Şimdi Ara

MADO.. Lütfen okuyun.. Bilgilenin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
26.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen cumartesi (22,03,2008) akşam saatlerinde arkadaşımın doğum gününü kutlamak amacıyla maalesef Mado yu seçtik. Pastamız geldi. Mumlar üflendi. ve sonrasında masaya mumlarla beraber gelen pasta kesilerek biz 8 kişiye servis edildi. Buraya kadar herşey çok güzel. Hesabı isteyip kalkmak istediğimizde aşağıda 25 ytl fiyat söylenerek aldığımız pasta hesapta 56 ytl olarak gözüküyordu. Anlayacağınız kişi başına 7 ytl ücret aldılar pastadan. Sorduk aynı pastayı biz 12 kişi yeseydik ücret ne olacakti dedik ? pişkin pişkin 84 ytl olacaktı dediler. Dikkatinizi çekiyorum aynı pasta.. Ki ilk başta pasta siparişi verilirken bu pastanın 8 kişi tarafından yeneceği söylenmişti. Fiyat konusunda da uyarılmadık. Gelelim asıl rahatsızlığıma. Bu uygulama müşterilere önceden bildirilmek zorunda olan bir uygulamadır bana göre. üstüne basa basa bu pastayı alıosunuz ama yukarda sırf dilimlediğimiz kişi adına ekstradan 7 ytl alcaz sizden demeliler. Ha bunu yapabilirlermi yapamazlar.. Yüzleri yok.. Aradaki 30 ytlnin peşinde değilim. Yapılan terbiyesizliğin peşindeyim. Siz siz olun Mado da dogum gunu kutlamayın. Yapacaksanızda eğer pasta fiyatlarının 1 kat yükselince ne kadar arttığını sorun. :)

• mado uzak dursun benden..... bende madodan uzak durayım

hem mado halka tatlıda satmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 24 Mart 2008; 21:08:24 >
  • sahibi kayserili sanırım...

ekleme:

peki pasyatı 1 kişi yersenizde mi 7 lira alıyorlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 24 Mart 2008; 21:10:05 >
  • Madoyla ilgili kişisel anlamda benim de problemlerim var evet...

Kalite, hizmet ya da fiyat değil de kötü anılarım var ehehe.

Bence de gitmeyin.
  • kardeş para kazanmak kolay değil oğlu kızı jipe biniyo asgari ücrete adam çalıştırıyolar eeee madoymuş ağer maraşdondurma olsaydı adı kimse gitmezdi
  • bizde pasdayı bütün alır kendimiz keseriz
  • giddiğiniz yerdeki yönetimin iş güzarlığı bence.
    benim sürekli gittigim bir yer var, yönetim süper.
    yer pendik sahil mado
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konuya uğrayın lütfen
    geçen yıl açıldı
    LÜTFEN BUYURUN.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sahibi kayserili deil maraşlı..Onlarıda arkadasim uzaktan tanıyor. Su anda sahibinin oğlunun telefon numarasını aldı babasından. O da maraşlı :) elimdem geldiginde herkese duyurucam. Bence yapılan büyük bir terbiyesizlik..
  • www.sikayetvar.com
  • Düpe düz dolandırılmışsınız.
  • 1 kilo dondurmanın fiyatını 19 liradan 25 liraya çıkartarak (not: fıstıklı isterseniz kilosuna 27 lira diyorlar.) tek seferde %32 zam yaptı bu adamlar .

yılbaşında yapılan kdv indirimi döneminde de fiyatlara bunu yansıtmadıklarını dikkate alınca yaptıkları zammın %43 gibi bir orana tekbül ettiğini görüyoruz. adamlar fiyat konusunda son dönemde ciddi şekilde şaşırdılar.

1kg tatlıya 31 lira istiyor bu adamlar 3 ay öncesine kadar haftada en az 2 kere alışveriş yaptığım mekana 3 aydır uğramıyorum bi benim gitmemem etkiler mi onları ? tabiki etkilemez ama tepki gösterilmezse bunlar kafalarına göre insanları soymaya devam ederler.
  • ne derseniz deyin adamlardan daha iyi dondurma yapan var mı?

mado mado ..... bitanesin
  • dondurması ustune tanımam boregıde guzeldır. ama yaptıklaı terbıyesızlık haklısın.ama ılk defa bogle bırsey goruyorum sıze gelmıs denk bence keske pastayı alıp baska yere gıdıp keseydınız hem daha ıyı dogumgunu kutlardınız hemde kazıklanmazdınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 24 Mart 2008; 21:58:06 >
  • Arkadaş bir pastanın bir fiyatı olur o bir pastayı 20 kişi yedınız dıye kelle başı fiyat artmaz düpedüz tokatlamışlar fiyat listesinde böyle birşey yazıyormuydu gidin şikayet edin
  • Ne kadar ekmek o kadar köfte (?)
  • hamburgere 11 ytl verirsin ama
  • Dayı elle dalsaydınız.. Ne uğraşıyosunuz öyle çatal bıçak
  • Mado terbiyesizlik yapmış. Müşterilerini bir tür tuzağa, oyuna getiriyor.

Sahibi: Kahramanmaraş'lı
  • Araplar gibi pilavı değil pastayı avuçlasaydınız.
  • iyide o pastanın fiyatı sizden alınan servis fiyatı kusura bakamyın ama sizde kafayı kullnıp pastayı alsaydınız kutlamayı başka yerde yapsaydınız.

sizin kirlettiğiniz bulaşıklar bedavaya yıkanmıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.