Şimdi Ara

MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
6.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç forumdaşla daha önce başka bir konu altında konuştuk,beraber bir kulüp kurmaya karar verdik.
    Daha önce böyle bir kulüp var mıydı bilmiyorum ama zaten uçak yaparken geldiğimiz aşamaları paylaşalım,yardımlaşalım istedik.

Henüz hiçbirimiz başlamadık uçağı yapmaya.

Kulübümüz hayırlı olsun...

-ÜYE LİSTESİ-

1-Tom Hagen
    2-pi10
    3-Aang67
    4-Semih98
    5-|TUBORG|
    6-StillDre
    7-Talk2MyHand
    8-Moofy
    9-Apple-Apple
    10-golden_jordan
    11-harun95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 2 Mart 2014; 22:19:08 >

• Teşekkür ederim hocam, Burada bilgili arkadaşlar bekleniyor.
  • hayırlı olsun, umarım kulüp büyür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

hayırlı olsun, umarım kulüp büyür..

Konudışındaki konuyu silmişler bana da ceza yolda heralde. Onları geçtim o konuda konuştuğumuz arkadaşların nicklerini hatırlıyor musunuz hocam? En son kumanda soruyordum cevap alamadan silmişler.

• sonu x'le biten biri vardı yav niye silmişler bölüm yanlış diye mi..

• Böyle şeyler çok ilgimi çekiyor. İleride bir gün ben de uğraşır mıyım bilmiyorum ama isterseniz listeye ekleyebilirsiniz.
  • Aang67 kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam. Aslında bu kulübü sadece rc uçak kullanan, veya yapmakta olanlar için açmadık;ilgisi olan arkadaşlar da bilgi sahibi olsun diye açtık.

Ama tabi şuan konu bomboş. İnşallah yakın zamanda zenginleştiririz içeriğini. Sizden de destek bekleriz içerik konusunda. Video vs. gönderebilirsiniz ekleriz ilk mesaja. Hele bir niyetlenen arkadaşlarla uçakları yapmaya başlayalım o zaman şenlenir buralar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F-35 Uçak gemisine iniş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Evet bölüm yanlış diye silmişler. Keşke baştan yazsaydım ilk mesajıma silinmek yerine konu taşınsın diye. Hem bu tür konuların sayısı da azdı, yararı olurdu diğer üyelere de misafirlere de.

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Evet bölüm yanlış diye silmişler. Keşke baştan yazsaydım ilk mesajıma silinmek yerine konu taşınsın diye. Hem bu tür konuların sayısı da azdı, yararı olurdu diğer üyelere de misafirlere de.

elektronik bölümüne taşınırdı aynen..

İsimlerini hatırlasaydık arkadaşların yine hallederdik bir şekilde. Kumanda işini hala çözemedim ben mesela. Bir model belirleseydik iyi olacaktı. Masrafı hesaplardım.

• quote:

İsimlerini hatırlasaydık arkadaşların yine hallederdik bir şekilde. Kumanda işini hala çözemedim ben mesela. Bir model belirleseydik iyi olacaktı. Masrafı hesaplardım.

uçak büyük ihtimal köpükten olucak benim. Bitane motor üstünde. Kumanda kablosuz olucaksa çok sıkıntı gibi..
    Yada thk'dan sülün alıp yapıp motorluyamı dönüştürsek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 30 Eylül 2013; 1:20:40 >
    Kumanda kablosuz olmazsa nasıl olacak hocam?
    Bence Hobbyrc adlı siteye bir üye olun. Sonra forumunda üstten kanatlı modeller bölümüne girerseniz orada üst konularda üyelerin kendi tasarlayıp yaptıkları uçakların konularını görebilirsiniz.

Ben de şuan için köpük kanatlı model yapmayı düşünüyorum. Ama köpük nasıl kesilecek tam anlayamadım. Gövde kısmı da köpük veya başka bir malzemeden yapılabilir. Ama nasıl kesilecek bilmiyorum. Siz ne şekilde yapmayı düşünüyorsunuz?

• quote:

Kumanda kablosuz olmazsa nasıl olacak hocam?
    Bence Hobbyrc adlı siteye bir üye olun. Sonra forumunda üstten kanatlı modeller bölümüne girerseniz orada üst konularda üyelerin kendi tasarlayıp yaptıkları uçakların konularını görebilirsiniz.

Ben de şuan için köpük kanatlı model yapmayı düşünüyorum. Ama köpük nasıl kesilecek tam anlayamadım. Gövde kısmı da köpük veya başka bir malzemeden yapılabilir. Ama nasıl kesilecek bilmiyorum. Siz ne şekilde yapmayı düşünüyorsunuz?

hocam birbirine sürtünce beyaz top çıkartan köpük değilde mavi renkli inşaatlarda falan çok bulunan köpüklerden düşünmüştüm ben. Kablolu kumanda bana da mantıksız geldi şimdi..

Pembe köpük olacak hocam.
    Ben de THK da RC uçak kurslarına gitmeye karar vardim gibi.Birilerinden yüzyüze öğrenmedikçe nette okuduklarımızla yapmak zor olacak bu uçağı.

Hocam sana linkini verdiğim mini3d model uçak tam senlik bence.Hem daha uygun fiyata yapılabilir hem daha da basit.

Ben kendimi biraz daha zorlamak istiyorum daha zor bir modelle uğraşacağım sanırım.
  • quote:

Pembe köpük olacak hocam.
    Ben de THK da RC uçak kurslarına gitmeye karar vardim gibi.Birilerinden yüzyüze öğrenmedikçe nette okuduklarımızla yapmak zor olacak bu uçağı.

Hocam sana linkini verdiğim mini3d model uçak tam senlik bence.Hem daha uygun fiyata yapılabilir hem daha da basit.

Ben kendimi biraz daha zorlamak istiyorum daha zor bir modelle uğraşacağım sanırım.

ben profesyonelce bişey düşünmüyorum şu anlık hocam. O senin dediğin model iyi..
    Motorsuz uçan sülün maketine motorlu pervane taksak olmaz mı ki..

• quote:

Birkaç forumdaşla daha önce başka bir konu altında konuştuk,beraber bir kulüp kurmaya karar verdik.
    Daha önce böyle bir kulüp var mıydı bilmiyorum ama zaten uçak yaparken geldiğimiz aşamaları paylaşalım,yardımlaşalım istedik.

Henüz hiçbirimiz başlamadık uçağı yapmaya.

Kulübümüz hayırlı olsun...

-ÜYE LİSTESİ-

1-Tom Hagen
    2-pi10
    3-Aang67

Yaz beni hocam

Eğer kumandayla kontrol etmek istersen ağır gelecektir. Çünkü sadece motor yeterli değil onun daha bataryası var, motor hız kontrolcüsü var(ismini yanlış hatırlıyor olabilirim) daha da var yani. Ama bir arkadaşın verdiği bir link vardı önceki konuda. Kağıt uçaklara takılan küçük bir motor vardı. Sülün denen modeli görmedim bir link verebilirseniz bakayım hocam.

• Hoşgeldin hocam yazıyorum hemen.

Siz ne seviyedesiniz var mı bir uçağınız? Yoksa bizim gibi misiniz henüz?

• quote:

Hoşgeldin hocam yazıyorum hemen.

Siz ne seviyedesiniz var mı bir uçağınız? Yoksa bizim gibi misiniz henüz?

Hocam bir uçak yapmıştım patladı teknik konuları öğrenmem lazım :D

• Hocam nasıl becerdin patlatmayı yahu? Patlamalı motorlulardan mıydı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.