Şimdi Ara

Maltepe-Küçükyalı-Bostancı civarı oto kuaför tavsiyesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
14.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fremdsprache

quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Bostancı'da minübüs yolu üzerinde lunapark'ı kadıköy yönüne doğru 100 metre civarı geçince sağ tarafta Sonax var orayı öneririm.

Orada hep lüks araçlar görüyorum, ücreti ne kadar acaba?:D

Hocam ben Qashqai'yi en son 25'e yıkatmıştım daha sonra gerekli techizatları alarak otoparkta kendim yıkamaya başladım.

Tüm sonaxlarda böyle mi bilmiyorum ama orada güzel bir sistem var.

-Arabanızı yıkama işini yapan elemanlar sürmüyor.
    -Bekleyip aynı zamanda arabanızın yıkanmasını izleyebileceğiniz üstü kapalı veya klimalı yerleri seçme şansınız var.
    -Saçma sapan ürünler kullanılmıyor lastiklerinize pril gibi maddelerin sürülmediğini biliyorsunuz.
    -Fırça kullanılmadığı gibi sünger de kullanılmıyor lif tarzı bir malzemeyle yıkanıyor.
    -Eğer beğenmediğiniz bir yer olursa arabanızı teslim alan ve kullanan elemana söylemeniz yeterli.
    -Arabanızı yıkadıkları yer fayans zeminli yani çizilme ihtimali daha düşük oluyor.
    -Yüzünüze aşina oldukça verdikleri hizmetin kalitesi artıyor.

Bir keresinde bir elemanları içini istediğim gibi temizlemediği için söylemiştim, başta aynı elemana bir kez temizletmişlerdi sonra kendileri kontrol etmiş beğenmemiş başka bir elemana bir kez daha temizletmişlerdi.

Kısacası ben çok memnunum arabamı yıkatacağım zaman üşenmem 10 km'ye yakın yol gidip arabamı orada yıkatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chncnyhn -- 11 Mayıs 2012; 22:58:13 >

• tüm sonax bayileri iç dış 20TL cilali 30Tl miydi arkadaşlar?
  • bugün bi tavsiye üzerine maltepe köprüsünden arkada 3mmaltepe diye biyere bıraktım aracı

iç detaylı tezilik boya koruma vs neyse hepsi işte

akşam 7 de gel dediler

ben 4 te gittim baktım arabam hala otoparkta

beni görünce yıkama makinelerine yapıştılar verin aracımı dedim çıktım

üçkağıtçılar sadece arabayı yıkayıp 150 liramı alacaklardı

kartal real otoparkında biyer var hepsine 200 diyor oda aynısımıdır acaba

yıkayıpmı veriyordur

gidip konuşayım bir

bu bostancıdaki maguiars duruyormu acaba ne kadar isterki
  • Maltepede orhangazi caddesini e5 e dogru cikarken petrol ofisine gelmeden onceki ilk soldan girince Sonax var . Gayet guzel temiz bir yer . Normal dis yikama ve ic temizlik ile beraber 20Tl cilali(formen diyolar) yikama ise 30tl(ic-dis) . Firca kullanmiyorlar . sungerle arabayi severcesine yikiyorlar :D .Gayet memnunum guzel havalarda mutlaka giderim ve tavsiye ederim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 22 Ocak 2013; 23:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maltepe E-5 üzeri gülsuyu köprüsüne gelmeden opet benzin istasyonunu 300 metre geçince yolun sağ tarafında kalıyor Clean&Go car washing var aracımıza iç dış detaylı temizlik yaptırdık çok memnun kaldık. temiz bir yer
  • Her sene yaptırıyoruz,Maltepe Meguiars

• Meguiars iyidir. sahilde kendileri. bostanci da sonax var minibus yolunda. karfur yolunda. oda iyidir
  • çınaraltı dürümcünün orda yıkamacı var minibus yolunda idealtepe, arabanda yüzük..vb varsa anında götürürler ispatlayamazsın kamera da yok.
    uzak durun.
  • Merhaba, Maltepe Bostancı arasında öneriniz var mı? Son mesajdan bu yana uzun bir süre geçmiş topic canlansın hem :)

