Şimdi Ara

Mantar Enfeksiyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
84.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ilaç aldım kullanmaya başladım Teşekkürler
  • arkadaslar ben de ayni sorunu 5-6 sene once yasamistim doktor gittigimde bana bir ilac vermisti ve 1 haftada gecmisti. hernekadar kasinti ve yaralar gecse de o bolgedeki izler hic gecmedi. ustelik su anda bile o bolgeyi yikadiktan sonra 1 gun icerisinde koku yapmaya basliyor. ozellikle kokudan biktim artik. acaba kasik bolgesindeki mantar tam olarak gecmedigi icin koku yapiyor olabilir mi yoksa bu tip mantarlada hicbir zaman tam iyilesme olmuyor mu ? ayrica bunu engellemek icin ne yapmaliyim fikri olan var mi >?
  • konuyu hortlatmış gibi olacağım ama Yeni konu açmaktansa burdan sormak daha mantıklı.mantar enfeksiyonunda kullanılan Travazol krem in içinde kortizol varmıdır acaba ?
  • Ben yıllardır çeşitli şekillerde mantar kaparım. Belki pis biri olduğum için belki de yağlı bir derim olduğu için...
    AMa tek ve yegane ilaç olarak Trosyd Krem kullanırım ve mantardan eser kalmaz.
  • Aynısı bu sene bende de oldu.Doktor 3 gun travacort 2 gün zalain krem sür dedi.5 günde geçti çok şükür.

bir arkadaş travazol kremde kortizin varmı demiş Evet var
    hem travacort hemde travazol kremde kortizon var.
  • ben de doktora gideli 3-4 gün oldu pek ilerleme göremedim ama travogen , zalain talbet olarak da antihistaminik ve genel antifungal verdi

acaba kremleri kullanırken vs. bir ayrıntı detay mı var mesela şuan sürdüm kendi kurumuyor bilirsiniz nemli bölge de mantara uygun bir şeyler bekledikten sonra kurulamak mı lazım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

ben de doktora gideli 3-4 gün oldu pek ilerleme göremedim ama travogen , zalain talbet olarak da antihistaminik ve genel antifungal verdi

acaba kremleri kullanırken vs. bir ayrıntı detay mı var mesela şuan sürdüm kendi kurumuyor bilirsiniz nemli bölge de mantara uygun bir şeyler bekledikten sonra kurulamak mı lazım acaba

Bende bugun gttm cilt doktoruna hafif var dedi kasik bolgesinde mantar ufak bi bolge zaten kizarik. Kasinti fln da yok suan. Sadece kizariklik var kasiklarda braz. 2 tane krem verdi bugun basladim surmeye. İlaclari surerken dkkat etmem gereken bsey var mi? Elimi yikiyorum surdukten sonra ama bide elimize fln sicramasin? Beyaz lastik eldivenle mi sursek acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz hort oldu ama, geçen ay penisimde kaşıntılar başlamıştı. Bu 2-3 hafta kadar devam etti. Kaşınma bitti derken penisin ucunda mı artık yoksa komple mi anlayamadım yanma-batma peydah oldu. Hal böyle olunca üroloji doktoruna koşa koşa gittim. Doktor baktı mantar var dedi ve Dermovate (Kesinlikle doktor tavsiyesi harici kullanmayınız.) krem yazdı. Bir haftadır bu kremi kullanıyorum kaşıntı zaten bitmişti ama bu peniste batmalar yanmalar devam ediyor. Bir de küçük tuvaletimi yaptıktan sonra tam bitmemiş hissediyorum. Mantar penis ucuna ve penis kanallarına bulaşabilir mi? Başına böyle bir durum gelmiş olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 29 Mart 2016; 12:25:26 >
  • Benim sağ bacagimda oldu enfeksiyon kapti şişti 2 ay yürüyemedim

45tane iğne verdi doktor 35 tanesini yaptirdim geçti simdi sağ bacagimin ora kaşiniyor deli gibi kaşinti var
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Mantar deyip dermovate vermesi ilginç, siz en iyisi bir dermatologa görünün.
  • kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Dermatoloğa randevu alacaktım en başında ama boş saat bulamadım, en erken alabileceğim tarih Nisan 12'ydi. Geç kalmamak için ürolojiye gittim. Bugün kontrole gittim. İyileştiğini söyledi fakat deri soyulmaları oldu kremin etkisiyle. İnternette araştırdım biraz Dermovate mantar tedavisine de iyi geldiği yazıyor. Tabi daha iyisi var mı bilemem. 2 haftadır da penis ucunda batmalar oluyor, dikkatli baktım uç bölgesinde bir kısım kızarmış. Tahrişten olabileceğini söyledi. Geçmezse 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Kaşıma ve sürtünme ile diğer bölgelere de sıçrayabiliyormuş haberiniz olsun. Yatarken pijama ile yatın bence iyileşene dek. Diğer bacağa da bulaşmasın.
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    İçeride sıkıntı var gibi. Antibiyotik tedavisi gerek olabilir. Genelde yeri belirlenemeyen idrar yolu enfeksiyonu tanısıyla antibiyotik yazılıyor. İdrar ve idrar kültürü, ulttason, kan tahlillerini yapıp rahatlarsınız bence. Başka bir uzmana görünmenizde fayda olabilir.

• POWER64 kullanıcısına yanıt
    Şu anda sıkıntı yok gibi. Batma falan da kalmadı, ileriki günlerde tekrar şikayetim olursa gideceğim. Allah herkese şifa versin. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Yaklaşık 1 haftadır çok ufak kızarıklık var penisin arka deri etrafında uçta, kaşıntı yapıyor ve ara ara sıvı geliyor. Kaşıntı ve kızarıklık çok az seviyede rahatsız edici değil

Daha önce kullandığınız kremden kullanarak geçmesini denemek nasıl olur yoksa yine de kontrole gideyim mi

Ayrıca dermatolog mu yoksa üroloji mi hangisi ilgilenir

• serkanover kullanıcısına yanıt
    Ürolojiye gitmelisin kardeşim.

• Arkadaşlar hortlatıyorum. bendede ilişki sonrası oldu kızarıklıkla başladı ve sonra yayıldı iyice . daha öncede olmuştu doktora gitmiştim macrol antibiotik ve 2 krem verdi geçti.

Tekrar ilişkiye girince tekrar yanma alerji vs oldu ve nüksetti. ne yapmam lazım hangi doktoru önerirsiniz ?
  • REMZİ YOL R kullanıcısına yanıt
    Düzenli bir ilaç mı kullanıyorsunuz hiç oluşmaması için ??? Bu benim için çok önemli aynı sorunu ben de yaşıyorum.İlacın adını söyler misiniz cevabınızı bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.