Arkadaşlar neredeyse bir çok konuda Mafia I in övüldüğünü görüyorum. Ben eskiden hiç sevmezdim bu tür oyunlar. GTA falan oynamazdım. Sonra bu oyunlara Mafia II ile başladım. Oyun çok hoşuma gitmişti. Senaryosunu da anlamıştım. Fakat 1. oyunu oynamadım. Çok şey kaybetmiş mi oldum. Şimdi indirip kursam, oynasam harcadığım vakide değer mi
Tabiki değer, şimdi kur oyna.
Türkçe yamasını da yap. Hikayeyi anlarsın
Mafia 1 öyle bir oyun ki kendisini bana 7 defa bitittirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: *Furious*
Tabiki değer, şimdi kur oyna.
Türkçe yamasını da yap. Hikayeyi anlarsın
Mafia 1 öyle bir oyun ki kendisini bana 7 defa bitittirdi.
teşekkür ederim. Peki 1. oyun ile 2. oyun çok mu bağlantılı. Mesela ben MW1 i oynamadan 2 oynamıştım. Çok kötü olmuştu
2. oyunu oynamadım ama 1. oyun gerçekten oynamaya değer bir oyun. Zaten fazla yer kaplamıyor. Sorun çıkartacağını da sanmıyorum. Derin hikayesi kendine bağlatacak, emin ol.
Mafia I in grafikleri berbat gözüküyor. Cidden kötü mü
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Mafia I in grafikleri berbat gözüküyor. Cidden kötü mü
2'ye göre tabiki kötü, oyun 2 de çağ atlamış gibi.
mafia 1 in grafiğine kötü diyenler hangi yıldasınız ve oyun ne zaman çıktı bilmem farkında mısınız?mafia 1 müthiş bir oyundur kesinlikle oynanması gerekir.milyon kere bitirmişimdir.
ikisini de kur oyna bitir hayran kalacaksın gercekten..
Mafıa I gercekten muhtesem oyundur , kaç defa bıtırdım hatırlamıyorum. Mafıa II ıle arasında cok baglantı yok sadece 1yerınde eskıye donuk bı olay yaşıyorsun oradada cıdden ağzınız açık kalıyor Mafıa bırın grafıklerını kötü demek yanlıs olur , çünkü oyunun çıkış tarıhı bellı , çıktıgı senesınde baya bi övgü almıştır. Bence mutlaka oynamalısın
sıralama önemli değil ya, hatta bu oyunda tersi daha iyi star wars taki gibi bir etki bırakır. neden o adamı öldürdük acaba diyip geçmişe bakmak bence daha etkili (daha fazla spoiler verirsem tadı kaçar)
grafik yönünden de 2 tabiki çok daha iyi ama 1 hala daha gözüme güzel görünüyor.
peki başlayacağım bu akşam o zaman
bence mafia I i oyna üstüne II çek. birle iki bağlantılı.. tıpkı bir film serisi gibi. 1 de grafikler oldukça kötü tabi II ye kıyaslarsak. oyun çok sürükleyici. II daha da felaket bir grafiğe sahip tıpkı bir film kadar net güzel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme