Şimdi Ara

COD 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CALL OF DUYT kendi sitesinde cod3 var ama bir türlü indirmeyi başaramadım yardım

İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

yaw pc versiyon yokki ne indirmeye çalışıyon pc versiyon olsa demo dicez de pc versiyon bile çıkmadı

вυ oyυη ιηѕαηα тυzαк кυяυуσя...
    вυ oyυη ιηѕαηı нєρ кαη∂ıяıуσя...
  • Çıkmayan bi şeyi indirme gibi bi kabiliyetim yok malesef. Olmayan şeyleri indiremiyorum nedense...

Kelime hatası yapabilirm harf harf boşuna uğraşmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 4
    2 yıl önce açıldı
    Gta 6
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • korkmayın ek paketi gelir

Orjinalden alıntı: mubifu

CALL OF DUYT kendi sitesinde cod3 var ama bir türlü indirmeyi başaramadım yardım
    sen biraz yat uyu en iyisi

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

CALL OF DUYT kendi sitesinde cod3 var ama bir türlü indirmeyi başaramadım yardım

Arkadaş cod lafını duyunca panik yapmış herhalde

Orjinalden alıntı: gökgür

quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Arkadaş cod lafını duyunca panik yapmış herhalde

+999

• cod3 pc için cıkmıcakmış activision salaklaşmış sırf bi oyun konsol alıncak cağda değiliz onlarca alternatif var tek diceğim yazık olmuş fps i hayatta joypad le oynamam

• Komi gülüo
    Abi ne olay yaff cod3 pcye cikmiyacak diye basbas bagrioz adam sitede buldum dio

19:07 19 - 07 - 2007
    Ø£D Nï©K : µTKµ_KïV©âK$39
    ©Øµñtêr $trïkê $صr¢ê-©Ød2 Gâmê Nï¢k :
    s9kr4t3s

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

yaw pc versiyon yokki ne indirmeye çalışıyon pc versiyon olsa demo dicez de pc versiyon bile çıkmadı

+1
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • quote:

sitesine girdim ama öle bi duyuru göremedim ana sayfasında yok acaba baska bi sayfadamı
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • Neyi indirmeye çalışıyosun vidyodur herhalde
  • Arkadaşlar cod3 ün diğer serileri nasıl pc de yok satmıştı pc raflarında nasıl yerlerini almıştı hatırlayın, bu oyunda iyi bir fps oyunu oalrak pc raflarda yerini alacaktır konsol da fazla satmaz ama pc de daha fazla satar...tabi biz korsan alıcaz paramı yeter ona yaww...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.