Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha içeride 1000 kişi varmış,yangın devam ediyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Yetimin hakkını yiyenlerden , insanları suçsuz yere hapse atanlardan hesap sorulmadıkça bu ülkede felaketlerin ardı arkası kesilmeyecek, lanetlendik..
    Herkese iyi akşamlar.

Bir ülkede adalet bitince yağmurlar kesilirmiş.. Başımıza daha çooookk gelecek var.
  • Olay grizu.
  • Türkiyede insan hayatının hiç kıymeti yok.Hele garibansan vay haline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

İşine bak...
    Benim canımı sıkma..

Sana bir açıklama yaptım.

Acil afetlerde ölü sayısı arama kurtama çalışmaları boyunca ailelerde ki ve ortamdaki karmaşayı azaltmak için saklanır dedim.

Ama sen diyorsun ki senin dediğin beni ilgilendirmiyor banlarım.

Eyvallah.

Yahu belediye başkanı çıkıp 157 ölü var diyor . Haber kanalları yok yok resmi değildir diyip sözünü kesiyorlar adamın. Resmi ağızdan açıklanıyor bakanlar hala emin değiliz tam diyor. Kimin neyden korktuğu çok belli ama bunları konuşmanın sırası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steso

seçim sonuçlarını paylaşıp kendi düşen ağlamaz moduna girenler; hepiniz şerefsizsiniz. karşımda olsanız bi an bile tereddüt etmeden hepinizi gebertirdim.

+++
  • siyaseti karıştırnmayın diyorsunuzda kimi suçlayalım ? marmaray yaptık diye şov yapacaklarına madenlerde ki riskleri azaltsalardı olmazmıydı ?? kim bunun sorumlusu ? şans mı ? neden avrupa ülkelerinde bu tarz olaylar olmuyor ? pahalı bir sistemmidir madenlerdeki riski azaltmak ?? milyar dolarlar verirler ama marmaraylara onlara bunlara
  • Ulan dangalak veletler burada insanlar ölüm-kalım savaşı veriyor. Siyasi konuşmanın zamanımı lan.. Allah belanızı versin !
  • burada bari şu lanet siyasetinizi yapmayın çözüm olmuyor işte o adamlar gene madene girecek gene çünkü tek yolları.. kim düzeltti veya düzeltecek bu sorunları?? birilerinin üstünden burada yapmayın kardeşim be şu siyaseti tabi üzüldük dersiniz asıl acıyı çekenleri..

biri gelmiş şu partiyi seçmişler hiç üzülmedim diyor sizin gibi varlığın Allah cezasını versin böyle bir ayrımcılık mı olur?bir insan canını verdiği partiye göre önemsiyorsan senin insanlığını..zaten bunu yazan varlığın gözümde insaniyet namına sıfatı yoktur umarım hayatta büyük bir sınav çekersiniz..

ulan yemin ediyorum kafayı yiyorum şu yazılanları gördükçe hayat size güzel!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djodesa -- 14 Mayıs 2014; 0:37:26 >
  • Düşünemiyorum şuan yer altındaki işçilerimizin durumunu.hele en altta kalmış ezilmiş kardeşlerimizi.çok kötü .en altta kalan çalışanları düşünüyorumda gözüm doluyor.Belki bu mesajı yazarken bir kişi daha gitti havasızlıktan veya yaralanamaktan.

Hala nasıl kurtaramıyorlar.yangın söndürülmüş havada veriliyor ne zaman kurtarılabilir neyi bekliyorlar.zaman çok geçti çok zor çok
  • quote:

quote:

Hiçbir kanal açiklayamaz gerçek rakamı..
    Hepsinin konumu belli...

Birde Admin olacaksın ?

Gerçek rakamı açıkladığında Nasıl o 300 - 400 kişinin ailesini zaptedeceksin ? Savaş Alanına döner orası. Öncelik Arama kurtarma.

Acil afetlerde ölü sayısı saklanmalıdır. Oradaki karmaşayı en aza indirmek için.

Acil afet ? Deprem mi oldu kasırga mı çıktı da haberimiz? Denetlenmeyen bir tesis ve sonuçları bunlar afet falan değil kandırmayın kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.GordonFreemaN

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Bir araştırma önergesini kabul etmek ne kaybettiri?

