah…
|
Apple Samsung'dan bir şey alınca ilham aldı, Samsung Apple'dan alınca hırsız Samsung çaldı çırptı |
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfu -- 14 Eylül 2023; 02:39:44 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
güç tuşuna basılı tutmak ve çift basmak özel uygulama yüklemeye yetiyor. bunlara ayrı tuşa ne gerek var? bu ilave tuşta en güzel uygulama sony kamera tuşu. onun dışında gereksiz. |