Şimdi Ara

MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
6
Favori
6.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen.
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Motor tipi ne dusunuyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

Motor tipi ne dusunuyosunuz

tam karar vermedim ama yakıtlı olmayacağı kesin..

• Daha önce kumanda alanınız varsa veya bu konuda bilgi sahibi olanınız,tecrübelerini-bilgilerini ve önerilerini bizle paylaşabilir mi?

Kumanda hakkında gerçekten pek bir bilgim yok sadece görünüşlerine kaç kanal olduklarına ve fiyatlarına bakabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Daha önce kumanda alanınız varsa veya bu konuda bilgi sahibi olanınız,tecrübelerini-bilgilerini ve önerilerini bizle paylaşabilir mi?

Kumanda hakkında gerçekten pek bir bilgim yok sadece görünüşlerine kaç kanal olduklarına ve fiyatlarına bakabiliyorum.

aynen, dediğim gibi en uğraştırıcı kısım sanırım..

Kumanda seçmek o kadar da uğraştırıcı değil be hocam.Ama kumanda hakkında pek bilgi bulamadım o ayrı iş.

Bu arada bu modeli yapmaya karar verdim diyebilirim.

http://www.hobbyrc.com/forum/threads/28127-EFSANE-34-%28İlk-model-yapımım%29#.Uk85RnBPFbI

İyi geceler,ben yatışa geçiyorum.
  • quote:

Kumanda seçmek o kadar da uğraştırıcı değil be hocam.Ama kumanda hakkında pek bilgi bulamadım o ayrı iş.

Bu arada bu modeli yapmaya karar verdim diyebilirim.

http://www.hobbyrc.com/forum/threads/28127-EFSANE-34-%28İlk-model-yapımım%29#.Uk85RnBPFbI

İyi geceler,ben yatışa geçiyorum.

güzel model ben köpüklüde karar kıldım. Kurs işini ne yaptınız hocam?

•  MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ

Beyler bir arkaş bu helikopteri kumandası kablolarıyla birlikte bana verdi.Biraz basit olabilir ama motorunu ve kumandasını kullanabilir miyim ??
  • Kurs işi henüz belli değil hocam.Kurbandan önce gidip kurban bayramında da gövdenin üstünde uğraşmak istiyordum.Ama şuan için geçikecek gibi görünüyor.

28-29 Eylül'de THK Mamak rc uçak pistinde kurs açılmış ama onu kaçırdık.Arkadaşım ayarlayamazsa gitmem,kendim öğrenmeye çalışırım uçağı uçurmayı.Gövde inşaasını bir şekilde hallederim ama uçurmak sorun.

@pi10

Hocam uymaz çok büyük ihtimalle.Kanal sayısı yeterli olsa bile menzili yetmez.Sen o helikopteri odanın içinde uçurursun ama uçak en az 200-300 metre uzaklaşabilecek.(Aslında daha fazla da gider de mesafeyi çok açıp havada gözden kaybolmaması lazım)
  • quote:

Kurs işi henüz belli değil hocam.Kurbandan önce gidip kurban bayramında da gövdenin üstünde uğraşmak istiyordum.Ama şuan için geçikecek gibi görünüyor.

28-29 Eylül'de THK Mamak rc uçak pistinde kurs açılmış ama onu kaçırdık.Arkadaşım ayarlayamazsa gitmem,kendim öğrenmeye çalışırım uçağı uçurmayı.Gövde inşaasını bir şekilde hallederim ama uçurmak sorun.

@pi10

Hocam uymaz çok büyük ihtimalle.Kanal sayısı yeterli olsa bile menzili yetmez.Sen o helikopteri odanın içinde uçurursun ama uçak en az 200-300 metre uzaklaşabilecek.(Aslında daha fazla da gider de mesafeyi çok açıp havada gözden kaybolmaması lazım)

Bana da öyle geldi sadece odanın içinde uçacak gibi tipi var geçebiliriz bunu siz genel olarak neye karar kıldınız ?

• 8 kanallı olanın yorumlarını okudunuz umarım

Bu arada kararınızı gövde ve motor konusunda sormak istemiştim
  • quote:

Kurs işi henüz belli değil hocam.Kurbandan önce gidip kurban bayramında da gövdenin üstünde uğraşmak istiyordum.Ama şuan için geçikecek gibi görünüyor.

@pi10

anladım hocam köpük sıkıntı çıkarmaz umarım...

• Hobbyrc üyelerinin kendi tasarımlarından yapacağım.Gövde pembe(strafor)köpük olacak.Gövdenin dışını depronla kaplayıp sağlamlaştırabilirim.
    Elektronikleri de uçağı tasarlayan kişi ne kullnıyorsa onu kullanırım.Şu modeller arasında seçmeyi düşünüyorum.

Kumandanın yorumlarına baktım biraz ama siz bir sorun mu gördünüz.

Bir saniye yanlış olanı vermişim aynı kumandanın mode 2 olanını alacaktım.Fark ne derseniz bilmiyorum,hobbyrc'den bir üyeye sormuştum mode 2 al demişti,nedenini sordum ben de cevap bekliyorum.
    İşte doğru olan kumanda bu:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8992__Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_w_Module_8ch_Receiver_Mode_2_v2_Firmware_.html

@Tom Hagen

Köpük sorun çıkarmaz,eğer tanecikli köpükten almazsanız.Pembe olandan olmalı.Ve kanatları düzgün kesmek için bir de köpük kesme aleti yapabilirsiniz.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8992__Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_w_Module_8ch_Receiver_Mode_2_v2_Firmware_.html

• quote:

Hobbyrc üyelerinin kendi tasarımlarından yapacağım.Gövde pembe(strafor)köpük olacak.Gövdenin dışını depronla kaplayıp sağlamlaştırabilirim.
    Elektronikleri de uçağı tasarlayan kişi ne kullnıyorsa onu kullanırım.Şu modeller arasında seçmeyi düşünüyorum.

Kumandanın yorumlarına baktım biraz ama siz bir sorun mu gördünüz.

Bir saniye yanlış olanı vermişim aynı kumandanın mode 2 olanını alacaktım.Fark ne derseniz bilmiyorum,hobbyrc'den bir üyeye sormuştum mode 2 al demişti,nedenini sordum ben de cevap bekliyorum.
    İşte doğru olan kumanda bu:

@Tom Hagen

Köpük sorun çıkarmaz,eğer tanecikli köpükten almazsanız.Pembe olandan olmalı.Ve kanatları düzgün kesmek için bir de köpük kesme aleti yapabilirsiniz.

tanecikli köpük kullanmayacağım aynen pembe değilde mavi olanlardan var bende onlar en ideali.. Linklere bakamıyorum ama mobil açmıyor..

Maviyi bilmiyorum hocam.Ama onu kullananı da gördüm sanırım.

• Hocam benide ekleyin bende 1 adet extra 330 var 1 adet kumanda olarak arttech 6ch var.
  • quote:

Maviyi bilmiyorum hocam.Ama onu kullananı da gördüm sanırım.

pembe olanın mavisi hocam aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

Hocam benide ekleyin bende 1 adet extra 330 var 1 adet kumanda olarak arttech 6ch var.

Ekledim hocam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.