Şimdi Ara

LÜTFEN BUYURUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes duygu ve düşüncesini yazsın lütfen arkdaşlar.Ben bildiklerimi yazım sende bildiklerini yaz ülkemizin gerçeklerini yazıya dökelim.

Bizim ülkede doğmak hayata -1 ile başlamaktır, diye düşünüyorum.Nedeni toplumsal gerçekler aslında.En basiti doğdun abi bebeksin yada kendini hatırlama etrafına bak.Küçük kardeşine veya yeğenine nebilim komsunun çocuğuna bak gör.Çocukken istediğiniz hedefe ulaşamazdınız.Nedeni ;Ailen seni çok düşünüyor genç.Çıktım abi balkona baktım komsu amcanın bi torunu var oturuyolar bahçede çay felan içiyolar.Çocuk emekliyo emekliyo gidiyo abi bahçe kapısına tırmanıyo dedesi gidiyo çocuğu alıyo koyuyo yerine.Çocuk tekrara kalkıyo ee tabi merak ediyo bahçe kapısının dısını ne var orada tekrar emekliyo emekliyo gidiyo amcam tekrar alıyo çocuğu koyuyo yerine . ee çocuk tabi tekrar kapıya doğru hamle yapıyo adam tutuyo çocuğu ben dayanamadım bağırdım:
    -YAV AMCA BIRAK ÇOCUK Bİ ÇIKSIN TIRMANSIN KAPIYA ne VAR Bİ BAKSIN MERAK EDİYOR ÖĞRENSİN.
    -YA ÇOCUK O NE BİLSİN ÇIKACAK DÜŞECEK
    -YA BIRAK ÇIKSIN DÜŞSÜN DE ÖĞRENSİN YA
    -ÇOCUK O NE BİLECEK ÖĞRENME NE dedi çocuğu gelinine verdi al yaramazlık yapıyo yatır da büyüsün diyo. kızımı gelini mi neyse artık ona.

Ne zaman yaramazlık yaptıysak hep al uyut dediler uyutda büyüsün.Bırakmadılar ki kendimiz öğrenelim hayatı.He bide uyutma sitilimiz vardır ninni. HAHAHA .Bizde uyusunda büyüsün ninni tıpış tıpış yürüsün ninni dediler uyuya uyuya büyüttürdüler ama bizi değil dötümüzü büyüttürdüler. Bide abi öteki ülkelerin ninnileri var çeviriyon abi türkçeye.Benim oğlum/kızım büyüyecek okula gidecek ... olacak diyo bırakıyo çocuğu kendi istekleriyle aşılamıyo sadece hayata hazırlıyo.Yaramazlık yaptıklarında bırakıyo çocuk serbest kendi öğreniyor hayatı.Bizimkisi gibi hipnotize edilerek değil.Eee böle olunca farkıda oluyo tabi 10 yasında ebeveyn der sana seni kollamasaydık şimdi oran buran kırılırdı.Abi adamın ülkesinde 8 yaşındaki çocuk evden araba alıyo ailesinin arabasını kullanıyo kaçırıyo felan.Bizim ülkede adamlar arabayı kaldıramıyolar ya.Kışın kar yağmış adam yolda kalmış ağabeyi geldi diyorki kaputıu aç antifiriz felan takviye yapıcaklar.Adam direksiyon başında kaputun nasıl açıldığını bilmiyor.Abisi çok güzel bi cevap verdi :CAMINA KODUĞUM SADECE BİNMEYİ BİL SEN. O cevap bence çok güzel bi cevaptı cuk diye oturmuştu.Bende okumak için çalışıyorum işte geçerken duydum güldüm geçtim.Ehliyet sınavında 5 kere üst üste kalıp dosya yakan tanıyorum abi ben.Benide o dosya yakan çağırmıştı gel ehliyete yazılak diye ben aldım cebimde adam 6.ya zorluyo.Sorularda çok zor değil hani bakıyosun abi bazılarına;
    Şıklara dikkat edin :) :)

Aşağıda ehliyet sınavlarında bugüne kadar sorulmuş en garip soruları görülmekte. Bütün bu sorular gerçek olup, Kaynak: Sürücü Kursu Eğitim Rehberi, Derya Dağıtım A.Ş.’dir.

