Şimdi Ara

Markalı Konut Projeleri Sıcak Fırsatları - Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
14
Favori
7.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda markalı konut projelerinin sayısının (arzın) artması, konut stoğunun fazlalaşması firmaları çeşitli kampanyalar yapmaya yönlendiriyor. Ankaranın bilbordlarının çok büyük bir kısmının konut ilanlarından oluşması da bu savı doğruluyor. İlanlardaki fiyatlar (bazen fiyat da verilmiyor) ve ödeme koşulları firma ile yüz yüze görüşme yapıldığında daha cazip hale gelebiliyor. Firmalarla görüşüp aldığımız fiyatları burada paylaşırsak hem pazarlık gücümüz artar hem de görüşmeye gitmeden kafamızda resim daha net olur.
    İlk girişi ben yapayım;

Nata Vega konutları;

3+1 daire 12. Kat: liste fiyatı 425.000 tl.
    Liste fiyatı üzerinden 60 ay vade farksız (sıfır faizli) taksitli ödeme seçeneği var. %25 peşinat isteniyor.
    Eger firmanın finanasman desteğini kullanmazsanız fiyatı 365.000 tl ye indiriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok artik bununda mi firsati olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Howard88

Ankara gibi ucuz bir şehirde 420 bin liraya ev alıp sıcak fırsat demek sıcak fırsatçılarla dalga geçmek gibi birşey olsa gerek.O paraya arsa alsan 5 sene içinde trilyonluk olursun ankarada

Ankara'da mı yaşıyorsunuz?

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p
  • 106.250,00 TL si peşin
    5.312,50 TL den 60 taksit odeyerek çöplüğün dibinde ev almaya fırsat mı diyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e arsa alalim. hatta ortak alalim. yok mu bi girisimci?

• Aslında paylaştığım örnek (nata vega) sıcak fırsat olmaktan öte ne tarz bir paylaşım yapabileceğimizi göstermek içindi. Çok sıcak olmayabilir nne tekim bende oradan almadım araştırmaya devam ediyorum. Ama 60 ay 0 faiz bazı arkadaşlar için oldukça avantajlı olabilir.
    Önemli olan diğer firmaların da yüz yüze konuşuldunda nekadar indirim/vade yaptıklarını paylaşmak.

Orijinalden alıntı: TEREROKA

Aslında paylaştığım örnek (nata vega) sıcak fırsat olmaktan öte ne tarz bir paylaşım yapabileceğimizi göstermek içindi. Çok sıcak olmayabilir nne tekim bende oradan almadım araştırmaya devam ediyorum. Ama 60 ay 0 faiz bazı arkadaşlar için oldukça avantajlı olabilir.
    Önemli olan diğer firmaların da yüz yüze konuşuldunda nekadar indirim/vade yaptıklarını paylaşmak.

Sıfır faiz yok hocam peşin fiyatı ile taksitli fiyatı arasındaki 60000 tl ye biz vade farkı yani faiz

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

Ankara gibi ucuz bir şehirde 420 bin liraya ev alıp sıcak fırsat demek sıcak fırsatçılarla dalga geçmek gibi birşey olsa gerek.O paraya arsa alsan 5 sene içinde trilyonluk olursun ankarada

Ankara'da mı yaşıyorsunuz?

yaşamıyorum ama biliyorum o paraya İstanbulda güzel evler alınır ve çok kısa zamanda çok daha fazla değerlenir.
    Sıcak gibi gelecek 10.000TL lik bir indirimin aslında o evin eski fiyatı ile aynı olabileceğinin yada o kadar indirimin olmayacağının iyi takibi gerekir.
    Şahsen bu yıl için fiyatlar konusunda bir bilgim yok ancak geçtiğimiz 2 yıl içinde bu büyük konut projelerin Ankara'da yapılanlarının çoğunu yakından takip ediyordum, bir kere olsun tam olsun diye düşündüğümden inciğini binciğini araştırıp fiyatları iyi takip ederdim, konut fırsatlarını kısa zamanda takip ederek sonuç almak biraz zordur.
    Konu güzeL, verebileceğim bilgiler olursa burada paylaşırım, mesaJımda bulunsun takip edelim, ama konu sıca fırsatlarda değilde farklı bir kategoride olabilirdi.

Orijinalden alıntı: TEREROKA

Son zamanlarda markalı konut projelerinin sayısının (arzın) artması, konut stoğunun fazlalaşması firmaları çeşitli kampanyalar yapmaya yönlendiriyor. Ankaranın bilbordlarının çok büyük bir kısmının konut ilanlarından oluşması da bu savı doğruluyor. İlanlardaki fiyatlar (bazen fiyat da verilmiyor) ve ödeme koşulları firma ile yüz yüze görüşme yapıldığında daha cazip hale gelebiliyor. Firmalarla görüşüp aldığımız fiyatları burada paylaşırsak hem pazarlık gücümüz artar hem de görüşmeye gitmeden kafamızda resim daha net olur.
    İlk girişi ben yapayım;

Nata Vega konutları;

3+1 daire 12. Kat: liste fiyatı 425.000 tl.
    Liste fiyatı üzerinden 60 ay vade farksız (sıfır faizli) taksitli ödeme seçeneği var. %25 peşinat isteniyor.
    Eger firmanın finanasman desteğini kullanmazsanız fiyatı 365.000 tl ye indiriyorlar.

Hocam bazen arabayla geçerken dahi çöp kokusundan çok rahatsız oluyorum ordan ev alınmaz

• Konutta balon olustu 2015 te patlayacak bu fiyatlara ev alan seneye ayni fiyata satamaz bence

Orijinalden alıntı: cosark

e arsa alalim. hatta ortak alalim. yok mu bi girisimci?

Nerde yasiyorsunuz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.