Şimdi Ara

Mantar Enfeksiyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
84.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlaç kullanınca ne kadar sürede geçer arkadaşlar
  • 1 ay icerinde ciddi rahatlama gorursun, ama tam olarak gecmesi zaman aliyor, sana gecti gibi gelir bakima dikkat etmezsen tekrar eder. (nemli birakirsan, camasiri her gun degistirmezsen filan.)
  • Tam olarak ne zaman geçer

Beyler kaşınınca ne önerirsiniz kaşımayın demişsinizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Tam olarak ne zaman geçer

Beyler kaşınınca ne önerirsiniz kaşımayın demişsinizde

Dediklerimi yap 2-3 günde kaşıntın azalır 3 haftada da bir şeyin kalmaz
  • Arkadaşlar peki doktor nasıl tedavi edecek

Bakıp şu şu ilaçları mı kullan

Elleyerek mi vs. ??
  • mantar cok lanet bişey dostum.camasılarını yıkandıktan sonra ütülemesi lazım annenin öyle giymen gerekiyo.
    benim sırt bölgesinde oldugu icin cok cektim.simdi gecti gibi bişey büyük ölçüde.doktora gözükmek istemiyorsan tanıdık bi eczacıyada gözükebilirsin
  • quote:

Arkadaşlar peki doktor nasıl tedavi edecek

Bakıp şu şu ilaçları mı kullan

Elleyerek mi vs. ??

ellemesine gerek yok teşhis çok açık bakınca anlaşılıyor zaten merak etme çok sorun yapıyorsan doktoru özelden ilaç yazabilirim
  • Yok kardeş gideceğim doktora sadece merak ettim onun için teşekkürler
  • kesinlikle git geçezzz... bende de aynısı çıktıgösterdim dokora hemen anladı mantar olmuş dedi. bi kremle birde antibiotik verdi... 1 ay günde 1 tane içicen ded. içtim 20 gün sonra geçti... ama genede ilacı bitirdim...

doktora git hemen....
  • ters ilişkiye mi girdin

not:geyik değildir
  • Arkadaşım resme baktım. Aynı sorun bende de var. Doktora gittim. Utandığını söyle, ona sözle anlat. Ya da bu resmi çıkart onu göster. Neyse... Kesinlikle doktora git. Şimdi yaşın kaç bilmiyorum; ama ileride toplumun içerisine gireceksin, askere gideceksin.... Büyük sorun yaşarsın. Doktor bana bir krem verdi. Geçmişti. Fakat ben Mersin' deyim aşırı sıcak ve terleme nedeni ile kremde çok işe yaramadı. Bu şey ilerlediği zaman kaşımazsan , insanı mahvediyor. Kaşımadan duramıyorsun. Her yerde de kaşıma olanağın olmuyor. Bir de bulunduğu yer itibariyle her yerde kaşımak zor oluyor. Sana tavsiyem, git doktora kurtul. Bir kere utanırsın, kızarırsın.... Fakat doktora gitmezsen ileride çok çekersin. Geçmiş olsun.
  • 3-4 yıl önce benim de başıma gelmişti, özellikle geceleri yatağa yatınca aşırı bir kaşınma ve iç çamaşırın o bölgelerinde kaşınmadan dolayı bir kirlilik ve koku oluyordu. tanıdığım bir doktora telde derdimi ayrıntılı anlatınca merhem ve içinde 3 tane hap bulunan bir antibiyotik verdi. düzenli kullanınca geçmişti, çok şükür tekrarlamadı. arkadaşların tavsiyesine uy doktora git ve yaşam tarzında ufak değişiklikler yap, orayı fazla terletme
  • banyodayen tazzikli sıcak suyu vurun üstüne offf ne tatlı oluyo ama heee
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim
    ters ilişkiye mi girdin
    not:geyik değildir

Yok arkadaşım ilişkiye filan girmedim.

Nasıl çıktığını bilmiyorum ama heralde okuldan oldu tuvaletten olabilir yada biz beden dersinden sonra kıyafetlerimizi sınıfın içerisinde değiştiriyoruz ordan bulaşabilir mi ??

Biraz daha aşağı bölgede olsa çok güzel olacak tam penisin yanında

Geceleri bazen acayip kaşınıyor bazen uyandırıyor helede sınıfta kaşınınca farkettirmeden kaşımak zorunda kalıyorsun

Tedavi edilmezse ne gibi sorunlar çıkartır arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 18 Kasım 2008; 21:12:17 >
  • yayilir arkadasim, yaralasabilir
  • Yayılma nasıl gerçekleşir arkadaşlar örneğin elimle kaşırım yıkamadan başka bölgeyi ellerim bu şekilde mi

Yaralasma nasıl olur
  • daha doktora gitmedinmi
  • quote:

Yayılma nasıl gerçekleşir arkadaşlar örneğin elimle kaşırım yıkamadan başka bölgeyi ellerim bu şekilde mi

Yaralasma nasıl olur

Halen doktora gitmekte tereddütün mü var? Bre adam biraz laf dinle.... Kaşırsın kaşırsın, diğer bölgelerde kaşınır; ama önce kaşınan yerin yanları kaşınır. Tatlı tatlı kaşınır..... Sonra bir bakarsın yayılımış gitmiş. Sana ne diyorum? İki gun sonra evlenecen, askere gidecen vs. Bu durum seni mahveder. Bu tür durumlar sivrisinek gibidir. Ufak; fakat mide bulandırıcı... Vakit varken sineği öldür.

Hem doktor senin organını gördükten sonra ne olacak ki? Anlamsız korku ve takıntılarla uğraşmak yerine git tedavi ol.
  • kaşıntı nasıl zevkli bir şeyse bu muhabbetin uzamasından da arkadaş o kadar zevk aldı anlaşılan
    kardeşim doktora git ve ilaç kullan. iyileşti görünse bile doktorun dediği sürece ilaç kullan.
    sonra bak ihmal edersen vucudunun görünen kısımlarına da bulaşabilir, koku yapabilir. sonra ilerde evleneceksin ( bekar olduğunu zannediyorum), eğer tedavi olmazsan eşine de geçebilir, hatta onda daha zorlu bir hastalık olarak tezahür edebilir.
    tek çare doktora git, daha fazla uzatma artık yaa
  • Gecmis Olsun kardes . Kotu bir durum olmali
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.