Şimdi Ara

malasef teyp tuşlarım soyuluyor ! 2011 model megane3 resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
10.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle aracımdan memnun olduğumu belirteyim, tabiki konsoldaki soyulmalar dışında sadece teyp tuşlarında yüzeysel soyulmalar meydana geldi alttan kabarmalar mevcut tuşlardan bitanesi komple bembeyaz oldu deri gibi soyuluyor aracım henüz 19 bin km de serviste olayı anlatmayı düşünüyorum umarım değişim gerçekleşir, reno servisleri bu konuda hassas diye biliyorum, sizlerinde fikirlerini almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 30 Nisan 2012; 13:42:25 >

• 2004 model laguna soyulmaları ile meşhur oldu o takımlar megane ve laguna sınıf hepsindede aynıydı hala çözüm bulamadıysa reno, tebrik etmek lazım

servise bastırın bence ilgilenmeliler .
  • Garantisi bitmiş kapı kolları soyulan megan 2 leri ücretsiz değiştirmişlerdi. Sizin garanti kapsamında sorununuz çözülür galiba.
  • Tuşları da mı boyamışlar... Otomobil tasarımı da badanacılık oldu iyice.
  • Bence değiştirirler neticede aracınızın garantisi var ve devam ediyor......
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

öncelikle aracımdan memnun olduğumu belirteyim, tabiki konsoldaki soyulmalar dışında sadece teyp tuşlarında yüzeysel soyulmalar meydana geldi alttan kabarmalar mevcut tuşlardan bitanesi komple bembeyaz oldu deri gibi soyuluyor aracım henüz 19 bin km de serviste olayı anlatmayı düşünüyorum umarım değişim gerçekleşir, reno servisleri bu konuda hassas diye biliyorum, sizlerinde fikirlerini almak isterim.

renolarda hastalık bu hocam benim symbolde soyuldu garantiden değişti
  • Arkadaşımın 2004 megane 2 sinden çok hor kullanılmasına rağmen soyulma dökülme yoktu. Symbolde oldğunu duymuştum.

Umarım serviste çözerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serviste şikayetinizi belirtin. Garantiden hallederler. Direksiyondan kumandayı neden kullanmıyorsunuz? Bugüne kadar açma - kapama dışında nerdeyse hiç işim olmadı teyp üzerindeki tuşlar ile
  • Serviste ücretsiz değişim olacaktır.Dediğiniz gibi Renault bu konularda son yıllarda oldukça hassas davranıyor o yüzden sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum.Genele yayılmasa da Megane III ve Fluence kullanıcılarının bu tür şikayetleri oluyor.Araç ise genel manada sıkıntılı bir araç değil diye duyuyoruz ve biliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Serviste şikayetinizi belirtin. Garantiden hallederler. Direksiyondan kumandayı neden kullanmıyorsunuz? Bugüne kadar açma - kapama dışında nerdeyse hiç işim olmadı teyp üzerindeki tuşlar ile

ben kullanmıyorum, araçtakiler mıncıklıyor hep teybi serviste çözüm bulacaklarına inanıyorum resimleri ekliycem şimdi
  • quote:

quote:

Serviste şikayetinizi belirtin. Garantiden hallederler. Direksiyondan kumandayı neden kullanmıyorsunuz? Bugüne kadar açma - kapama dışında nerdeyse hiç işim olmadı teyp üzerindeki tuşlar ile

ben kullanmıyorum, araçtakiler mıncıklıyor hep teybi serviste çözüm bulacaklarına inanıyorum resimleri ekliycem şimdi

Demek ki çok ellenmeye gelmiyormuş bizim teyp, öğrenmiş olduk...

• Abimin 2009 model Clio sunda da aynı sorun vardi. Garantiye falan sokmamislardi hic bir sekilde
  • garantiden direk değişim yaparlar meganelerin sorunu bu işte fiatın heryeri soyuluyor diyenlerede kapak olsun.
  • Benim eski lagunamda da vardı o problem. Daha dur sen; teyp kısmı, kapı kolları ve belkide kol dayamanın önünde aynı malzeme varsa oralarda da soyulma olacak ama renault bu tarz konularda ilgili. Bu ve bunun gibi bir çok kronik problemde hep katılım sağlıyorlar. Kimi zaman %100, kimi zaman %50.Katılım oranları birazda aracınızın bakımlarının düzenli olup olmadığı ilede alakalı. Sizin garantiniz olduğu için problem olacağını zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 30 Nisan 2012; 17:09:34 >
  • quote:

quote:

birde, siz kullanmadığınız halde soyulmuş. fiatlardada aynı, homojen bir plastikten neden yapılmaz o tuşlar istediği kadar basılsın. biraz parlar sadece.

• servise gidin derim garantiden değişim yaparlar niye soyuluyor acaba kalitesiz malzemedenmi yoksa çok kullanmaktan mı
  • Renonun kronik sorunu haline geldi bu soyulmalar.Plastikten bari çalmasaydınız ya.Serviste garantiden değiştirmeleri gerek.
  • Öncelikle bir servise gidip konuşmanızda fayda var.Daha yararlı konuşmalar olabilir sonrasında...
  • Sizinki yine iyi,dayımın 2011 kangosunda tuşların hepsi neredeyse bembeyaz.

İş amaçlı kullanıyorlar,arabaya binenler özenlemi kavlatıyor merak ediyorum.Bir de yaramaz oğlu var,teypteki cd giriş yerini kumbara niyetine kullanıyor kerata.Teybi söktürsen yarım depo mazot parası çıkar heralde.
  • Küçük ama can sıkıcı bir durum. Benim Megan 1 vardı 130 binde satmıştım. O km'ye kadar direksiyon simidi hariç aracın hiç bir yerinde hiç bir tuşunda soyulma olmamıştı. Renault kaliteyi düşürüyor mu ne? Neyse bence de serviste değiştirirler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.