Şimdi Ara

Mak. 30.000 TL ye kadar HB Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ehliyet alan bir arkadaş araba bakıyoruz. Aşağıdaki özelliklere uygun bir araç varsa önerirseniz sevinirim. Aracı kullanacak işi erkek olacağından genç işi önerilerinizi bekliyorum.

- Fiyat olarak 25.000 TL ye kadar düşünüyoruz. (30.000 e kadar zorlayabiliriz fiyatları)
    - 2. el veya sıfır
    - Hatchback olması şart
    - Otomatik veya yarı otomatik olması şart manuel istemiyor

Şu an için aklıma gelen özellikler bunlar. Önerebileceğiniz araçları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 27 Ağustos 2010; 17:29:55 >

• 2006 focuslar bak
  • Öneriler için teşekkürler bekliyorum devamını. 10 gün kadar bi süremiz var.
  • Hocam ben de 22-23 civarına mutlaka otomatik olması kaydıyla bi araç bakınıyorum. Normalde astra focus bakarım ama otomatik deyince herkes honda dedi. Ben de pahalı olmasına rağmen honda bakıyorum. Bence 2005 civic vtec es modellerine bakın. Bunun yanında 28 civarına i30 otomatiklere de bakabilirsiniz. Onlar da gayet başarılı araçlar. Astra easytroniclere de bakın, tam otomatiklere göre daha ekonomiktir ve sürüş keyfi bence daha iyidir.
  • dizel mi benzinli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

dizel mi benzinli mi ?

Öncelik dizel ama düşük hacimli motorluysa benzin de olabiir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende arkadaşla aynı kriterlere sahibim, bana da tavsiyede bulunun aslında 2006 ford focus ghia bulsam temiz 70000 geçmemiş ve 27 bin e kadar alıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

bende arkadaşla aynı kriterlere sahibim, bana da tavsiyede bulunun aslında 2006 ford focus ghia bulsam temiz 70000 geçmemiş ve 27 bin e kadar alıcam..

hocam önceki yorumuma bak
  • focus asm şanzıman sorunludur derler honda bakın derim lancer mazda filan otomatik için yada bmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 28 Ağustos 2010; 0:07:20 >
  • hocam dizel düşünüyorum ya.. ekonomi önemli..
    quote:

Orijinalden alıntı: ***David_Guetta***

quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

bende arkadaşla aynı kriterlere sahibim, bana da tavsiyede bulunun aslında 2006 ford focus ghia bulsam temiz 70000 geçmemiş ve 27 bin e kadar alıcam..

hocam önceki yorumuma bak
  • Performans öncelikli ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-51-387-km-full-full-30393286/detay

Ekonomi öncelikli ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2006-corolla-1-4-d-4d-sol-mmt-hatchback/detay

Focus daha performanslıdır.Yol tutuşu daha iyi sağlamak için konfordan ödün verilen bir araçtır.Bu fiyatlara en iyi bunları alabilirsiniz.Benim tercihim Focus olurdu.

• öncelikle araçtan ne beklediğiniz önemli....şu an kullandığım aracımı 2 ay önce aldım...
    beklentime gelince biraz spor olsun , dışarıdan biraz dikkat çeksin , içine oturduğumda karşımda konfor göreyim , yakıtı çok önemli uzun yola çok gidiyorum , çok aşırı performans olması önemli değil , rallici değilim..aracın malzemesi kaliteli olsun ve kendime 2006 model 1,3 dizel opel astralardan aldım spor paket..23000 tl'ye..
    aracın tek sorunu biraz fazla elektronik...aşırıya kaçmışlar hala çözemediğim yerler var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.