Şimdi Ara

COD 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CALL OF DUYT kendi sitesinde cod3 var ama bir türlü indirmeyi başaramadım yardım

• yaw pc versiyon yokki ne indirmeye çalışıyon pc versiyon olsa demo dicez de pc versiyon bile çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

yaw pc versiyon yokki ne indirmeye çalışıyon pc versiyon olsa demo dicez de pc versiyon bile çıkmadı

• Çıkmayan bi şeyi indirme gibi bi kabiliyetim yok malesef. Olmayan şeyleri indiremiyorum nedense...
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD MW 4 çıkacak mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • korkmayın ek paketi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mubifu

CALL OF DUYT kendi sitesinde cod3 var ama bir türlü indirmeyi başaramadım yardım
    sen biraz yat uyu en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

CALL OF DUYT kendi sitesinde cod3 var ama bir türlü indirmeyi başaramadım yardım

Arkadaş cod lafını duyunca panik yapmış herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökgür

quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Arkadaş cod lafını duyunca panik yapmış herhalde

+999

• cod3 pc için cıkmıcakmış activision salaklaşmış sırf bi oyun konsol alıncak cağda değiliz onlarca alternatif var tek diceğim yazık olmuş fps i hayatta joypad le oynamam
  • Komi gülüo
    Abi ne olay yaff cod3 pcye cikmiyacak diye basbas bagrioz adam sitede buldum dio

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

yaw pc versiyon yokki ne indirmeye çalışıyon pc versiyon olsa demo dicez de pc versiyon bile çıkmadı

+1
  • quote:

sitesine girdim ama öle bi duyuru göremedim ana sayfasında yok acaba baska bi sayfadamı
  • Neyi indirmeye çalışıyosun vidyodur herhalde
  • sevinmiştim ha
  • Arkadaşlar cod3 ün diğer serileri nasıl pc de yok satmıştı pc raflarında nasıl yerlerini almıştı hatırlayın, bu oyunda iyi bir fps oyunu oalrak pc raflarda yerini alacaktır konsol da fazla satmaz ama pc de daha fazla satar...tabi biz korsan alıcaz paramı yeter ona yaww...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.