Şimdi Ara

QSS ==> Ap Item ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi alt itemi QSS (Civali Kuşak) olan sadece 1 eşya var , o da bize AD ve büyü direnci veriyor.

Peki neden alt itemi QSS olan bir AP eşya yok ?

Örneğin Katarina oynarken karşıda Warwick , Leona gibi etkili kitle kontrolü olan herolar varsa ve QSS almışsak , item slotlarımız dolduktan sonra QSS'yi işimize yarayabilecek bir eşyaya yükseltememek saçma değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lance Vance -- 9 Temmuz 2015; 5:41:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı. AD şampiyonlar için de zhonya eklensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 9 Temmuz 2015; 5:43:25 >
  • Ondan sonra ap herolara kimse dokunamasın nice beyin

• Zhonya varya.

• Qss nasil ad veriyor bilader.
  • Bize (AD) zhonya verilecekse al qss senin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Qss nasil ad veriyor bilader.

Ne veriyo kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staff Combosu
    18 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  QSS ==> Ap Item ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 9 Temmuz 2015; 10:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

quote:

Ne veriyo kardeşim

qss bandana olanin adi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

quote:

Ne veriyo kardeşim

sazanlar toplanmış. ad veren cıva yatağan
  • Beyler Türkçe mi bilmiyorsunuz?

Bildiğiniz gibi alt itemi QSS (Civali Kuşak) olan sadece 1 eşya var

Adamın Civa yatağandan bahsettiği aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 9 Temmuz 2015; 10:22:49 >
  • Apclerde zhonya gibi op item olduğu için qss tarzı bir itemde gelirse kimse dokunamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 9 Temmuz 2015; 12:05:26 >
  • Yahu QSS'yi ihtiyacımız olduğu zaman zaten aliyoruz.
    Ben diyorum ki bari slotlar doldugu zaman mantikli bir esyaya yukseltebilelim.

Siz gelmis diyorsunuz ki öyle olursa ap herolara kimse dokunamaz.Yahu zaten şu anda da alabiliyoruz QSS'yi. :D Sadece yukseltemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lance Vance

Yahu QSS'yi ihtiyacımız olduğu zaman zaten aliyoruz.

Siz gelmis diyorsunuz ki öyle olursa ap herolara kimse dokunamaz.Yahu zaten şu anda da alabiliyoruz QSS'yi. :D Sadece yukseltemiyoruz.

Gayet dengeli

• quote:

Tamam işte bizde zhonya aldığımızda işe yaramıyor. Sizde qss aldığınızda anladın mı olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

quote:

Tamam işte bizde zhonya aldığımızda işe yaramıyor. Sizde qss aldığınızda anladın mı olayı.

Nerenizle okuyorsunuz anlamadim.
    Göstersene Zhonya'da Adc ve Apc'lerin ORTAK aldigi bir eşya.Gösteremezsin çünkü yok.

Ama Qss hem AP hem AD herolar icin ortak bir eşya ama onu yukseltebilecegin esyalar arasinda adaletsizlik var.

Ayrıca Zhonya ve QSS'yi aynı kefeye koymak neyin kafası?
    İşlevleri çok farklı olan 2 eşyaya muadil gibi davraniyorsunuz.

• Ortak yok dogru sen qss alirsan 1 itemden feragat etmiş oluyorsun değil mi? Bizde zhonya alırsak1 item feragat etmiş oluyoruz. Qss ile zhonya karşılaştırma yapamayız zhonya cok daha iyi bir item

• Harbi kafa 0 adamlarda. Ben hiç zhonya alan adc görmedim(trol hariç) ama qss apc'lere gayet alınıyor.

• Schtroumpf kullanıcısına yanıt
    ben vayneye aldım bi kere karşıda rengar vardı tam üstüme atlarken zhonya basıyordum takım linç ediyordu dshvfsjdkfhvbgjd
  • Oyunun iyice dengesi bozulsun sonra. Yahu kendi ağzında diyorsun rahatça qss alabiliyoruz diye, birde onu yükseltebileceğin bi ap itemi olursa ortaklık o itemden geçilmez. Adc almanın bir mantığı kalmaz. Farkında olmadan apc leri ilahlaştırmak istiyorsun sen farkında değilsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.