Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciğerimiz yandı gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: nannan10

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

KIRKAĞAÇ ta buzhaneye giden cesetler mevvzusu doğru mu arkadaşlar var mı bir bilgi?

Doğrudur biz birinci ağızdan, iki farklı kişiden duyduk.

ne diyorlar anlatır mısın lütfen

Yukarıda yazmıştım zaten sayfa çok hızlı aktığı için tekrar yazayım.

Vardiya değişiminde olmuş. Bir vardiya 800 kişi. Sşağıdaki insan sayısı 1000 olabilir demiştim. Az önce oradaki yaralı bir işçi doğruladı TV'de.
    Kırkağaç'ta soğuk hava depoları kapatılmış. Hatta çiftçilere mahsulleri kurutmak ve sera yapımında kullanılan muşambaları kesip vermeleri söylenmiş saat 18.00'da.Ceset torbası olarak kullanmak için. Televizyonda duyduğumuz rakamlar çok düşük. Cengiz Ergün iyi adamdır dayanamamış 157 diyebilmiş. Ama korkarım daha da artacak gibi sayı.

• Taseron sistem yuzunden yilda kac isci öluyor kimse ses cikarmiyor bu lafim herkesedir akp chp mhp ayrimi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua ediyoruz ancak böyle bir durum olmadan önce önlenebilme şansı vardı,Her zaman insanlar öldükten sonra akılları başlarına geliyor!!ölmeden önce değil!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 14 Mayıs 2014; 0:39:37 >
  • Yani..
    Neyi saklayacaksın,nasıl saklayabilirsin,bende bunu anlamiyorum..
    Gözün önünde ambulanslar zır zır vefat edenleri taşıyor,herkes herşeyi biliyor,yok rakam veremeyiz..
    Bu olacak işmi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp iktidarı ne kadar katilse savunan kişilerde o kadar katildir acık ve net.
  • Umarım daha fazla ölü çıkmaz. Yazık gerçekten yazık, bu ülkede işçiye, emekçiye önem verilmediğini bir kez daha anlamış oldum. Ne diyim bu ülkeyi yönetenler utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Moseley

quote:

Orijinalden alıntı: Steso

seçim sonuçlarını paylaşıp kendi düşen ağlamaz moduna girenler; hepiniz şerefsizsiniz. karşımda olsanız bi an bile tereddüt etmeden hepinizi gebertirdim.

siyaset yapmak istemem ama tahrik etme insanlari.sehit olan kisilerin kani bunlara oy verenlerin eline de bulasmistir! yaziklar olsun size

benim babam akp'li. gezi eylemlerine katıldığımı bilmeyip akşam her eve geldiğimde eylemcilere küfrederdi. bu gece uyurken öldüreyim mi bu adamı? ne dersin?
  • Beyler Allah'ını seven son durumu açıklasın. Eve yeni geldim yoldaydım hiç bir bilgim yok.
  • normal bir ülkede ;
    böyle bir facia olduğunda ülkenin başbakanı orda burda gezip dolanmaz.hoş reyhanlıda 53 insanı ölen tayip kalkıp abdye geziye gittiyse yadırgamamak lazım.
    bunun sorumlusu bakan istifa eder.3 tane müfettiş gönderdik deyip milletle alay etmez.
    ihmalin sorumluları ağır ceza alır.araştırın bakalım burası kime ait ve nasıl örtpas edilecek.
    yas ilan edilir.
    bizdemi??? bir bok olmaz.
    1 İŞÇİNİN 55 YILLIK KAZANCINI KOLUNDA TAŞIYAN VEKİLLERİN OLDUĞU BİR ÜLKE DÜZENİNDE HİÇ BİRŞEY OLMAZ.
    ALLAH RAHMET EYLESİN..
  • O insanları orada çalışmaya mecbur hale getirenlerdir.

bu bu kadar net
  • Abi daha içeride kaç kişi olduğu bilinmiyor böyle bir aksaklık yok bu adamların kimliği tutulmuyor mu ?
  • Kısmen de olsa Maden Mühendisi olarak söyleyebilirim ki eğer karbonmonoksit gazına maruz kaldılarsa kurtulma şansı yok denecek kadar az çünkü bu gaz zehirli değildir boğucu bir gazdır , kandaki hemoglobinin O2 tutuculuğunu engeller ve ölürken acı bile çekmezsiniz, ama işçilerin ve teknik personelin ocağa girerken yanlarında taşıması zorunlu ferdi oksijen maskesi vardır bu maske acil bi durumda karbonmonoksit gazına maruz kalmayı engeller ama bu maskenin amacı çabuk bi şekilde temiz havaya çıkıncaya kadar kullanan kişiye O2 sağlamaktır dolayısıyla kullanım süresi en fazla 1 saat yani 1 saatte kurtuldun yoksa ölürsün.
  • Daha şimdiden ölü sayısı 200'e yaklaşmış. Yandaş, şerefsiz medya hala 17 diyor ölü sayısını.. Bunu da mı saklayacaksınız insanlardan ? Adiler ! Katiller !!...... Nasıl bir son bekliyor sizi, öyle merak ediyorum ki..
  • BU ÜLKEDE İNSAN CANI NE KADAR DEĞERSİZ!!!!
  • Adamların yüzü gözü kömür umutsuz korkulu gözler emeğin kralı günlük 40 tl için.insanın içine oturuyor.ailelerini çocuklarını düşündükçe kafayı yiyorum.
  • Ölü seviciler türemiş konuda işte bu yüzden muhalefet çözüm sürecinede karşı şehitleride kirli siyasetlerine alet etmek istiyorlar.

Bu ülkede ölümden beslenen siyasi partiler var nekadar korkunç bir tablo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Hiçbir kanal açiklayamaz gerçek rakamı..
    Hepsinin konumu belli...

Birde Admin olacaksın ?

Gerçek rakamı açıkladığında Nasıl o 300 - 400 kişinin ailesini zaptedeceksin ? Savaş Alanına döner orası. Öncelik Arama kurtarma.

Acil afetlerde ölü sayısı saklanmalıdır. Oradaki karmaşayı en aza indirmek için.

Devlet tepkilerden çekiniyor o yüzden açıklamıyor desene sen şuna?

Göz göre göre paraları cukkalayanların hiçbir şeyden çekindiğini sanmıyorum ben artık. Ülkede ahlak dibe vurdu.
    Baksana kaç kişinin ölümünden bahsedilirken adam ödül töreninde takılıyor.

Bu nasıl vicdandır hiçmi merhamet duygu acıma yok bunlarda.

hala bu durumu savunan insanlar(!) var forumda

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.