1 - Aşağıdaki işlemlerden hangisi ilkyardımdır?
    a) Yaralanan kişiyi dövmek
    b) İtfaiye çağırmak
    c) Komşuları yardıma çağırmak
    d) Kanamayı durdurmak

2 - İlaçla henüz intihar ettiği farkedilen kimseye ne yapılır?
    a) Küstürülür
    b) Su içirilir
    c) Asit içirilir
    d) Denize götürülür
    (BAYA var BÖLE SAÇMA SORU ATARIM İSTEYEN OLURSA YAZI ÇOK GÖZÜKMESİNDE OKUYAN SAYISI DÜŞMESİN.)

Bide zenginler var abi;Bunlar o arabaki de zengindi çünkü çalıştığım yerden 600 milyara daire almış birisiydi.Bunlar giyinmeyi sever abi dolabında vardır 50 adet pantolon 50 adet gömlek, ceket, ayakkabı fln...Abi bide başka yerlere bak abi (STEVE JOPS) Adamın yasamını inceleyin bakın fotograflarına 1 tane ya 1 tane bana böle özel bi kıyafetini gösterin adam hepimizi cebinden çıkaracak zenginliğe sahipti ya.Bak bi tane kıyafeti varmı şuan senden benden farklı yok adam aşmış bunları.Bide etrafımıza bakalım: arkadaşım var 800 tl maas alır okul bitirdi o 2 yıllıktı onun ki her hafta sonu der ki ;
    -Gel gideli şunu alalım
    -Niye abi var işte aynısı sende
    -Ya onun markası değişik...

LA ASLAN PARÇASI AYNI ELBİSE SADECE ETİKETİ YA O KALÇANIN ÜZERİNDE DURAN ETİKETİ İÇİN İHTİYACIN OLMADIĞIN ELBİSEYİ ALACAK KADAR ZENGİN MISIN SEN YA?

