Bildirim
Doom: The Dark Ages nasıl olmuş?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bende merakla bekliyorum gençler.
-
Xbox PC Gamepass Programının son rezaleti: DOOM: The Dark Ages oyunu birkaç gün önce 60 gb civarında bir ön yükleme yapmıştı ve buna bir gün kala ise 800 mb.lık (!) bir ek güncelleme gerekti fakat bunu bir türlü hata verip yükleyemedi. Oyun zamanı geldi, bu sefer belki sorun olmaz diye tekrar denedim fakat yine hata verip yüklemedi. Yüklemeyi iptal edip pc'yi kapattım. Daha sonra tekrar açıp yüklemeye çalıştım, önce 60 gb.lık kısım için (demek onu silmemiş) paket çıkartılıyor diyerek bekletti, umarım bu sefer oyun başlar diye düşündüm fakat oyunu başlat düğmesine basınca yine karşıma 800 mb.lık ek güncelleme çıktı. Hadi onu da yüklesin madem dedim ama yine yükleme sonunda hata verdi ve oyunu başlatmadı. Bu nasıl bir skandal ve rezalet. Programın ana ekranına bile görselini koyduğunuz en popüler bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmak olacak iş midir. Birçok insan bu oyun için abone oldu halbuki.
Tarif ettiğim tarzda bir sorun yaşanılan ikinci bir oyun platformu yok.
-
Gamer videolarında oyun çok akıcı gözüküyor.
Taktik,maktik yok bam,bam,bam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X