Şimdi Ara

Mafia 2 Final Anlayamadım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mafia 2 de en son Leo mudur nedir o moruk la falan konustum biyeri bastım. joe falan ihanet etmis gibi yaptı. sonra öldürdük falan birilerini. dışarı çıktık. Leo arabada bizi bekliyordu. joe ile ayrı arabalara bindik sonra Moruk Joe yi başka biyere götürttürdü ve bir şey yaptırdı. Orada ne oluyor. Yani bu yaşlı herifin derdi ne hiç birşey anlamadım finalden . Özeti nedir bunun ?

• Vito ile Joe çinlilerle italyanlar arasında savaş başlattıkları için herkes onların ölmesini istiyor ama Leo araya girerek Vito ile bir anlaşma yapıyor anlaşmaya göre Carlo'yu öldürürse canı bağışlanacak. Vito görevi tamamlıyor bu sayede kurtuluyor. Joe ile birlikte dışarı çıkıp araçlara dağılıyorlar sonra Joe nun aracı farklı yöne gidiyor Vito Leo'ya neden diye sorduğunda Leo "Üzgünüm evlat, Joe anlaşmamıza dahil değildi." diyor. Büyük ihtimalle Joe öldü ancak o sahne gösterilmeden oyun bitiyor.
  • Oyunu az önce bitirdim, arkadaşın anlattığı gibi. Yalnız sonu şaibeli oyunun. Yani Vito gözleri öyle bir kısıyor ki sanki her an ordakileri temizleyip arabadan atladığı gibi Joe yu kurtaracakmış gibi bir his var içimde. Yani istediğim bu :/ Böyle şeyler olunca bildiğin üzülüyorum ya. COD MW II de Ghost ve Roach ın ölüm sahnesinde bildiğin gözlerimden yaş geldi :/ Neyse, devamı gelir oyunun, beklicez artık (:
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • Joe'ya ne olduğu belli değil. Ya öldü, ya da birşey oldu kurtuldu.
  • Sayenizde birşeyler anlamaya başladım sağolun. Bence 3. ve son serisi çıkar. Ve muhtemelen söyle olur: Vito, Leo ya karşı gelemez ve razı olur. Ve joe adamları öldürerek kurtulur ve Vito'nun ihanet ettiğini sanır. Sonra ilk Leo'nun peşine düşer. Leo ölür. Vito için cesedin üzerinde gizli bir mesaj bırakır. Vitoda bunun ne olduğunu anlar.Ve Joe nin yaşadığından şüphelenir ve onu aramaya başlar.Gerisini düşünemedim
  • Dostum o sonun tam olarak ne olduğunu kimse bilmiyor fakat oyunun sonunda Leo bize '' Anlaşmamızda Joe yoktu '' gibi bir şey diyor oyun orda bitiyor , neler olacağını Mafia 3'te göreceğiz büyük ihtimal Ya Vito Leo ile birlikte olacak ve Joe'yu unutacak yada Leo'ya ihanet edip Joe'yu kurtaracak ikisinde biri olur büyük ihtimal .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 25 Ocak 2014; 12:20:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Senaryosu bu kadar güzel olan bir oyunun serisinin 3. OYUNU için bu kadar umutlanmayın.Bizde zamaninda çok umutluyduk bazı oyunlar için.

2. oyun cıkana kadar anamızı aglattılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    P.Komd.Yzb
    TSK

• Joe ölüyor
  • Oyunda içerik çalınma ya da çıkarma gibi bir durum var. Oyunun ilk tanıtımında Vito annesi ile kilisede yas tutarken bir sahne vardı. Hatırlayamadığım bir sahne daha. Bunlar ne ana oyunda ne de DLC lerde mevcuttu.
    Sonu çok çok daha iyi bağlanabilirdi lakin salla parti.. En azından bi The Untold Story vs diye DLC kakalasalardı da en azından millet sonrası ne oldu bilseydi..
    Mafia The City of Lost Heaven oynayıp bu oyunu bitiren birinin sanmıyorum ki Mafia 2 sonu oo üüüf süper dediğini. İlk oyuna göre çok yavan kaldı.
    Mafia III hakkında yorum dahi yapamıyorum. Nerede Tommy Angelo - Vito Scaletta, nerede son oyundaki Gangsta NBA emeklisi yarma bey abi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.