Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat ediyorum akpnin kibri ile eleştirdiği bütün felaketler başına geliyor, bunlar susuzlu ve 7.4 depremi ilede dalga geçip,bu felaketler sayesinde iktidara gelmişti,susuzluk bu yaz istanbulun kaderi zaten ondan kaçış yokta umarım bir deprem felaketi yaşatmadan def olup gider uğursuzlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emc-2

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

bu yaratığa ne denir şimdi

Şehit gelmiyor diye meydanlarda konuşanlar kimdi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

1.Bazı arkadaşlar ölünün siyaseti olmaz diyor ama bu ayrımı yapan bizzat övündüğünüz Başbakan.

2.Tabiki üzüldük daha doğrusu üzüldüm ama son seçim sonuçlarınada bakınca bir yerden kendi düşen ağlamaz diyorum,kendilerini 3 kuruş maaş için çalıştıran zihniyetlere hala tam destekler.

3.Şimdi burada ahkam kesenler en fazla 1 hafta içinde unutacaklar ne yazık ki gene ateş düştüğü yeri yakacak.

Sonuç olarak toplumu ayrıştırma üzerine siyaset yapanları destekleyenler gelip burada 'iyi oldu' diyenlere hiçbir söz söyleme hakları yok.Herkesin sözü kendini bağlar.
    bu kadar işte...
  • Şu olayı siyasete bağlayıp "Soma belediye seçimlerini AKP almış üzülmedim haketmişler" diyen insanlar var.İnsan demem doğru mu oldu acaba?

Yazıklar olsun.Bu yapılanın insanlık aleminde yeri yoktur ve de olmamalıdır.Bu nasıl bir nefrettir?Ulan orada hayatını kaybeden senin canın kanın aynı toprağı paylaştığın vatandaşın.Üç kuruş ekmek parası için ailelerinin yüzünü güldürebilmek için canını dişine takıyor.Bu laflarımı hakediyor?

Rantınız batsın.Siyasetiniz batsın.

Allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun.Dualarımız onlarla...
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Bir araştırma önergesini kabul etmek ne kaybettiri?

ALLAH Madencilerimize şifa ailelerine sabır versin inşallah daha fazla kötü haber almayın. Son açıklamalara göre 157 işçimiz hayatını kaybetmiş :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

Chpliler her konuda olduğu gibi bu olayıda siyasi propaganda malzemesi yapmış, yazık utanın.

Bukadarmı düştünüz aşağılarda geziniyorsunuz.

Bunun bir hükümet suçu olduğunu fark edemeyecek kadar körsünüz
  • KIRKAĞAÇ ta buzhaneye giden cesetler mevvzusu doğru mu arkadaşlar var mı bir bilgi?
  • Kendi çalışanım arkadaşım kardeşim ölmüş gibi üzüldüm.İnşallah artmaz daha fazla
  • ohoo daha neler olacak geri kalmış ülkeden ne bekliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Hala partizanlık üzerinden yorum yapan DANGALAKLAR var forumda . Olum can bu lan can can adamlar ölmüş yakınları perişan ama yukarıda yorum yapan beyinsiz üzülmedim akp ye oy vermeseydiler diyor . Allah sizi bildiği gibi yapsın müstahakınızı versin ne diyeyim .

Ölü sayısı 150 den aşağı değil ve artarak devam edecek maalesef , Allah tastiraklarını affetsin ailelerine sabır versin .

Aynen, nefret ediyorum böyle insanlardan, aynı ülkede yaşamak bile utanç verici

Bir de nedense madenciler öldü mü daha çok üzülüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "HALK TV"
    İşçilerin yakınlarını gösteriyor. Çok kötü oldum :( Yazık ulan! Masumların ne suçu var!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmişiz biz ya..
    Vallahi bitmişiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.GordonFreemaN

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Bir araştırma önergesini kabul etmek ne kaybettiri?

ALLAH Madencilerimize şifa ailelerine sabır versin inşallah daha fazla kötü haber almayın. Son açıklamalara göre 157 işçimiz hayatını kaybetmiş :/

Rahatlarini bozmasin pasalar. Zamanlarini calar onergeler falan aman kabul etmesinler. Onlarin zamanindan degerli mi insan hayati konusmak?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Hiçbir kanal açiklayamaz gerçek rakamı..
    Hepsinin konumu belli...

Birde Admin olacaksın ?

Gerçek rakamı açıkladığında Nasıl o 300 - 400 kişinin ailesini zaptedeceksin ? Savaş Alanına döner orası. Öncelik Arama kurtarma.

Acil afetlerde ölü sayısı saklanmalıdır. Oradaki karmaşayı en aza indirmek için.
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Bu olay her yönüyle bir hükümet başarısızlığı ve suçudur. Ama tartışmanın sırası şimdi değil.
  • Abi çok kötü ya, Allah yardım etsin.
  • Ölen canların üstüne keyif alan insanları burada görünce ne diyeceğimi bilemedim. Üzüntum 2 kat artti. İnsanlık kalmamış. Ulan oy vermeseydi diyor ne diyim. Anca coluk cocuk diye düşünebilirim. Yoksa açıklaması yok... yazıklar olsun size ,

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Son izlenimlere işçilerin yüzlerine kıyafetlerine bakıldığında ve ölümlerin çoğunun co2 co gazları olması nedeni bizi %99.9 Grizu patlamasına götürüyor.Yani trafo kaynaklı bir yangın çıkmamış olması çok büyük olasılık

banada farklı birşey varmış gibi geliyor yangın çıksa söndürülemezmiydi ? oksijen yollanıp kurtarılamazmıydı ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.