Araç içindeki kokuyu çıkartsın gerisi kolay.
  • merhaba
    istanbul pendik civarinda otomobil ön camı catlak tamiri yapabilecek bir yer varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Merhaba, Maltepe Bostancı arasında öneriniz var mı? Son mesajdan bu yana uzun bir süre geçmiş topic canlansın hem :)

Maltepe Yalı mahallesinde ACT ..Ben yıkamaları orada yaptırıyorum bir kere de boya koruma yaptırdım. gerçi 3 aydır gitmiyorum..
    http://www.autoclub.com.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Merhaba, Maltepe Bostancı arasında öneriniz var mı? Son mesajdan bu yana uzun bir süre geçmiş topic canlansın hem :)

Maltepe Yalı mahallesinde ACT ..Ben yıkamaları orada yaptırıyorum bir kere de boya koruma yaptırdım. gerçi 3 aydır gitmiyorum..
    http://www.autoclub.com.tr/

%100 memnuniyet garanti mi?

• öyle bir garanti veremem..
    Ben memnunum. Gidip görün konuşun aklınıza yatıyorsa pazarlığınızı yapın
  • Konu eskimis guncellemek lazim.

Benim de adam gibi yikayacak bir yere ihtiyacim var, zaten ayda bir yikiyorum, onlar da dogru duzgun icini temizlemiyor.

İzmirde 20 lira verdim bir avmde, adamlar direksiyonu bile asagi indirip gorunmeyen kisimlari temizlemisler.

Ozellikle kucukyali taraflarinda bir yer oneriniz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Konu eskimis guncellemek lazim.

Benim de adam gibi yikayacak bir yere ihtiyacim var, zaten ayda bir yikiyorum, onlar da dogru duzgun icini temizlemiyor.

İzmirde 20 lira verdim bir avmde, adamlar direksiyonu bile asagi indirip gorunmeyen kisimlari temizlemisler.

Ozellikle kucukyali taraflarinda bir yer oneriniz var mi?

bostancı da mustafa taşkın var, münübüs yolu üzerinde shell benzin istasyonu sokağında, kesinlikle tavsiyemdir, bir kere yıkatın aracınızı daha başka yere gitmezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bugün bi tavsiye üzerine maltepe köprüsünden arkada 3mmaltepe diye biyere bıraktım aracı

iç detaylı tezilik boya koruma vs neyse hepsi işte

akşam 7 de gel dediler

ben 4 te gittim baktım arabam hala otoparkta

beni görünce yıkama makinelerine yapıştılar verin aracımı dedim çıktım

üçkağıtçılar sadece arabayı yıkayıp 150 liramı alacaklardı

kartal real otoparkında biyer var hepsine 200 diyor oda aynısımıdır acaba

yıkayıpmı veriyordur

gidip konuşayım bir

bu bostancıdaki maguiars duruyormu acaba ne kadar isterki

Aman onlara gitmeyin sakın, isminden de belli değil mi zaten... Akşama kadar otururlar, sonra aracınızı yıkar, üzerinde bir makine gezdirir size verir...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Acaba adı ne? Eski bostancı sonax mi burasi?

• quote:

Yok eski sonax değil, sanırım adı 3m diye geçiyordu, tam münübüs yolu üzerinde değil, shell benzin istanyonundan içeri girince ilk sol hemen... büyük bir yer zaten. Mustafa taşkını bulun, inanılmaz ilğili ve işini aşk ile yapan biri, birşey söylemenize bile gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Yok eski sonax değil, sanırım adı 3m diye geçiyordu, tam münübüs yolu üzerinde değil, shell benzin istanyonundan içeri girince ilk sol hemen... büyük bir yer zaten. Mustafa taşkını bulun, inanılmaz ilğili ve işini aşk ile yapan biri, birşey söylemenize bile gerek yok..

Alıntıları Göster

3d Car Care Academy, Mustafa Taşkın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.