Bide bazıları okumaz.Okumasın abi okumadan hayatta birşeyler yapabileceğine inanıyorsa okumasın abi.Bak AĞAOĞLU'na lise mezunu daha çok örneği var abi adamlar lise mezunu ama kafasını başka işler için kullanarak biryerlere gelmiş o da onun farkı.Senin diploma ondan ağırdır belki ama adam 1 tance arabasını satsa hepimiz ömür boyu geçiniriz.Sen yüksek okul mezunusun ama lise mezunu adamın emrinde çalışıyorsun.Bi tane tanıdığım (çalıştığım firmada taşeron olarak çalışıyodu oradan tanıyorum) var ilk okul mezunu bile değil altında üni. mezunlarını çalıştırıyo.Hep der adamlara siz üni mezunusunuz ama benden emir alıyorsunuz.Ben olsam yerinizde emir almazdım diyede söyler.(ÇOK SAHİT OLDUM ADAMLAA DERKEN).
    Abi herkesin bi yeteneği vardır.Kimi vardır motor ustasıdır adam kendine göre şekil yapar bi tanıdığı çıkar der ki:BIRAH BIRAH BU İŞLERİ OKU ADAM OL (palevereleri bıreg bıreg misali) ya bırak abi adamın yeteneği varsa gitsin gidebildiği yere kadar.54 KENAN SOFUOĞLU'na bak abi 1 ABİSİ OTO KAZASI 1 ABİSİ MOTOR KAZASINDA RAHMETLİ OLMUŞTUR.Adam hiç çizgisinden çıkmışmı bileği kırıldı gene çıkmadı.Niye hedefi vardı adamın.Bizim mahallede çocuklar top oynar.Muhakkat bi abi gelir başını okşar sorar ne olcan der? çocuk der topçu olcam futbolcu olcam der.Babası camdan bağırır.:LAN ÜT HERİF ÇABUK EVE GEL DERS ÇALIŞ TOPÇU OLACAKMIŞ DAHA GECEN HAFTA ALDIK AYAKKABILARI GENE UCU AÇILMIŞ.TOP SENİN NEYİNE......oysaki gözlemle abi çocukta yetenek var. (BECKHAM!DA ÇOK MU YETENEK VAR DÜNYADA TANIMAYAN YOK) yazdıracağına abi her yaz KURAN kursuna her hafta sonu GİTAR kursuna çocuğun isteklerine göre hareket et çocuk kendi kaderini oynasın.Gönder top peşinde koşsun çocuk ONUN HAYALİ O BIRAKDA YAŞASIN.Bide bi olay var abi çalıştığım yerde kontrol ediyorum sahayı biyerden küfür sesi felan geliyor.Girdim içeri çalışanlar çay felan içiyo adam kendi dedesine küfür ediyo.Şasırdım hayırdır dedim, ne bu şiddet bu celal
    -DEDEME SÖVÜYORUM YA DEDİ.
    -NİYE
    -YA ZAMANINDA ÇALIŞSAYDI BİZDE ŞİMDİ ŞU ZENGİNLER GİBİ OTURUYORDUK.
    -DEDEN NE YAPSIN ABİ ADAMDA PARA VARDI DA SANA MI VERMEDİ?
    -ŞU ADAM VARYA ŞU ADAM İŞTE O ADAM BENİM DEDEMİN YANINDA HİZMETÇİYMİŞ ZAMANINDA BAK ŞİMDİ NELERİ VAR MAAŞINI DEDEMDEN ALIYORMUŞ BİDE BANA BAK HİZMETÇİSİ BİLE ZENGİN OLDU BEN SÜRÜNÜYORUM DEDİ.
    (GÖSTERDİĞİ ADAMDA 600 TL'LİK DAİRELERDEN BİR KAÇ TANE ALMIŞ ADAM.)

Bi araştırmaya göre;
    İngiltere'de bulunan Keele Üniversitesi'nden bir grup araştırmacı küfür etmenin rahatlama sağladığını bilimsel olarak da bunun kanıtlandığını açıkladı.Üstelik bu rahatlama ayağınıza bir çekiç düşürdüğünüzde bile acınızı azaltabiliyor
    ..........bilime saygım sonsuzzz....:))

Ülkenin bi de kızları var.Sadece mesleğin iyi olsun.Doktor ol veya Mühendis kız sana 1 hafta en fazla 1 hafta içinde [duygularını] verecek.[Bazılarının duyguları değişik tabi.].Bak abi Rusyaya kadın Hakim oluyo, savcı oluyo, öğretmen oluyo, doktor oluyo değeri bilinmiyo geliyo burada 10 gün duş almamış krolara etini satıyo o da insan be kardeşim şu pisliğe bak adam 10 gün yıkanmıyo.Onunda işi zor.Bide kaçınılmazsa zevkini alanlar var onlarda tam filim akıllı karılar.Geliyolar abazanın birisine renkli gözleriyle bi bakıyolar abaza tav oluyo evleniyo karı ertesi gün yok.Nerde Lalelide çaktırıyo. :)) Arasın ki bulsun keko.Nereye buluyo bulacak boşanacak ama karı çoktan arabasını alacak parayı kazanmış arabası ile piyasa yapıyodur. Bide bunlar kızların piyasasını yükseltiyo bu yüzdende etine güvenen kızlara ne desek yaranılmıyo.Çünkü elinde POLAT ALEMDAR yüzüğü takılı olan kro kıza canını felan vereceğini bildirmiş bide kızın 1 - 2 gün kapısında yatmış kızda kendini İngiltere Kraliçesi Elizabet olarak görmeye başlamıştır. :))Sağ el terk misali.

