Şimdi Ara

Makarna Yapılmıştır . FOTO EKLEDİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün sabah annem şehir dışına gitti evde yanlızım. Cips-Klo + ekmek arası bişeyler yemekten sıkıldım.

Birisi makarna nasıl yapılır anlatsında şöyle sıcak bi yemek yiyeyim ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 23 Haziran 2006; 17:31:12 >

• aç kalcak çocuk yardım edin (bende bilmiyorum yapmayı bilsem sölerdim)
  • GİT DÜRÜM SÖYLE BENDEN GİT SÖYLE SONRA DAMA YALVAR SONRA VERİRİM DİYE KABUL EDERSE SANŞLISINBİLİDİĞİM KADARIYLA ANLATIYIM SICAK SUYU KOY TENCEREYE ISIT SONRA MAKARNAYI USTUNE AT ĞİŞSİN BU ARADA TEREYAĞ FALANDA KOYMAN LAZIM BİRAZDA TUR.BUNLARI YAP AMA YEME ZEHİRLENEBİLİRSİN. YEMEK TARİFLERİ DİYE ARAT BULURSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 23 Haziran 2006; 16:28:15 >
  • yarım tencereye su koy içine bi tatlı kaşığı tuz at o su kaynasın ocakta istersen kaynamış suya tavuk suyu tableti at güzel olur neyse o kaynayan tuzlu suya yarım paket makarnayı at 10 dk kaynasın arada karıştır çünkü makarnalar yapışır birbirine ..

sonra makarnayı süzgeçe dök suyu süzülsün yani..

aynı tenceredeki suyu boşalt normal suyla çalkala bi içine margarin at eriyince süzgeçteki makarnayı dök..

en basit hali bu afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 23 Haziran 2006; 16:28:18 >
  • tencerede su kaynatıosun snra azıcık zeytinyağı damlatıp makarnaları koyuyosun kaynayan suya braz tuz at..bi süre kaynasınlar onlar cataınla bak snra eer yumusamıssa olmustur..süz cıkar ye..afiyet olsun
  • pişirme bence ekmek arasına koy kıtır kıtır ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

yarım tencereye su koy içine bi tatlı kaşığı tuz at o su kaynasın ocakta istersen kaynamış suya tavuk suyu tableti at güzel olur neyse o kaynayan tuzlu suya yarım paket makarnayı at 10 dk kaynasın arada karıştır çünkü makarnalar yapışır birbirine ..

aynı tenceredeki suyu boşalt normal suyla çalkala bi içine margarin at eriyince süzgeçteki makarnayı dök..

Süper anlatmışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUCUK YAPTIM (SS'Lİ)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dürüm söyle demişsinizde zaten onlardan bıktım.

TYTZ + Fruko içtim yarım saat önce ama tabi doymuyorum. Aç karnına sigarada içilmiyo.

Tarife göre deneyecem biraz sonra tabi önce makarnayı bulmam lazım ewde.
  • ketçap ı unutma
  • beyazorkide denemeye geçicem sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

yarım tencereye su koy içine bi tatlı kaşığı tuz at o su kaynasın ocakta istersen kaynamış suya tavuk suyu tableti at güzel olur neyse o kaynayan tuzlu suya yarım paket makarnayı at 10 dk kaynasın arada karıştır çünkü makarnalar yapışır birbirine ..

Süper anlatmışsın.

Daha öğrenmek İstediğiniz Biyemek OLursa Ankatırım Hepsini..

Siz Aç Kalmayın Yeterki

• Ben Bir Poğaça Tarifi Alayım
  • Tavuk suyu tabletini kaynadıktan sonra mı atıcam yoksa tuzla beraber mi?
  • quote:

quote:

quote:

Süper anlatmışsın.

Siz Aç Kalmayın Yeterki

margarının oranı ne acaba????

• nasıl makarna yapıyorsun?uzun,boncuk,dikdörtgen,kare?????ona göre pişicek :P
  • Burgu makarna buldum.

Şu tavuk suyu tableti olayına çıklık getirelim kaynamadan mı kaynayınca mı? Suyu koydum 2-3 dk oldu cevap bekliyoruö.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SÜHVAİ

quote:

quote:

quote:

Süper anlatmışsın.

Siz Aç Kalmayın Yeterki

margarının oranı ne acaba????

bir yemek kaşığından biraz daha az normal tarifi, tabi daha az daha çok da olabilir

edit: her türlü makarnaya da olur salyongoz uzun

edit: sen kaynayınca at önemli olan eriyip makarnayla pişmesi..

pooca tarifi isteyen bi arkadaş var dı burda anlatmam abes kaçar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 23 Haziran 2006; 16:49:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

pişirme bence ekmek arasına koy kıtır kıtır ye

• Beyazorkide pm attım bide soru var yukarıda.
  • sizin yüzünüzden makarna ypacam şimdi hemde ketçaplıyada yumurtalı yapıyım denemek için
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.