Şimdi Ara

MADO.. Lütfen okuyun.. Bilgilenin.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
26.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Or_By

iyide o pastanın fiyatı sizden alınan servis fiyatı kusura bakamyın ama sizde kafayı kullnıp pastayı alsaydınız kutlamayı başka yerde yapsaydınız.

sizin kirlettiğiniz bulaşıklar bedavaya yıkanmıyor.

aşağıda 25 ytl olarak fiyat verip hesabı 56ytl yollamanın hiçbir özürü olamaz.. eğer kişi başı 7ytl alacaklarsa bunu ilk sorulduğunda söylemeliydiler..
  • Açık dondurma yemeyin

Mado da olsa cacık
  • taksiler bile yapmıyor bunu be
  • Yakında şöyle birşeyde olabilir :
    - 2 Top çikolatı lütfen
    +Buyrun
    -Ne kadar
    +Kaç kişi yalayacaktınız?
  • İtiraz etmediniz mi? ben olsam ödemezdim..
  • şikayet var'ı kullan bencede. ayrıca neden aradaki 30 ytl'de değilsin:)

bence aradaki 30 ytl de de ol, sonuçta para bu.

ayrıca tüm madolarda aynı uygulama yapılmıyor. saçma olmuş, mado'nun adı karalanmış
  • burası beş para etmez hepsi fasa fiso
    quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

www.sikayetvar.com
  • Servis ücreti almışlar bence mantıklı, ama önceden uyarmaları gerekirdi sikayetvar.com a yaz bence

her kişi için tabak çatal kirleniyor. Siz o pastayı orta ellerinizle yeseydiniz o zaman ödemezdiniz kişi başı 7 ytl
  • Arkadaslar yapılan seyin hala terbiyesizlik oldugunu dusunuyorum. Fikrimde bir değişiklik olmadi.
    Ama onların seviyesine düşüp, aynı terbiyesizliği yapacak durumda da deilim. Elimden geldiğince yaşadığım rahatsızlığı sizlerede aktardım ki haberiniz olsun bu durumlara düşmeyin diye. Bir arkadaşım sikayetvar a örnek göstermiş. Ben zaten bu siteye yazımı çoktan yazdım. şu anda moderatör onayı bekliyor sitede yakında da yayınlayacaklardır herhalde. Onun haricinde tüm yakın arkadaşlarıma da duyurdum. Ve dahası maraştan ( Bahsetmiştim arkadaşım aslen maraşlı) firmanın asıl sahiplerinin tel numaralarına kadar ulaştım.. Daha ne yapayım. Bir gelişme olursa buraya yazıcam tekrardan.

---------
    @salvadordali

Pastayı alırken soruldu salvador.. Böyle bir ücret oldugundan bahsetmediler..

----------
    @Uzaktan Kumandan

En az 6 servis olarak hesaplıyorlarmış.. Tabi biz bunu hesaba yaptığımız itiraz sonucunda öğrendik. Kısaca 25 ytl lik pasta aşağıda 25 yukarda dilimlenince en az 42.. Kişi sayısı artarsa hesap basit :) Kişi sayısı X 7 = pasta fiyatı ... Allahtan 10 kişi yemedik :D o zaman 70 gelcekti )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhalici -- 25 Mart 2008; 0:42:14 >

• Tamam servis ücreti alınması normal ama;

pastanın fiyatını önceden sormuşlar onlar da 25 ytl demişler..

servis ücreti var ve şu kadar demeliydiler.
  • Mado bence en güzel doğum günü kutlanıcak pastanelerden brisi..Ama söylemeleri gerekirdi haklısın..
  • Öyle yerlerde fiyat hep bir şekilde müşteriye kaçar.
  • nerdeki mado bakalm halledebilecem mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

sahibi kayserili sanırım...

ekleme:

peki pasyatı 1 kişi yersenizde mi 7 lira alıyorlar??