Televizyon var bide.Televizyon dizileri.Aç abi bi kanalı türk kanalını ne bilim KANAL D- STAR-SHOW-ATV-FLAŞH izle abi ne tür yayın varsa gör bak bakalım ülkenin gerçekleri neymiş.Adamın biri var dizideki ismi (KUZEY) adamın cebinde 5 kuruş para yok atlıyo abi taksiye biniyo gidiyo.Yav arkadaş bende bu ülkede yaşıyorum işe okula gitmek için belediye otobüslerinde balık istifi gibi gidiyorum bu gerçeği niye göremiyorum bu ülkenin dizilerinde.Çünkü gerçekleri yansıtmıyolar.Aç abi CNB-e DİZİLERİNİ izle adam biyere gidecek çıkarıyo parasını hesaplıyo diyoki munubusle gidelim veya yol yakın zaten yürüyerekde gidebiliriz diyo hesap yapıyo bizim ülkemizin dizilerinde o mantalite yok ama.Adamda kuruş yok taksiyle gidiyo çıkarıyo 50 tl veriyo.E bende gidiyorum o senin gittiğin yerlere ben niye bi gün taksiyle gidemiyorum.ÇOK YANLIŞ.
    Yada aç abi öğleden önce bi programı veya akşam; Biri rüya yorumlar.(La sen kımsın ne biliyonda ne yorumluyon lan.Sana ne oluyo.)
    Biri milleti evlendirir.(Al işte sana görücü usulu bu bunu daha önce görüp beğenmiş mi yok remen karı satıyolar insan pazarlıyolar.Sana mı kaldı elalema eş bulmak.ABAZA programı olarak tek bi çatı altında toplanmalıdırlar.İsmide ABAZASHOW olsun hergün ayrı bi kanalda çıksın reyting çalımıda olmaz.Milletin işi ok bunları izliyo ya.)
    Birileri çıkar kayıpları bulmaya çalışır.(Ya aslan parçası o kadar meraklıysan polisin işine atlamaya git polis ol yada ne bilim git polis ofislerinde çay dağıt onlara yardım et.Niye elalim işine burnunu sokuyon ki?.Hadi reyting için yapıyon Ya peki bunu izliyenler niye izliyo la sen ekrandan kayıp mı bulacan ismi belli APTAL KUTUSU.Sen o isme niye o kadar yakın olmaya çalışıyorsun ki?SANANE)
    Kimi çıkar halay çeker.(İyi hoş eğleniyorsunuz.İzleyin.Yan komsun, alt komsun veya karşı binadaki Ayşe teyzenın çocuğu evleniyo oradada halay var oraya neden gitmiyon izlemeye seni davet tmiş hadi git izle onu toplum içine çık.Çıkamaz işte öle malak gib bağlanıp kalmışki toplumumuz bu televizyona.Saplantı haline gelmiş resmen)
    Aç abi bi başka kanalı adam kim kimle çiftleşecek onu yayınlamıyo.O ülkelerde gerek bile duymuyo.Ona ne milletin hayatından.Adam aşmış bunları youtubede ne kadar video varsa sapıklıkla ilgili bak hepsi türklere aittir.Öteki adam kendi ülkesinin sorunları veriyor.Ülkenin gerçeklerini aktariyor.İnsanlar onları öğrenmek istiyor.İnsanlara bilgi aktarıyor.Al abi bizim ülkenin yayın akışına bak.GOOGLE'ye yazdım ilk çıkanı kopyaladım;

Yayın Akışları » 02 Aralık Cuma
    STV

ATV

Show TV

Kanal D

TRT 1

Star Tv
    00:30 Gece Haberleri
    01:45 Beşinci Boyut
    06:45 Merhaba Yenigün
    08:35 Yeşeren Düşler
    09:45 Jale Binay ile Sabah Kahvesi
    10:25 Sırlar Dünyası
    13:45 Yeşil Elma
    16:45 Gereği Düşünüldü
    18:20 Ana Haber Bülteni
    19:35 Sporda Bugün
    19:50 Kollama
    21:45 Maceracı

