< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İndirme linkini bulamadım yardımcı olur musunuz? |
arkadaşlar oynayanlar yama hakkında son bir yorum yapabilir mi? keyfi kaçıracak hatalar veya yüzde3lük kısmı nerelerde merak ettim. |
|
apex çeviriyi bekliyordum ama bir deneyim dedim. oyunun yarısına geldim. hatalar elbette var ama hiç de rahatsız edici değil. hikayeyi rahat bir şekilde anlayabiliyorsunuz. ufak da ingilizceniz varsa zaten bir yandan da dinlerken o eksiklikleri kapatabiliyorsunuz. çeviriyi yapan arkadaşa teşekkürler. böyle kolaylıklarla artık bütün oyunları anlayarak oynayabileceğiz sanırım. |
Bence gayet iyi iş çıkarılmış rdr 2 yi çok oynamak istiyorum ama ingilizcem zayıf acaba mafia 1 den sonra rdr ye mi başlanacak yorumlarda okuduğum kadarıyla ? |
burada biri paylaşmış kurulumunu izleyerek yapabilirsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercuryfb -- 23 Ekim 2020; 17:40:34 > |
indirdiğin klasör ile attığın klasörün resmini atabilirmisin? |
teşekkürler. yanlış anlama kastım sen değildin. malum çok denyo adam var virüs falan yaşandı hep. bu arada bende indirdim kurdum virüs falan yok :)) gönül rahatlığıyla kurun millet. bu arada çeviri yağ gibi akıyor. darısı rd2 nin başına |
başka bir yerden buldum hocam oldu teşekkür ederim. |
nerde yazmış bizimlede paylaşırmısın ? |
sevindim |
Allah aşkına biri indirme linkini atabilir mi? Nexus'un Mafia sayfasının linkini atmışsınız 50 çeşit yere girdim modu bulamadım. İnsan indirme sayfasının linkini atar siz niye gidip genel bir link atıyorsunuz ki |
|
![]() 1378 kişi indirmiş zati ara bulursun zor değil sonuçta :D |
Hocam, bende türkçe olmuyor. Kurulumu yapıp oyuna girince ana menüde yazılar düz çizgi halinde çıkıyor :D nedeni nedir? |