Şimdi Ara

Maltepe/İstanbul - Kemer/Antalya güzergahı için acil tavsiyelere ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Son dakika fırsatlarından yararlanarak Kemer’den yer ayırttık bayram için. Fakat daha önce hiç Güney’e inmedim. Bursa-Balıkesir-Manisa güzergahını sayısız kez kullandım ama oradan da yol uzuyor. Aşağıya ekleyeceğim fotoğrafa değerli yorumlarınızı bekliyorum. Gece çıkacağım nerelerde durulur? Neresi temizdir? Çok teşekkür ederim.

Maltepe/İstanbul - Kemer/Antalya güzergahı için acil tavsiyelere ihtiyacım var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 7 Ağustos 2019; 11:27:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeşil rota gayet düzgün görünüyor, macera aramaya gerek yok. Afyona kadar olan kısmı bilemem ama kaç seferdir gidiyorum, Afyondan sonra yol üzeri durmaya değecek bir yer ben göremedim.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• geçen sene aynı yoldan gittim. tek bir farkla, bursa'dan feribota binmedim. sapanca'dan bilecik yoluna bağlandım.

burdur'dan itibaren keskin virajlındağ yolları başlıyor ve yol çalışmaları vardı geçen sene. sanırım şimdi bitmiştir. özellikle dağbeli mevkiinde çok dikkatli olun sık kazalar yaşanıyor. antalya'ya indiğinizde yollar dümdüz ama her noktada radar var. sakın gazlamayın.
  • Geçen Haziranda yeşille gösterilen rotayı kopru haricinde kullandım. Pendik'ten sabah 05 hızlı feribotuyla Yalova'ya geçip Bursa Inegöl üzeri Afyon yoluna çıkmıştım. Afyon girişindeki yoğunluk nedeniyle koy yollarından shortcut yapmam haricinde hep ana yolda kaldım. Hiz limitlerine uyarak saat 14'de Tekirova'ya varmıştım. Bozöyük'e gelmeden yol kenarında avm ve konaklama tesisi var. Orası ilk mola ve kahvalti için fena değil. Afyondan sonra doğru düzgün biryer yok. Mekanlar kazıkçı ve kalitesiz. Yollar gayet iyi durumda. Çalışma falan yoktu. Kemer'e kadar hep bölünmüş yol.
    Birde Antalya'li sürücülere dikkat edin. Sıcak iklimdenmidir nedir çok agresif araba kullanıyorlar. Virajlı Kemer yolunda ölümüne gidiyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Under The God -- 7 Ağustos 2019; 12:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldan TEMe girin (E5 ten de gidilir ama biraz uzar) , sakaryadan çıkıp, D-650 karayoluna girin. zaten yol duble 110 hız sınırı var 120ye kadar ceza kesmiyorlar. Afyonda mola verin. Sonra Burdur yolundan devam edip Antalyaya girmeden Kemere inersiniz.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

geçen ay antalya dan islambola burdur üzerinden 6 saatte geldim
    Bayram dönemleri hayal o süreler. Sakarya -istanbul arası 5 saat sürdüğü oluyor. Minimum 3 saat.
    Konu sahibinin ilk tercihi olan yolu tersten gitmek yani afyon eskişehir Bursa Yalova oradan Yalova Kartal feribotu daha akıllıca olur ama çok önceden bilet almak lazım sanırım. Bir de yetişebilmek risk biraz marjlı gelmek lazım. Geçen bayramda bizim kayınbirader izmirden dönerken almış, kendince 1,5-2 saat marjla yola çıkmasına rağmen bir tıkanmış trafik 5 dk kala feribota zor girebilmiş.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.