İSİMLERE BAK GÜLMEKTEN YARIL.Bu kadar kapasite işte.Bunun neyini izleyeceksiniz ya!Bide ülkemizi gerçeği youtube var.Ondada videoyu izleme abi sadace altta ki yorumları oku.Bu yani insanı güldüren bu.Adam çıkıyo yorum yazı tıklıyo saydırıyor küfürleri tanımıyoda he tanısa bi garezi olsa eyvallah alakası da yok yaptığı yorumun izlediği videoyla.

İZLE ABİ KEMAL SUNAL KLASİKLERİNİ GÜLÜP GEÇERSİN.ADAM BAŞARMIŞ MİLLETİ GÜLDÜRMEYİ MİLLETDE FARKINDAYDI AMA GÜLÜP GEÇECEKLERİNİN.BAK 20 SENEDİR GÜLÜP GEÇENLER VAR 50 KERE İZLEMİŞ OLMALARINA RAĞMEN.Bu sanattır.Buna diyecek laf bulamıyorum.Çünkü yok.O zamanın koşullarına yaraşır bir sanat çünkü.Hiç değilse kadınlara tokat atıp sonra sanki uzaya bayrak dikmiş gibi jenerik müziği vermiyolar arkadan...Milletinde müzik hoşuna gidiyor başlıyo eşini dövmeye.Eee etkisinde kalıyo tabi müziğin.........

Gel abi vekillere bizi yönetenlere.Adam kursüye çıkıyor elinde kağıt parçasıyla vekillere sesleniyorResmen okuyor..Abi aynısını okulda biz yapıyoruz hoca kağıda bakmadan söyle diyo.Hocam senı beni ülkeyi yönetenler bakıyo kağıda ülkenin sesi çıkmıyo ben bakmışım da ne olmuş diyosun cevap şu: SUS ÇOK KONUŞMA OTUR DEDİM SANA. la bırak konusuyım, bırak bi kendimi savunuyum ya. DETT AAAA NE ÇOK KONUŞUYO ŞUNADA BAK ÇOK BİLMİŞ.Abi diyecem git ebeveynıne söle dinlemez bile seni direk hiç tanımadığı halde ADAM/KADIN haklı der geçer. La ben senin evladınım bana inanmıyonda hiç tanımadığınkişiye nası bu kadar güveniyon sen ya....
    Milletin vekilleri bisiklete biniyo bizimkinlerde maaşalah (hatta insallah vs massallah) 2 tane MERSO (MERCEDES) kapının önunde yatar bi tane AUDİ ile gezerler .Tama GÖZÜN'DEN korkuyon bisiklete binemiyon la olum 3 tane arabaya eynı anda binebilecek misin? Binemiyecen insaflı olda o kadar dağıtma bu ülkenin parasını (benim paramı) benden alıp har vurup harman savurma ben tofaşa binemiyorum sen benden alıyon vergiyi 3 ayrı arabaya oturuyon ADALET MI BİLADER BU? Bide bazıları vatandaş motosiklete biner bisiklete biner millet trafikte karafatma gibi görür.zengin ya GODOMAN acımaz.O bisikletteki motorsikletteki de arabaya geçince O da aynısını ötekilere yapar zamanında kendi yaşadı.Egosunu tatmın ediyo kıt beyinli....

Bide futbol var abi.Bak liglere kıyasla kendi liginle senin sahan ile türibin arasında demir parmaklıklar var.Hayvanat bahçesinde sanki maymunlara muz atıcaklar maymunlar saldırmasın diye sahadan 10 metre geride olur trübünlerin bazıları bazılarıda kafesler içinde.Sanki kafes dövüşü izlemeye geldik.Bak abi öteki liglere adam çekirdek çöpünü ağzından tükürse kalecinin enseye gidecek kadar yakın.Hanı küçükken mahallede 2 taş üst üste konurda maç yapılırdı yedek kulubesi kaldırımdı ya.Heh! işte o derece yakın.

