Şimdi Ara

MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
6
Favori
6.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Ekledim hocam.
    Yapmayı düşündüğünüz bir model var ise bizimle paylaşırsanız seviniriz. Ben de modele karar vermeye çalışıyorum bu aralar.

Teşekkürler.

Ben Genelde Gemi Modelleriyle Uğrasıyorum (bi kac senedir ara vermiştim) ve Diecast Araclarıyla ilgileniyorum. Uçak olarak acemi olacagım sanırım :) ama elim yatkındır. İlk olarak Şu resimdeki gibi bi model baslangıcım olacak sanırım suan plan temini icin arastırma safhasındayım. Motorsuz olacak Birde Ucaklar hakkında cok bilgim yok eksik bilgimi tamamlamam gerekiyorki modelle birleşebileyim :)

MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ

2. model tercihim büyük ihtimalle bu olur cok sevmesemde odamın bir köşesinde olmasını istedigim bi model.

MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ

Asıl hedefim ise Bu 2 Model (araya 1 model daha ekleyebilirm) İle Kazancagım tecrübe sonucu Hayran Oldugum Uçagı Yani ''SOLO TÜRK''ü Yapmak olacak ve odamın baş köşesine koyacagım İnş :) Uzun zamandır elimde hiç bir model yok özledim modellerimi :) (olmama nedeni ise evde kücük cocuk olması eski moodellerimin yarını paramparça ettiler diger yarısını anca satıp kurtulabilmiştim :)) Ama Sanırım bir sene Sonra Felan Solo Türk'üme Kavuşurum :)

Solo Türk'ten Bi Kaç Kare:

MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ
     MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ
     MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ
     MAKET(RC) UÇAK KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 2 Ekim 2013; 20:24:14 >

• lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    Uçmayacak bir model derken sadece gövdeyi yapıp bırakıcak mısınız?

Bu arada rc uçağa başlangıç olarak elektrik motorlu ve üstten kanatlı modeller öneriliyor genel olarak. Ama sizin koyduğunuz ilk resim patlar motorlu(yakıtlı) bir model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uçmayacak bir model derken sadece gövdeyi yapıp bırakıcak mısınız?

Bu arada rc uçağa başlangıç olarak elektrik motorlu ve üstten kanatlı modeller öneriliyor genel olarak. Ama sizin koyduğunuz ilk resim patlar motorlu(yakıtlı) bir model.

İlki için ayırabilecegim aşırı bi bütcem yok kumanda alıcı motor felan maliyet artacak o yüzden onu motorsu yapıcam 2. ve 3. modelimi motorlu yapıcam onun için zaman biraz uzun sürecek :) Solo Türk Baya Pahalıya Patlıyacak Bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 2 Ekim 2013; 20:42:31 >
    Sanmıyorum bence pahalıya patlamaz motor biraz fazla cıkar belki elektriklimi benzinlimi ? Motor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

Sanmıyorum bence pahalıya patlamaz motor biraz fazla cıkar belki elektriklimi benzinlimi ? Motor?

Benzinli olursa Rahat Olur Soloyu Biraz Orta boy yapmayı planlıyorum Ucaklar Hakkında pek bi Bilgim Yok Daha Önce Yaptıysanız Bana Bi Model Kaca Patlar ? Teşekkürler.. Parça fiyatları olarak ve sondada toplam maliyeti yazarsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 2 Ekim 2013; 23:04:33 >
    Birkaç bilgim var bu rc işinde ilk önce benzinli istiyorsanız içten patlamalı bir motor olacak bude size birazcık pahalı olabilir ondan sonra işte uçuş kontrolleri anakartları falan alıp yerleştireceksiniz birde dış kalıp için tavsiyem var thk da falan f-16 tipi uçakların kasaları var hiç uğraşmadan onu alın ve stickerleri yapıştırın

edit: Parça fiyatlarına şu an bakamıyorum mobilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirSupport -- 2 Ekim 2013; 23:12:54 >
  • quote:

Birkaç bilgim var bu rc işinde ilk önce benzinli istiyorsanız içten patlamalı bir motor olacak bude size birazcık pahalı olabilir ondan sonra işte uçuş kontrolleri anakartları falan alıp yerleştireceksiniz birde dış kalıp için tavsiyem var thk da falan f-16 tipi uçakların kasaları var hiç uğraşmadan onu alın ve stickerleri yapıştırın

edit: Parça fiyatlarına şu an bakamıyorum mobilim

motor harici pahalı parca yokta motor sıkıntı işte pcye gecince fiyatlar hakkındada bilgilendirirseniz sevinirim Ayrıca modeli kendim yapasım var hazır pek sevmiyorum ama alıp takıp cıkarılabilir biçimde kullanmaya calısabilirm belki. Teşekkürler.
    Daha önce hiç uçak uçurmadıysanız elektrikli ve üstten kanatlı modeller ile başlamanız daha iyi olur. F16 hem patlar motorlu olacağından hem de modelden dolayı hızlı olur ve kontrolü tecrübe ister.