ALLAH Madencilerimize şifa ailelerine sabır versin inşallah daha fazla kötü haber almayın. Son açıklamalara göre 157 işçimiz hayatını kaybetmiş :/

işte böyle bir ülke

• quote:

Orijinalden alıntı: fifo

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Dikkat ediyorum akpnin kibri ile eleştirdiği bütün felaketler başına geliyor, bunlar susuzlu ve 7.4 depremi ilede dalga geçip,bu felaketler sayesinde iktidara gelmişti,susuzluk bu yaz istanbulun kaderi zaten ondan kaçış yokta umarım bir deprem felaketi yaşatmadan def olup gider uğursuzlar.

Bu yoruma katılmamak elde değil.

ADALET OLMASSA YAĞMURLAR DURURMUŞ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Spor Bakanı dahil tüm meclisin istifası gelmeli normal şartlarda ama burası Türkiye

haklısın. atom bombası atsalar bile kaale almazlar.

hee chp mhp olsaydı istifa edicekti sanki bizim siyasetçilerimiz zampla oturuk 1000 kişi bile ölse biri istifa etmez!
  • Kurtarma ekiplerinin çoğu gazdan zehirleniyor aşağıdaki ne yapsın
  • Daha Allah yardım etsin diyorlar.Lan orada yüzlerce kişi ölmüş,bir o kadar yaralı var Allahlık iş mi kalmış? Bitmişiz biz.Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır,nasıl bir ihmaldir? Ne ara bu kadar ucuz oldu insan yaşamı? Sen orada tedbir almamışsın,yüzyılın rezilliğine imza atmışsın daha kader,kısmet Allah yardım etsin diyorsun.
  • quote:

quote:

İşine bak...
    Benim canımı sıkma..

Sana bir açıklama yaptım.

Acil afetlerde ölü sayısı arama kurtama çalışmaları boyunca ailelerde ki ve ortamdaki karmaşayı azaltmak için saklanır dedim.

Ama sen diyorsun ki senin dediğin beni ilgilendirmiyor banlarım.

Eyvallah.

ya bi sus ne kadar sacma sapan konusuyosun. blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

quote:

Hiçbir kanal açiklayamaz gerçek rakamı..
    Hepsinin konumu belli...

Birde Admin olacaksın ?

Gerçek rakamı açıkladığında Nasıl o 300 - 400 kişinin ailesini zaptedeceksin ? Savaş Alanına döner orası. Öncelik Arama kurtarma.

Acil afetlerde ölü sayısı saklanmalıdır. Oradaki karmaşayı en aza indirmek için.

Devlet tepkilerden çekiniyor o yüzden açıklamıyor desene sen şuna?

Göz göre göre paraları cukkalayanların hiçbir şeyden çekindiğini sanmıyorum ben artık. Ülkede ahlak dibe vurdu.
    Baksana kaç kişinin ölümünden bahsedilirken adam ödül töreninde takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Commander_1905

quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Hala partizanlık üzerinden yorum yapan DANGALAKLAR var forumda . Olum can bu lan can can adamlar ölmüş yakınları perişan ama yukarıda yorum yapan beyinsiz üzülmedim akp ye oy vermeseydiler diyor . Allah sizi bildiği gibi yapsın müstahakınızı versin ne diyeyim .

Ölü sayısı 150 den aşağı değil ve artarak devam edecek maalesef , Allah tastiraklarını affetsin ailelerine sabır versin .

+1905

konuyu sacma sapan yerlere cekmek yerine dua edelim de sayi daha fazla artmasin, yazik vallahi 157 tane ailenin ocagina ates dustu

Olenlere Allah rahmet eylesin

Sabahtan beri ettiniz kurtuldumu kimse? En az 200 ölü var dua etmek bir işe yarasaydı kabedeki her yıl izdahamda 300 kişi ölmezdi 2000 senelik saçma geleneklerle uğraşacağınıza ateist ülkelerin yaptığı gibi düzgün maden yapında ölmeyin.

oncelikle Allah seni islah etsin guzel kardesim.

biz dua ederiz kurtulan olur veya olmaz, bu Allah'in takdiridir.

kabedeki izdiham hakkinda bilgim yok, konusmam da uygun olmaz.

yanlis bilmiyorsam dunyada ateist bir ulke yok. laik veya laik olmayan ulkeler mevcut.

duzgun maden yapin da olmeyin derken, sen kendini bu vatanin evladi olarak gormuyorsan Allah sana hakikaten yardim etsin.

tartismaya devam edeceksen pm gonder, goruntu kirliligi yapmayalim ordan devam ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.