ASLINDA DAHA YAZARDIM AMA OKUYACAK KİŞİ SAYISININ DÜŞMESİNİ İSTEMDİĞİMDEN KISA TUTMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM.Malum kimi ülkede günlük kişi başına düşen okuma sayısı 100 sayfa iken, Bizim ülkede 4 sayfa.Ben ne diyeyim.Daha konusuruz siz bi okuyun, yazın hele. :))

Edit:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 7 Aralık 2011; 22:01:08 >

• Kardes konu ucacak buyuk ihtimal. Bu yaziyi pm olarak atarmisin mobildeyimde harbiden guzel yazmissin eline saglik.

@London-44 :SAĞOL ABİ SENDE BİLDİKLERİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM
  • Sonuna kadar haklısınız, şu tv programlarındada o kadar çok gereksiz dizi varki yav arkadaş tüm dizilerde aşk dizisi oldu artık izleyenler ne zevk alıyorlar onuda anlamış değilim.Tip tip hareketler yapıp kendini komik yapmaya çalışan asalak tiplerin çevirdiği dizileride unutmamak gerek tabi malesef gençlerimiz ve çocuklarımızda bu dizilerden etkileniyor ve cinsellik yaşı düştükçe düşüyor

Şöle bi çevrenize bakın ne demek istediğimi anlarsınız

Not:Televizyonu sadece haberleri izlemek için kullanıyorum tabi arada bir hayvan belgeselleri izliyorum.
  • @TianLeiLe :AYNEN ABİ BENİM AKŞAM YA ÇALIŞMAM YADA DERS ÇALIŞMAM LAZIM BEN O YÜZDEN ONU BİLE İZLEYEMİYORUM AMA İZLESEYDİM EMİN OLUN SADECE YA SİZİN YAPTIĞINIZI YAPARDIM YADA SADECE DVD TAKIP ALT YAZILI DİZİ İZLERDİM.
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar lütfen bi bakın
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acikcasi ben bu yaziyi 15 yaslarinda birinin yazdigini tahmin ediyorum, eger 1998 dogumluysan vay haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 2 Aralık 2011; 13:24:27 >
  • @ata1606 : NERDEN ANLADIN DEMİYECEĞİM 1988 DOĞUMLU OLDUDUĞUMU.Çünkü zekisin ya sen! diyeceksin Nick te okudum.Ama senin kadar zeki vatandaşa vereceğim tek cevap yoo değilim .Çünkü 1990 doğumluyum yani yanıldın.Ülkede bi sen böyle hesap yapmıyorsun.Bi sen değilsin.Hata sende değil ki seni yönetenlerde.Onlarda böle hesaplar yapıyor.Devet Bahçelinin 40. yıl hesaplamalarında kullandığı üstün zekasına şahit olmuşsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 2 Aralık 2011; 13:40:31 >

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

@ata1606 : NERDEN ANLADIN DEMİYECEĞİM 1988 DOĞUMLU OLDUDUĞUMU.Çünkü zekisin ya sen! diyeceksin Nick te okudum.Ama senin kadar zeki vatandaşa vereceğim tek cevap yoo değilim .Çünkü 1990 doğumluyum yani yanıldın.Ülkede bi sen böyle hesap yapmıyorsun.Bi sen değilsin.Hata sende değil ki seni yönetenlerde.Onlarda böle hesaplar yapıyor.Devet Bahçelinin 40. yıl hesaplamalarında kullandığı üstün zekasına şahit olmuşsundur.

cok cocukca yazmissin, bana mesajin da o sekilde, senin 90 dogumlu olduguna da inanmiyorum, biraz mantikli yazilar yazabilirsin, daldan dala atlamissin, ayrica anlattiklarinda bir mantik butunlugu de yok, 15 yasindan buyuk oldugunu dusunmuyorum.