• quote:

Daha önce hiç uçak uçurmadıysanız elektrikli ve üstten kanatlı modeller ile başlamanız daha iyi olur. F16 hem patlar motorlu olacağından hem de modelden dolayı hızlı olur ve kontrolü tecrübe ister.

ilk iki modeli o yüzden yapıyorum önümüzdeki hafta die cast modifiyem ve Dorse yapımıyla meşkul olacam ardından ucaklara gecicem. Teşekkürler :)
    Uçurmak zorlayabilir hocam. Ama tercih sizin.
    Yapım aşamasını biraz bizle de paylaşabilirseniz konu hem biraz renklenmiş olur hem biz de bir şeyler öğreniriz mutlaka.

• quote:

Uçurmak zorlayabilir hocam. Ama tercih sizin.
    Yapım aşamasını biraz bizle de paylaşabilirseniz konu hem biraz renklenmiş olur hem biz de bir şeyler öğreniriz mutlaka.

Tabiki hocam asamalara basladıgımda mutlaka burada paylaşacagım benden önce baslarsanız veya baslayan olursa atarsınız sizde banada fikir olur. Uçurma Konusu Kafamı karıstırıyor işte ilk ucusta yere cakılmak istemiyorum :) Gerci severim hasarlı aracları tamir etmeyi ancak motor veya diger aksam hasar görürse benim icin pek hoş olmaz :)
    Evet. Yapmaya başlayınca paylaşacağız.
    Hobbyrc adlı siteye bir bakın derim. Okudukça olayı daha iyi anlamaya başlıyorsunuz.

• Benim bi heli projem vardı bitirmek üzereyim ondan sonra bende bi f16 yapmayı dusunuyorum

• Bu siteye de göz atmanızı öneririm arkadaşlar.Burda da faydalı bilgiler var.

http://www.gokmenmodelucak.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 4 Ekim 2013; 19:12:05 >
  • quote:

Bu siteye de göz atmanızı öneririm arkadaşlar.Burda da faydalı bilgiler var.

http://www.gokmenmodelucak.com

Yarısma Sezonunu kacırmısım bursadakinin tüh artık seneye inş gidebilirsem modelleri inceleme imkanım olur sanırım :) Teşekkürler siteyi inceliyorum :)
  • quote:

Benim bi heli projem vardı bitirmek üzereyim ondan sonra bende bi f16 yapmayı dusunuyorum

helikopter yaklaşık ne kadara mal oldu tamamen?

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    130

• quote:

130

130 iyi bence. Üstteki hocamın verdiği sitede 600$ falan diyorlar..

• @lTUBORGl

Önemli değil hocam.Bu arada bu sitede ağırlıklı olarak patlar motorlu(yakıtlı) modellerden bahsediyorlar.

@Tom Hagen

Hocam 600 dolar falan değil yahu.Kendiniz strafor(pembe,tanecikli olmayan) köpükten yapacağınız model ortalama bir kumanda dahil 300-300 küsür liraya mal olur.Gözünüz korkmasın yani.Verdiğim sitede yanlışlık var o konuda.
  • quote:

@lTUBORGl

Önemli değil hocam.Bu arada bu sitede ağırlıklı olarak patlar motorlu(yakıtlı) modellerden bahsediyorlar.

@Tom Hagen

Hocam 600 dolar falan değil yahu.Kendiniz strafor(pembe,tanecikli olmayan) köpükten yapacağınız model ortalama bir kumanda dahil 300-300 küsür liraya mal olur.Gözünüz korkmasın yani.Verdiğim sitede yanlışlık var o konuda.

anladım hocam gözüm korktu. Zaten yakıtlı motor olması ciddi bir ağırlık yapar onu kaldırmak zahmetli olur. Strafor köpük küçük motor en iyisi..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.