Şimdi Ara

Maltepe-Küçükyalı-Bostancı civarı oto kuaför tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
14.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar belirttiğim bölgede bayilikle çalışan (3m meguiars sonax v.b. ) işini adam gibi yapan, mafya kılıklı olmayan, gerçekten o işten para kazanmaya çalışan güleryüzlü aracı rahatlıkla vericeğiniz hemen 5 dakikada şişirme yapmayan(özellikle içini iyi temizlemesi önemli) ... aracı iç-dış verdiğinizde cillop gibi yapan bir yer varmıdır bildiğiniz?
    bostancıdaki meguiarsı biliyorum başka bir yer daha arıyorum özellikle maltepe bostancı arası bölgede....

Teşekkür ederim

• iyi bir halı yıkama makinası ile ( Libelle olabilir ) kendin yapsan daha iyi olur.
    Ben öyle yapıyorum.
  • bostancı 3M'i şiddetle öneririm....defalarca denenmiş ve müşteri memnuniyeti çok yüksek biryerdir...ayrıca kazık değildirler

İLAVE: google maps üzerinde işaretlenmiş harita konulmuştur....hizmette sınır yoktur

Maltepe-Küçükyalı-Bostancı civarı oto kuaför tavsiyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 19 Eylül 2009; 0:40:30 >
  • Bostancı'da Yıka Beni diye bir yer var lunaparkın yanı. Ben gayet memnunum ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperella

iyi bir halı yıkama makinası ile ( Libelle olabilir ) kendin yapsan daha iyi olur.
    Ben öyle yapıyorum.

bende çok severim aslında saatlerce kendim yaparım ancak şuanda aracı park ettiğim yerde elektrik çekebileceğim bir yer yok...
    ne süpürge kullanabiliyorum nede başka birşey (araç süpürgesi fln almam lazım ki ben bi oturdummu saatlerce temizlerim hava ızgaralarının içlerini papiklerle fln silerim)
    o nedenle malesef şimdilik bir kaç yer tavsiyesine ihtiyacım varki arkadaşlar bazı yerler önermiş saolsunlar yarın bir dolaşayım

tekrar teşekkürler
  • Ben Bostancı'da Sonax'a götürüyorum, oradaki yıkayanları tanıyorum ve şuralarını buralarını iyi temizler misin dediğimde saolsunlar kırmıyorlar ve uğraşıyorlar. Bir de bir veya iki adama sürekli temizletirsen muhabbetin oluyor ve de ortam iyi. Zaten başka da bir beklentim yok. Orayı bir dene istersen, birkaç kez gidersen seni tanırlar. Sahipleri veya yetkilileri sürekli herkesle selamlaşıp konuşuyorlar.
  • Bostancı Sonax'ı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto elektrikçi tavsiye istanbul
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Altıntepe'de oturan biri olarak bahsedilen civardaki bütün yıkamacıları iyi bilirim:)

TheGate arkadaşımızın önerdiği yer(3M Car Care - Mustafa Taşkın) sevdiğim bir arkadaşımın babasının ve senelerdir bu işi düzgün bir şekilde yaparlar, tavsiye ederim. Ama devretmiş olabilirler tam emin de değilim bir ara öyle söylentiler vardı:)

Lunapark'ın yanındaki Yıka Beni de işini güzel yapar ancak ben sadece normal iç-dış yıkama için hızlı bir çözüm olarak görüyorum orayı, detaylı işlemleri hakkında olumlu ya da olumsuz bir bilgim yok. Minibüs caddesi üzerindeki Bostancı Sonax'a hiç gitmedim ancak çoğunlukla üst sınıf araçları görüyorum orada yıkanırken veya uygulama yapılırken. Böylesine sağlam araçlar gittiğine göre orası da iyidir eminim.

Beni sorarsan, ben mazot aldığım yerlerde bedava yıkatıyorum aracımı. Çünkü aracım sıradan C sınıfı bir araç ve çok fazla üzerine düşme gereği duymuyorum, içi dışı temiz olsun arabaya binen kızlar arabanın pisliğinden bıdıbıdı yapmasın yeter

• ben ömrü hayatımda beni yıka kadar iğrenç bir yıkamacı görmedim.
    3m di beni yıka oldu muhtemelen rezilliklerinden dolayı bayilikleri ellerinden alınmıştır.
    autostop iyiydi sonaxın yanında ama en son(geçen sene) 20 lira vermiştim daha uğramadım
  • küçükyalı auto kinge gitmede
  • al bitane kosla vanish,biraz tül parçası bi kovaya dök köpürt kendin yap....hem daha ekonoımik yaparsın hemde istediğin gibi temizlersin...paran boşa gitmez...
  • arada ben maltepe stadının altındaki yoldaki yıkamacıya götürüyorum. esmer insanlar yapıyor ama güzel yapıyorlar yada ben yanlarında olduğumdan güzel yapıyorlar. gerçi içini temizletmedim şimdiye kadar.
  • ben maltepede carwax da hızlı cila + motor koruma ve detaylı iç temizlik yaptırdım.
    sonradan aracımı orada yıkatmaya başladım.

boya koruma da yaptırayım dedim. yaptırdım.
    güneşe çıkınca aracın kaportasında spiral makinasının yuvarlak izleri belli oluyordu.
    yani boyaya zarar vermemişler ama boya koruma maddesini iyi yediremeyim dalga dalga lekeler yapmışlar.

ramazanın 1. günü aracıma park halinde vurdular.
    bende peugeot açıya bıraktım.
    orada sonax boya koruma yaptırdım tekrar.

