Bildirim
Maks. 80 bin TL otomatik araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vay be ne günlere geldik arkadaş sıfır almak istese otomatik vites symbol bile alamıyor yazık ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizel+Tam otomatik(sorunsuz)+Dolu donanıma sahip düşük km I30 CRDI Elite 2012-2014 arası bulabilirsiniz. -
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-elden-hatasiz-boyasiz-servis-bakimli-kapali-garaj-aracidir-598103939/detay
-
Design paket opel astra 1.6 cdti da bakabilirsiniz o bütçeyle. 2016 model bulunabilir.
Yaris Hybrid Spirit'i inceleyin. Bu araçlar az kilometreli ve servis bakımlı oluyor genellikle. Otomatik vites ama şanzıman yoktur araçta. Donanım olarak da fena değildir.
Polo comfortline dsgli öneririm sorunsuz 6 yıl binerdin 2015 2016 bulursun düşük kmli
Skoda Fabia 1.0 Style tavsiye ederim. Ben bizzat kullanıyorum. Memnunum. -
Design paketler 90 civarında aşağısı yok maalesef. C4 ler nasıl eat6 lılar var 2015-2016 civarı olmazsa c4lere yönelecem fiyatlar uçmuş bu arada.
Düşük km ve boyasızlara bakarsanız 90 civarı olur doğrudur ama astra için 1-2 parça boyalı kazasızları zorlayabilirsiniz.
Eat 6 güzel şanzıman geçişleri hissettirmez. C4 tecrübem yok ama bu piyasada alınır.
308 -
80 bin liraya alınan arabalara bak 308, auris, fabia, polo -
Bizde de 2013 ix35 var, satıp güzel bir otomatik almak istiyoruz ama yok yani piyasada hiçbir şey yok. BMW veya Mercedes kovalıyorum ben de. -
Aynen bende hocam katılıyorum.Gayet dolu konforlu bir araç. 1.87 boyundayım kullanırken diz mesafesi ve baş mesafesi olarakta bi sıkıntı olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: hamemo
Skoda Fabia 1.0 Style tavsiye ederim. Ben bizzat kullanıyorum. Memnunum. -
Hocam aurisle c4 kovalıyorum alternatif olarakda son çare fabialara bakacam artık.quote:
Orijinalden alıntı: Sar1Lac1
80 bin liraya alınan arabalara bak 308, auris, fabia, polo -
Aynı durumdayım arkadaşlar. 75 Bin e kadar otomatik b_c bakıyorum İ20, 2012 golf 6, fabia, 2012 astra j vs genelde. Tavsiyesi olan var mı? Konuyu açan arkadaş ne yaptı acaba bir de?
Sıfır otomatik micra
Sıfır otomatik kia rio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 3 Ekim 2018; 19:38:22 >
C4 düşünüyorsanız 308 de düşünebilirsiniz.
Toyota corolla, Auris, Ford focus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X