Şimdi Ara

2010 Accent Era Teyp ve Hoparlör Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
13.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 1 hafta oldu bir 2010 accent era aldım. Gerçekten memnunum üstünde atiker sıralı sistem kit var. Arabanın çalışmayan hiçbir aksamı yoktu aldığımda teyp dışında. Adamda bugun sesin kesildiğini söyledi alırken. Biraz kullandım ve bir teypciye gittim. Hoparlörlerin şase yaptığını söyledi. Teybi acınca hic bir ses gelmiyordu. Bugun yolda giderken bir teybi acayım dedim sesi biraz acınca hoparlörlerden ses gelmeye basladı ama çukura falan girince ses cızırtılanıyor hatta gidip geliyor. Bazen tamamen gidiyor. Sorunun sağ arka hoparlörde oldugunu düşünüyorum. Ne yapmam gerekiyor hoparlör kablolarının kaportaya değdiğini söyledi tamirci arkadaş ama teybi açıp bütün kabloları ayırdığımda ses yinede çıkmıyor :) Şansa artık biryere denk gelirse ses geliyor hepsinden.



  • StephCent kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu hortlacam ama dün ben de 2011 35bin km de era aldım araba herşeyiyle içime sindi ama ses sisteminde ses kesilme sorunu bende de var siz cozebildiniz mi? Bir an geliyor sonra gidiyor sonra ya geliyor ya gelmiyor ama araba sarıldığında gittiği kesin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakkaya85 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben komple teybi söktüm yerinden teypten olduğunu düşünüyordum çünkü arabanın hiç bir bağlantısında bir sorun yoktu. Baktım teybin içinde sallanan bir şey var benden önceki sahibinin çocuğu teybe bozuk para atmış cd girişinden. Yolda sallandıkça kesilmeler oluyordu böyle bir sorun olabilir sizde de.

    https://www.youtube.com/watch?v=7B0fsRMY-Sk

    Buradaki video size yardımcı olur teybi sökme konusunda.
  • StephCent kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam teşekkür ederim. Büyük ihtimal dediğimiz gibidir. Ozaman teyp degistirecegiz. Sorunu değişimle mi cozdunuz yoksa öyle mi kullanıyorsunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakkaya85 S kullanıcısına yanıt
    Para mteal olduğu için devrelerin üstündeki lehimlere değdiği zaman kısa devre yapıp çalışmalarını durduruyordu. İçini açıp parayı çıkarttıktan sonra sorunum kalmadı.
  • Aaa süper bende yarın sokim ozaman video cok faydalı gördüğüm kadarıyla zor değil. Tekrardan teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakkaya85 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aynı sorun benim era da da vardı göğüse ser vurduğumda yada çukura düştüğünde ses gidip geliyordu teybi söktüm teybin arka alt kısım tam ses entegresinin bulunduğu yer şase demirine vuruyordu ve bundan dolayı lehim çatlağı oluşmuştu ufak bir kaç lehimle sorun haledildi mutemelen sorun aynı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atila kale A kullanıcısına yanıt
    Hala sokmedim de yaptirmadim da. Tokatlaya tokatlaya kullanıyoruz bakım ;))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun aynısı benim araçta da var cukura vs girip cıkınca şansa ses kesiliyor-gidiyor-geliyor oldukça rahatsız edici ben ilk önce hoparlör baglantısında sorun oldugunu düşünmüştüm ama tüm hoparlörlerde aynı anda temas problemi olmasi biraz zor sanırım teybin degismesi lazım.Yarın bende cıkarıp bakacagım belki içerde ufak bir müdahale ile degisebilicek bişeydir aksi takdirde yeni teyp almak zorunda kalirsam öneride bulunmak isteyen arkadaslar lütfen cekinmesin.

    Video için ayrıca teşekkürler oldukça açıklayıcı ve basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.