inanın ki millet boşuna demiyor kaliteli işçilik diye.
    carwax ın yaptığı işçilik ile alakası yoktu. fabrikadan çıktığı gibi pırıl pırıl ve çiziksiz olmuş araba.
    o günden sonra sadece 1 kere tazyikli su tuttum araca.
    zaten çıkalı 10 gün oldu olmadı.

bundan sonra asla sünger ya da fırça değdirmeyeceğim kaportaya.
    ayda bir adam gibi yıkatacağım.

uzun lafın kısası whisper
    eğer adam gibi biyer bulursan beni de çağır

• tavsiyeler için çok teşekkürler arkadaşlar.. Özellikle gitmeyin dediğiniz yerler bu tür konularda çok işe yarıyor

ergin abi benim yer tavsiyesi isteğim bostancı meguiarsta kart geçmiyor... yıkama için neysede daha büyük işçilikte kart avantaj...
    bugün bütün gün bostancı sanayideydim... ön düzen elden geçti , kış lastiklerini taktırdım fln...
    3M e gitmeyi düşünüyordum çok yoruldum yağmurda atıştırmaya başlayınca gene gittim meguiarsa...
    sahibi yaşlıca şeker gibi bir insan muhabbeti süper
    iç dış yıkattım her zamanki gibi mükemmel iş çıkardılar aracın kadran camı yok diyebilirim şuanda her yer tertemiz olmuş nokta toz yok...
    bugün sormayı unuttum kart geçiyormu artık diye ....ancak o ilgi alaka ve işçilikten sonra gene tanıdık olduğum yerden vazgeçmiyim dedim..
    büyük iş yaptırcak olsamda oraya gidicem..

yeri bostancı kavşağından yukarı doğru çıkarken büyük bir camcı var onu geçince inşaat var ordan sağa sapıyorsunuz..
    (green park ve isviçre hastanesinin caddesi).. sağa döndükten sonra hemen sağda zaten görebilirsiniz..

ilgilenen herkese tekrar teşekkür ederim

• iç dış ne kadara yıkıyor orası
    dediğin yeri bulurum.
    birde fırça ve sünger yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

iç dış ne kadara yıkıyor orası
    dediğin yeri bulurum.
    birde fırça ve sünger yok değil mi?

20 lira
    fırça yok sünger var....
    ben ilaçlı yıkatmıyorum zaten kullandıkları süngerde büyük ihtimal meguiarsın süngeridir
    kullandıkları ürünler hep megunun normalde almaya kalsanız epey fiyatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

tavsiyeler için çok teşekkürler arkadaşlar.. Özellikle gitmeyin dediğiniz yerler bu tür konularda çok işe yarıyor

ergin abi benim yer tavsiyesi isteğim bostancı meguiarsta kart geçmiyor... yıkama için neysede daha büyük işçilikte kart avantaj...
    bugün bütün gün bostancı sanayideydim... ön düzen elden geçti , kış lastiklerini taktırdım fln...
    3M e gitmeyi düşünüyordum çok yoruldum yağmurda atıştırmaya başlayınca gene gittim meguiarsa...
    iç dış yıkattım her zamanki gibi mükemmel iş çıkardılar aracın kadran camı yok diyebilirim şuanda her yer tertemiz olmuş nokta toz yok...
    bugün sormayı unuttum kart geçiyormu artık diye ....ancak o ilgi alaka ve işçilikten sonra gene tanıdık olduğum yerden vazgeçmiyim dedim..

yeri bostancı kavşağından yukarı doğru çıkarken büyük bir camcı var onu geçince inşaat var ordan sağa sapıyorsunuz..
    (green park ve isviçre hastanesinin caddesi).. sağa döndükten sonra hemen sağda zaten görebilirsiniz..

iyi yapmışsınız
    sizde bilirsinizki bu gibi işlerde tanışıklık çok önemli
    mal almıyor hizmet alıyorsanız özellikle çok önemli
    özellikle Türkiye'de "abi" "hoca" sohbetleri ile iş biter ve sohbetin derinliğine göre iyi hizmet alırsınız
    hani derler ya "nazınızı çeken" yer her zaman daha iyi hizmet verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 20 Eylül 2009; 1:51:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

tavsiyeler için çok teşekkürler arkadaşlar.. Özellikle gitmeyin dediğiniz yerler bu tür konularda çok işe yarıyor

iyi yapmışsınız
    sizde bilirsinizki bu gibi işlerde tanışıklık çok önemli
    mal almıyor hizmet alıyorsanız özellikle çok önemli
    özellikle Türkiye'de "abi" "hoca" sohbetleri ile iş biter ve sohbetin derinliğine göre iyi hizmet alırsınız
    hani derler ya "nazınızı çeken" yer her zaman daha iyi hizmet verir

aynen belirttiğiniz gibi hocam özellikle dediğiniz gibi hizmet alırken çok iyi oluyor (hatta mal alırken tanıdık işini sevmem bu sefer nazı siz çekiyorsunuz gecikiyor v.s. )
    normal tabi böyle şeyler ilk gelen müşteriyle birçok kez gelmiş muhabbet etmiş müşteri bir olmuyor...

• Birde e-5 yan yolda , Vatan Bilgisayarın karşısına düşüyor. Bostancıya giren yan yol da diyebiliriz , orada bir 3m var. Gerçekten çok kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

Bostancı'da Yıka Beni diye bir yer var lunaparkın yanı. Ben gayet memnunum ordan.

evet oraya bende gördüm ordaki shellde benzin alırız. bayramdan sonra bizde vericez arabayı orasının fiyatı nedir? iç detaylı temizlik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.