Şimdi Ara

İstanbul/Maltepe güvenilir oto ekspertiz tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yarın sabah Maltepe'den bir araç bakacağız umarım, Maltepe'de gidilebilecek en güvenilir ekspertiz firması hangisidir yorumlarınıza ihtiyacım var. :)




  • Umraniye cok uzak değil satıcı kabul ederse, tarcanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıcı galerici, büyük ihtimalle kabul etmez. ümraniye nerede tam olarak bilmiyorum ama araçla 30 dk dan fazla sürer diye tahmin ediyorum.

  • Maltepe ve Umraniye arasinda cok fazla bir mesafe yok; ornegin Maltepe Belediyesinden Tarcanlar Umraniye subesine 10-12 km olmasi gerek. Yarin ki trafige gore gidilebilir. Eger galerici bunu istemiyorsa ben acikcasi uzak dururdum. Ama siz de sorun olmaz diyorsaniz Maltepe OtoRapor'a goturebilirsiniz.

  • Huddleston kullanıcısına yanıt

    TAMAM üstat, önce bir tarcanları sorayım. olmaz derse vazgeçerim zaten. 12 km ise gidilmeyecek yol değil. tabi istanbul trafiğini bilmiyorum. belki de 12 km 1 saat sürer :)

  • otorapor, ümran fena değil. Ben eft ye gitmiştim. Megane 4'ün beyindeki arıza kodlarını saçma sapan yazmışlardı orijinal Renault programına sahip olmadıkları için. Ne olursa olsun ben galeriden almam, kendi tercihim.

  • caldexterr C kullanıcısına yanıt

    ben de asla galeriden almam demiştim ama girdik bu yola. yani mecbur kaldık diyeyim.

  • Hocam sen golf 5 alcan galiba bende 2007 manuel var.


    Motor hitler motor pek sıkıntısı olmaz ama çok bakım ister küçük küçük


    O yaşlarda genelde ön takım, devirdaim pompası, manifold contaları, silecek suyu deposu veya hortumu ( deliniyor veya aşınıyor), katalizor, oksijen sensörü gibi bakımlar ister. Şahsen ben 1 yılda hepsini yaptırdım. Araç babamındı 6yıl bindik 7. yıl bana patladı. Kronik sorunları ise kontrol kumandaları soyulmaları, tavan döşeme sarkması, merkezi kilit bozulması( tek kapı kilit 350tl merkezi bozulursa daha fazla o yüzden her kapıyı kontrol et), klima sapıtması dijital ise( 25 derecede yarım derece cevir high yapar yarım çevir low yapar bi türlü istediğin olmaz ama biraz bekle geçer) ayrıca klima açınca konsoldan tak tak ses yapar arada. Bagaj kapağı amartisorlere bak tanesi 60 2si 120tl eskiyse durmaz kafana iner laps diye benim yarılıyordu. Kaportaya takılma boya varsa var değişen varsa var 140la yapıştır bi bak sağa sola çekmiyorsa titremiyosa iyidir. Benim araç 145 binde bunları yaptı 70den beri biz biniyoruz. 200 küsürlerde bu aracı kesinlikle almam sorsam zaten 90 lira civarı veriyorsundur.

  • anyhill kullanıcısına yanıt

    Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Arkadaşlar söylemiş zaten Ümraniye de tarcanlar işinin hakkını verirler. Her galerideki araç patlak olacak hali yok. Eşimin babası galeriden aldı şuana kadar bir sıkıntı yaşamadı aracında. Ama iyice kontrol edilmeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

    90 civarı değil daha fazla vericem, artık o tarz ufak tefek işleri yaptırırız sorun değil. Hanıma otomatik araç alıcaz, Panda, Punto, Picanto filan beğenmedi, ufak diyor. Beğendiği tek araç bu 1 aydır.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.