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

@ata1606 : NERDEN ANLADIN DEMİYECEĞİM 1988 DOĞUMLU OLDUDUĞUMU.Çünkü zekisin ya sen! diyeceksin Nick te okudum.Ama senin kadar zeki vatandaşa vereceğim tek cevap yoo değilim .Çünkü 1990 doğumluyum yani yanıldın.Ülkede bi sen böyle hesap yapmıyorsun.Bi sen değilsin.Hata sende değil ki seni yönetenlerde.Onlarda böle hesaplar yapıyor.Devet Bahçelinin 40. yıl hesaplamalarında kullandığı üstün zekasına şahit olmuşsundur.

cok cocukca yazmissin, bana mesajin da o sekilde, senin 90 dogumlu olduguna da inanmiyorum, biraz mantikli yazilar yazabilirsin, daldan dala atlamissin, ayrica anlattiklarinda bir mantik butunlugu de yok, 15 yasindan buyuk oldugunu dusunmuyorum.

Afferin sana

• quote:

Ya bosver sikma canini, bunlar da ayni cahil tayfa...Farz et ki 15 yasindasin ne fark eder ya? Sonucta bir gozlem yapmisin, hakli oldugun noktalar cok, yanlis birsey de yok...En iyisi su kisa hayatta aptal insanlarla ugrasmamak...Kendi hayatini yasa, kendin kazan, onlardan uzakta yasa ve onlarin yaptigi hatalara kendin dusme bu kadar basit...Einstein ne demis evren ve insanin aptalligi konusunda...Cozmeye calisirsan icinde bogulursun...

• Eyiye gidiye iyiye :D

Bırah bırahh bırahh :))

Mısır piramitleri ülkemizden kaçırılmış ona ne diyorsun :)) Ben tarih öğretmeniyim.

EYVALLAH.
  • Arkadaşım yazını okudum kaç yaşında olduğun önemli değil ama gözlemlerin biraz saçma olmuş bir arkadaşında dediği gibi o daldan o dala atlamışsın.. Ben 19 yaşındayım ama senin ne olduğun pek önemli değil daldan dala atla atla atla.. sonunda siyasetçilerede laf atmışsın eminim sende onlar gibisin o dal senin bu dal benim hesabı.. O dede torun konusu daha çok dikkatimi çekti.. İnsanlarımızın çoğu şükür etmeyi bilmiyorlar.. Başkada konularına girmek istemiyorum çünkü saçma buldum.. Başka gözlemler yap iyilik yapmak istiyorsan önce kendinden başla.. İyi günler...
  • Adalet Bakanlığı'nın yaptığı zabit katipliği sınavında adaylara "Örümcek adamın annesinin adı nedir?", "Penguenlerin dişleri var mıdır?", "Bülent Ersoy kaç yılında gerçekleştirilen ameliyatla kadın olmuştur?", "Titanik gemisinde kaç yolcu vardı? Hayatta kalanların isimlerinden üçünü sayınız?", "Ulubatlı Hasan kaç ok yemiştir?'' gibi sorular soruldu !! MHP Kütahya milletvekili Alim Işık, Adalet Bakanı Sadullah Ergin tarafından cevaplandırılması istemiyle TBMM'ye bir soru önergesi verdi. Işık, bu soruları soran jüri üyelerinin isimlerinin açıklanmasını istedi ve ''Bu üyelerin uzmanlık alanları ve eğitimleri nedir ? Bu mülakatlarda sorulacak sorular nasıl ve kimler tarafından belirlenmektedir? Sınava kaç aday girmiş ve bunların kaçı başarılı olmuştur? Kazanan adayların kaçı görevlerine başlamışlardır? Sınavın iptal edilmesi düşünülmekte midir?'' sorularını yöneltti.

• senin çocuğun nasıl olacak çok merak ediyorum.

cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi?
  • Ülker ve gerçekleri diye okudum.diyorum ülker ne yapmış olabilr ki?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.