şu soruyu soraydın keşke o sırada aceb n diyecekti
  • Böyle şube sistemiyle çalışan firmaları genel merkezlerine şikayet edin ve muhakkakwww.sikayetvar.com sitesinede şikayetinizi yazıp genel merkezlerine bildirin. Genelde olumlu olarak geri dönüş yapıyorlar
  • pasta vede hizmet konusunda Pelit i tek geçerim niyemi?
    Karlı bir istanbul akşamında abicim benim doğum günüm için yeşilköydeki pelit pastanesine gidiyor.Önceden arayarak verdiği Özel siparişle süper bir pasta hazırlattırıyor 1 saat içinde gelin diyorlar gidiyor.Pastayı alırken pasta ustası orda abimi uyarıyor ve diyorki lütfen dikkatli konumlandırın yan veya dik koymayın yeni yaptığımız için kreması tam donmadı düzgün götürürseniz şekli bozulmaz diyor abimde tamam diyor ödüyor parayı ve çıkıyor pastaneden.2 adım atıyor malesef kötü talih ayağı kayıyor abim yere düşüyor tabi pastada abimle birlikte pike yapıyor ters düz artık nolmuşsa abim zar zor toparlanıyor pastaya doğru gidiyor tabi pasta tepe takla uçtu elinden kimbilir ne halde şöle bi bakası geliyo fakat artık napsın böle idare etcek diyerek kendi kendine bakmadan alıyor poşeti arabaya gidecekken arkadan bi ses: beyfendii 1 dakkaa bekleyinn lütfenn ... birileri bağırıyor dönüp bakıor evet yanlış tahmin etmediniz pelit pastanesinden gelior bu ses... Abi diyo gel lütfen diyo bizimkiside bu sefer uygun adım dikkatlice gidiyor içeri adam diyoki 10 dakka fazla vaktiniz varmı diyor abimde var hayırdır diyor pastanızı ben alabilirmiyim diyor adam alıyolar kutuyu bi açıolar pasta 5 parçaya ayrılmış vaziyette buluyorlar şöle ustamız bi gülümsüyor ben hemen yenisini yaptırıyorum lütfen oturun size içicek bişiler ikram edelim bişeyiniz yokya diyolar abim tabi düşünüor lan nası iş bu falan hernese adamlar orda 10 dakkada yeniden pasta yapıolar abimede bir sıcak çay ikram ediyolar ve hiçbir ücret talep etmeden yapılıyor bütün işlem gelde şimdi sen bu adamların servisine nezaketine işçiliğine hayran olma benim tavsiyem bidahaki sefere pelitten şaşmayın

NOT: Asla pelitle bir bağlantım bulunmamaktadır vede reklam içerikli hiçbirşey yazılmamıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

ne derseniz deyin adamlardan daha iyi dondurma yapan var mı?

mado mado ..... bitanesin

zaten Madoya tek bir dondurması için gidiyorum

adamların dondurması Dünyada tek... bunu unutmayın
  • Cidden kötü bir deneyim olmuş. Ben olsam orada 26YTL'den fazla vermezdim. İsterlerse polis çağırsınlar. sikayetvar.com'a durumu belirtin ancak bunu da bu şekilde bırakmayın. Ancak aklıma şu geliyor. Pastayı bütün satın aldıysanız, pastanın değeri menü üzerinde de yazılı değil miydi? Bu durumda çok rahat hakkınızı arayabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

o kadar emin konuşma bence. antepte bi kaç dondurmacı var bunlardan kat be kat güzel yapan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: floydian

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

o kadar emin konuşma bence. antepte bi kaç dondurmacı var bunlardan kat be kat güzel yapan.

Sen Maraştaki Yaşar'dan dondurma yemedin galiba. Oranın dünyada tek olduğunu herkes bilir. Antep tatlısıyla ünlüdür ama maraşta'da Ferah birçok tatlıcıyı geride bırakır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.