manisadaki hız akşam saatlerinde 1 mbps düşüyor ama bunu turknet kabul etmıyor pazartesi günü ilk işim bu firmadan kurtulmak @TurkNetDestek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunmanisalı -- 22 Kasım 2020; 20:20:21 > |
MANİSA'DAKİ HIZ YAVAŞLAMASI DEVAM EDİYOR... 1MBPS HIZ

-
-
-
aynı cevap bende en iyisi pazartesi iptal ettirmek ben arayacıgıma onlar arasın iptal ettirip en güzeli türktelekom veya millenicom geçmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MANİSA'DAKİ SON DURUM İNTERNET YAVAŞLADI VE BANA YOLANAN MESAJ BU SORUN KİMDEN KAYNAKLANIYOR OZAMAN TURKNETDESTEK @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunmanisalı -- 22 Kasım 2020; 20:33:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benimde internetim çok kötü oldu anlık. 4-5 mbps anca alıyorum. Ahmetli Manisa konum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynı sorun manisada kompile yaşanıyor site içindeyiz 24 kişide durum şuan bu ve sorun turknet bizde değil diye mesaj atıyor beklemedeyiz ama pazartesi düzelmezse başka ıss bakmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto.zzLocker -- 22 Kasım 2020; 22:11:49 >
-
Ben de değişticem bu gidişle olmaz böyle. Her gün aynı sıkıntıları yaşıyoruz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
manisada aynı durum robot kopyala yapıştır yapılıyor ilgilenen kimse yok...
Bunların bir şeyi düzelteceği yok kulaklarını tıkamışlar vakit geçirtmeye çalışıyorlar
-
discord sunucu var gelmek istersen Nurullah buyur gel
Manisa'nın düzeleceği yok.
-
netspeed kullanıyorum az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm bikaç gündür çok sayıda şikayet alıyoruz önümüzdeki günlerde düzelecektir dedi
manisa/turgutlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaizerd4555 -- 22 Kasım 2020; 23:46:42 > -
Sabahtir hic sorunsuz kullandigim internet saat 19:30 da birden bire donmaya kesik kesik gelmeye basladi ve yine tahminim 01:00 den sonra normale donecek yer manisa salihli merkez 88 mbit tanimli hattim turknet 10 gundur bu sorun cok sık yasanmaya basladi turknet ilgisiz kalirsa tasidigimiz arkadaslar dahil manisada turknet toplu bir kan kaybi yasayacak kimse hem para verip hem rezil olmaz 95 tl her ay tikir tikir oduyoruz .
Standart ITU G.993.2 (VDSL2)
Hat durumu showtime
Mod VDSL2 CPE
VDSL profili 17a
Bağlantı hızı 81618 kbit/s 8192 kbit/s
Atanabilir hız 95931 kbit/s 32334 kbit/s
Gürültü marjı 6.4 dB 24.6 dB
Sinyal gücü seviyesi 13.3 dBm 7.1 dBm
Sinyal zayıflaması 5.5 dB 0.1 dB
Arayüzlere göre trafik
Dsl0 11.6 Gbayt 1.06 Gbayt
10670099 paketleri 4243927 paketleri
Dsl0/Pvc0 0 bayt 0 bayt
0 paketleri 0 paketleri
Dsl0/Pvc1 0 bayt 0 bayt
0 paketleri 0 paketleri
Dsl0/Vlan35 (inet) 11.4 Gbayt 1.04 Gbayt
10670105 paketleri 4220142 paketleri
Dsl0/Vlan55 (iptv) 0 bayt 1.21 Mbayt
0 paketleri 3716 paketleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün de aynı...
-
Bugün gece 2de altyapı çalışması yapılacakmış. Açıkçası bu son şansları. Düzelmezse tasımı tarağımı toplar giderim, paramızla rezil oluyoruz
-
Merhaba biz de Manisa Güzelyurt Mahallesinde Güzelyurt Sitesinde 3-4 gündür aynı problemi yaşıyoruz internet hızlarımız yerlerde . Bugün gece bölgemde saat 02.00 - 06.00 arasında altyapı çalışması olacağı bildirilmiş . Umarım bir düzelme olur
-
UMARIM BU AKŞAM KESİNTİ OLMAZ ARIZA DEVAM EDİYORMU ACABA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom fiber modem kablo bağlantısı
- modem internet ışığı yanıp sönüyor
- turknet müşteri numarası öğrenme
- türknet kurulum ücreti
- wifi yetkilendirme gerekiyor çözümü
- telsiz kullanım ücreti 2025
- türkiye"nin en hızlı interneti
- statik ip
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- gigafiber nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X