Şimdi Ara

Maltepe Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oks 2. tercihlerde bu okulu kazandım.Nasıl okuldur giden bilen var mı?

• yukarı
  • okulun genis oldugunu ve spor salonu oldugunu biliyorum.neden sadece bunlar dersen bizde olmayan seylerde ondan (Umraniye Al)
    egitiminin iyi oldugunu soyluyo arkadaslarim hayirlisi olsun
  • okulu gezdim gördüm,güzel bir okul,spor salonu var,eğitim kalitesinin de her geçen gün yükseldiğini söylüyorlar,yine de sen bunları boşver,önemli olan senin okuldaki çalışman ve başarındır.
  • Kazanmışım maltepeyi bide nasıl diye soruyosun
    Kaliteli ama bi okadarda pis olduğunu duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Kazanmışım maltepeyi bide nasıl diye soruyosun
    Kaliteli ama bi okadarda pis olduğunu duydum

Hem kaliteli hem pis aynı anda nasıl oluyor?Orada okuyan yok mu?
  • Yukarı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Anadolu lisesinden fen lisesine
    3 yıl önce açıldı
    HÜSEYİN BÜRGE ANADOLU LİSESİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim canııım okulumdu bi zamanlar kendileri 2006 mezunuyum ben.. Gerek bulunduğu çevreden dolayı öğrencileri gerekse öğretmenleri gerçekten iidir heleki müdür yardımcılarının hepsinin ellerini öpe öpe doyamadım yıllardır.. Fevzi hoca bir numaradır
    Bulunduğu yer dolayısından her türden öğrenci barındıran mekandır, her türden arkadaş edinebilirsin.. Tikkisi, rockçısı, varoşu, havalısı, züppesi...
  • işte bildiğin MAL
  • MAL

• quote:

Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH

okulun genis oldugunu ve spor salonu oldugunu biliyorum.neden sadece bunlar dersen bizde olmayan seylerde ondan (Umraniye Al)
    egitiminin iyi oldugunu soyluyo arkadaslarim hayirlisi olsun

bende üal e girdim tanışalım isterseniz
  • Birkaç puan yüksek yapsaydım bende oradaydım.
  • tebrikler. kısaca özetlemek gerekirse, anadolu lisesi, en iyi düz liseden bile daha iyidir. sanırım kısaca özetlemiş oldum. okulun dış görünüşü seni yanıltmasın. önemli olan vermiş olduğu eğitimdir. hatta sırf okul ve bulunduğu mekandan kaybeden anadolu liseleri de var ama dediğim gibi anadolu lisesine gidilir!
  • Evlerin arasında kaybolmuş gibi hafif çukurda bir okuldur bulması pek kolay değildir. Eğitimi ise mükemmeldir. Ben o okuldan mezun olup da üniversite kazanamayan gormedim ( harbiden hayta olanlar dışında ) geleceğin çok parlak yani biraz zekiysen 4 sene sonra buralarda üniversite beğenirsin. Şimdiden hayırlı olsun ilk nereyi kazanmıştın da ikinci tercihlerde MAL kazandın ?
  • abicim ben gecen sene kazandım ve cok memnunum egitim bir numara olanaklarda her anadolu lisesi gibi mevcut pişman olmazsın
  • okulu yan yatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y@huz@

Benim canııım okulumdu bi zamanlar kendileri 2006 mezunuyum ben.. Gerek bulunduğu çevreden dolayı öğrencileri gerekse öğretmenleri gerçekten iidir heleki müdür yardımcılarının hepsinin ellerini öpe öpe doyamadım yıllardır.. Fevzi hoca bir numaradır
    Bulunduğu yer dolayısından her türden öğrenci barındıran mekandır, her türden arkadaş edinebilirsin.. Tikkisi, rockçısı, varoşu, havalısı, züppesi...

Anlamışsındır hocam.

• quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Evlerin arasında kaybolmuş gibi hafif çukurda bir okuldur bulması pek kolay değildir. Eğitimi ise mükemmeldir. Ben o okuldan mezun olup da üniversite kazanamayan gormedim ( harbiden hayta olanlar dışında ) geleceğin çok parlak yani biraz zekiysen 4 sene sonra buralarda üniversite beğenirsin. Şimdiden hayırlı olsun ilk nereyi kazanmıştın da ikinci tercihlerde MAL kazandın ?

İlk mustafa saffeti kazanmıştım.Dershaneden söylediler bekle diye.İyi ki beklemişim.Bu sene başka kim Maltepe Anadoluyu kazandı???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.