Şimdi Ara

acilll okuyun lütfen... sokakta olan bitene bakın!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar demin camdan bakıyordum birde ne göreyim iki tane yavru köpek bi o yana bi bu yana gidip geliyor bu soğukta yemek arıyorlar.bi tencere makarna pişirdim hemen götürüyorum.nolur sizde bnm gibi yapmasanız bile,camdan balkondan birşeyler fırlatın üşeniyosanız :( siz burda sıcakta bilgisayar başındasınız ama onlar ?????

• Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozkan37

arkadaşlar demin camdan bakıyordum birde ne göreyim iki tane yavru köpek bi o yana bi bu yana gidip geliyor bu soğukta yemek arıyorlar.bi tencere makarna pişirdim hemen götürüyorum.nolur sizde bnm gibi yapmasanız bile,camdan balkondan birşeyler fırlatın üşeniyosanız :( siz burda sıcakta bilgisayar başındasınız ama onlar ?????

İcinde iyilik olan yapar yani başlık acmaya ne gerek var ? Sen yazınca yapacaklarsa ohoo :)

Bizde salam sucuk koyduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde ki sucukları kesip camdan kedileri çağırıp attım. Merak etmeyin bi yeriniz eksilmez siz de verin

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

arkadaşlar demin camdan bakıyordum birde ne göreyim iki tane yavru köpek bi o yana bi bu yana gidip geliyor bu soğukta yemek arıyorlar.bi tencere makarna pişirdim hemen götürüyorum.nolur sizde bnm gibi yapmasanız bile,camdan balkondan birşeyler fırlatın üşeniyosanız :( siz burda sıcakta bilgisayar başındasınız ama onlar ?????

İcinde iyilik olan yapar yani başlık acmaya ne gerek var ? Sen yazınca yapacaklarsa ohoo :)

Bizde salam sucuk koyduk

insanın aklına gelmeyebilir böyle şeyler her zaman bende baktım şimdi dışarıya yoktu görünürde bişey olsaydı eğer götürürdüm yemekten kalanları.

• arkadaşlar köpekler ton balığı yermi? bi konserve varda acaba onuda döksem yerlermi?
  • quote:

arkadaşlar köpekler ton balığı yermi? bi konserve varda acaba onuda döksem yerlermi?

Aç kalınca her şeyi yerler ki ton balığını güle oynaya yer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrik ediyorum sizi. Gerçekten. Yüreğinize sağlık.
  • Ya bizim kapıda da köpek yatıyor hayvan titriyordu. Neyse bir şeyler hazırladım dün gece indirdim kalktı kokladı yemedi.
    Çok kötü oldum ya beğenmedi götürdüğüm şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersel YILGIN

Ya bizim kapıda da köpek yatıyor hayvan titriyordu. Neyse bir şeyler hazırladım dün gece indirdim kalktı kokladı yemedi.
    Çok kötü oldum ya beğenmedi götürdüğüm şeyi.

Yerler. Sokak köpeklerini çok iyi bilirim. Genellikle yanlız yemek yerler yaşadıklarından korkudan dolayı sanırım

• şimdi götürdüm 15 dk kuçu kuçu demekten iflağım kesildi bi tane bile göremedim :(
  • Yaz, kış, kar, çamur fark etmez. Bizim binanın çevresindeki hayvanlar hep toktur. Mutlu mesut yaşarlar. Beslenmesine karşı çıkan beyinsizler olsa da mahalleli tüm gücüyle destek olur kediye, köpeğe.
  • havlamalar geliyor uzaktan ama baya bi uzakta olsa gerek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Bizde salam sucuk koyduk

Bu konuda heralde bende çok dil dökmüşümdür ama insanlar herşeye bi bahane buluyor yok fare yok şu yok bu elinize sağlık umarım herkes biraz sizden örnek alır.

• http://imageshack.us/photo/my-images/715/dscf0884e.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/828/dscf0885n.jpg/

arkadaşlar elimden geldiğince yaptım yapacağımı sizde atın camdan bacadan bi iki parça kuru ekmek hayvanlar doysun.
  • bende elimden geldiğince yemek vermeye çalışıyorum marketlerde 1-2 tl ye sosisler ve kebap tavuklar var onlardan almışsım şimdi sokakda bi kedi vardı ona attım ama o kadar çok kar varki kedi karın içinden zor buldu yiceği
  • şimdi bi saat önce gördüğüm iki yavru köpek 1 dk içinde tüm herşeyi yiyip gittiler. uzaktanda olsa gördümya ben bu gece rahat uyuyabilirim.umarım onlarda bi nebze doymuştur ve içleri ısınır.çok sevimli iki yavru köpek.gerçekten çok mutluyum şu anda.artık rahat uyuyabilirim herkese iyi geceler
  • lütfen elimizden birşey gelmiyorsa bile konuyu yukarlarda tutalım.belki gören okuyan bir kişi daha bi iyilik yapmış olur sizin sayenizde.
  • arkadaşlar günaydın. çevrenizde eğer varsa sokak hayvanları lütfen biraz onlarıda düşünün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.