Şimdi Ara

Marka bağlılığı - Müşteri memnuniyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda değişik markalar için sık sık tartışmaların yaşandığı oluyor ama gerçekçi olalım şimdi aracınızı değiştirme durumunuz olsa hangi markayı (niçin) tercih ederdiniz? Yani kullandığınız araç, aldığınız hizmet sizde o markaya karşı bir sempati, bağlılık ya da nefret oluşturdu mu?

• Şu an mazda3 kullanıyorum.Bir daha araba alacak olsam ilk uğrayacağım yer yine mazda olur.Arabanın kalitesi,sorunsuzluğu,verdiği sürüş zevki en önemli etkenler olmakla beraber mesela ben alırken servisi yok,parçası yok sıkıntı çekersin çok demişlerdi fakat aldıktan sonra gördüm ki hepsi hurafeymiş.En çok beğendiğim yanlarından biri servisleri oldu piyasadaki mazda sayısı az olduğundan servislerdede randevu alma sıra bekleme derdi yok.Kapıdan girdiğinizde padişah gibi karşılanıyorsunuz
  • Corolla kullanıyorum İnşallah ilerde yeni corolla yada avensis düşünüyorum.Bunların yanı sıra honda civic yada mazda 3 veya 6 da aklımda var.Ama öncelik Toyota da Çünkü gerçektenten çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 3 Eylül 2007; 12:15:09 >
  • Hyundai Era 1.5 CRDI kullanıyorum. Hem arabamdan hem de servisinden şu ana kadar memnunum. Şimdi arabamı değitirsem yine aynısını alırdım.
  • citroen in müşteri ilişkileri konusunda koca bir sıfır olduğunu söyleyebilirim....
    alacağım son araba!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Hyundai Era 1.5 CRDI kullanıyorum. Hem arabamdan hem de servisinden şu ana kadar memnunum. Şimdi arabamı değitirsem yine aynısını alırdım.

ben olsam almazdım
    kredi borçları bitsin hemen değiştirecez zaten
    bi türlü adam gibi ısınamadım gitti arabaya
  • Tabi herkes beğenecek diye bir kural yok. Bazen iyi bir model ya da araba, arabadan kaynaklanan hatalardan dolayı kullanıcıyı bıktırabiliyor. Bende de daha önce Megane dizel vardı. Aman Allahım. O günleri hatırladıkça uykularım kaçıyor mesela. Benim Era'yı beğenmemdeki sebeplerden biri de bu belki de. Megane'dan sonra bana sanayi yüzü göstermemesi, güçlü ve rahat olması. İnşallah siz de en kısa zamanda rahatlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault servis memnuniyeti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 ay geçti daha ısınamadım
    0 km araba alıyorsun o heyacanı tadıyorsun ama bir süre sonra gidiyor
  • opel in servisleri berbat müşteri memnuniyeti sıfır herşeyi örtbas edip kapatıyorlar şikayetınız olsada. opel almasın millet biraz ya burunları sürtsün iyice
  • Toyota

dünyanın en sorunsuz 1 numaralı markası

quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Forumda değişik markalar için sık sık tartışmaların yaşandığı oluyor ama gerçekçi olalım şimdi aracınızı değiştirme durumunuz olsa hangi markayı (niçin) tercih ederdiniz? Yani kullandığınız araç, aldığınız hizmet sizde o markaya karşı bir sempati, bağlılık ya da nefret oluşturdu mu?
  • Lada Vega'nın yanından geçmem. Marka olarak değilde anlayışım biraz değişti. 0 ve donanımsız araç alacağıma ikinci el daha donanımlı bir arabadan yana kullanırdım tercihimi.
  • 97 model astra sedan kullanıyoruz
    tercihimiz yeni astra sedan 1,3cdti cosmo olucak gibi duruyo
  • BMW kullanıyorum hayırlısıyla satarsam seat yada audi alacağım. gönül isterdi bmw ye binmek ama bu durumda çok zor. Ne olursa olsun sıradaki arabam bmw dir.: ))
  • bu güne adar reno dan opele hondaa ya kadar araba kullandık şimdi hyundai var ve hyundaiden gördügümüz hizmeti hiç bir firmadan görmedik
    zaten onun için tüm servisleri iso9001 belgesi aldı
  • çok güzel arabalar vardı.
    Peugeout 504, 205 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 5 Eylül 2007; 22:12:10 >
  • 96 honda euro civic kullanıyorum. Sürüşü çok zevkli, sorunsuz bir araba. Üzerine 2-3 bin lira daha ekleme imkanım olsa 98 model yerli civic almak isterim çünkü onun sürüş keyfi nasıl çok merak ediyorum. Üzerine 10 bin lira koyabilsem 2005 model toyota corolla alırım. Üzerine 15 bin lira koyabilsem gider 0 opel astra classic alırım
  • renault a olan bagliligim ikinci el aldigimiz 94 model concorde ile oldu(ozellilkle diger marka modellere gore sahip oldugu ekstra donanim ile) daha sonra babama 1994 model safrane 3.0 v6 rxe aldik, yasina gore cok az masraf yaptik, mutlu mesut biniyoruz, sonra bana 2003 model megane 2 hb aldik, sorunlari en son aciklayacagim, en son olarak da anneme 2007 model clio3 hb dizel 80 hp aldik, clio da hicbir sorun yok. ancak ikinci el aldigim megane dan cok sikayetciyim, motor sogukken titreme ve sallama yapiyor ancak cozumu yok bu problemin, yeni alacak olsam clio3 rs dusunurum ama param yetmeyecegi icin alamam. ama bir daha renault un ucuz araclarini alacagimi sanmiyorum(vel satis disinda) clio problemsiz olmasina ragmen megane in bana yasattigi bunca problemden biktim. simdi arac alcak olsam ya bmw ya da subaru impreza tarzi bir arac secerdim. saygilarimla,
  • şu anda volvo ve renault kullanıorm.bundan sora volvoyu yine kullanabilirim ama renaultu pek sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

http://www.youtube.com/watch?v=8KoLa1WOKes
    bu mersinli arkadaşın arabasına çevirirdim. tabi 20 yaş daha genç olsaydım.
    kim bu arıza diyenler var yanımda.

ya da
    Lancer EVO isterdim. her yönden memnunum.
  • reno sahibiyiz..
    alıcak olsak mercedes istiyoruz..
    sonra gene mercedes
    sonra gene mersedes...
    hep mercedess.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.