CALL OF DUYT kendi sitesinde cod3 var ama bir türlü indirmeyi başaramadım yardım
sen biraz yat uyu en iyisi
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
quote:
Orjinalden alıntı: mubifu
CALL OF DUYT kendi sitesinde cod3 var ama bir türlü indirmeyi başaramadım yardım
Arkadaş cod lafını duyunca panik yapmış herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: gökgür
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
quote:
Arkadaş cod lafını duyunca panik yapmış herhalde
+999
cod3 pc için cıkmıcakmış activision salaklaşmış sırf bi oyun konsol alıncak cağda değiliz onlarca alternatif var tek diceğim yazık olmuş fps i hayatta joypad le oynamam
Komi gülüo Abi ne olay yaff cod3 pcye cikmiyacak diye basbas bagrioz adam sitede buldum dio
quote:
Orjinalden alıntı: guvenkab
yaw pc versiyon yokki ne indirmeye çalışıyon pc versiyon olsa demo dicez de pc versiyon bile çıkmadı
+1
quote:
sitesine girdim ama öle bi duyuru göremedim ana sayfasında yok acaba baska bi sayfadamı
Neyi indirmeye çalışıyosun vidyodur herhalde
sevinmiştim ha
Arkadaşlar cod3 ün diğer serileri nasıl pc de yok satmıştı pc raflarında nasıl yerlerini almıştı hatırlayın, bu oyunda iyi bir fps oyunu oalrak pc raflarda yerini alacaktır konsol da fazla satmaz ama pc de daha fazla satar...tabi biz korsan alıcaz paramı yeter ona yaww...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme